iron_dk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να εγκαταστήσω σε Η/Υ με WIN 7 free πακέτο εφαρμογών γραφείου. Έχετε κάποια άποψη για τα δύο αυτά πακέτα του τίτλου; Με ενδιαφέρει ο ορθογραφικός έλεγχος. Ευχαριστώ
MadCatMk2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 "LibreOffice" είναι το καινούριο όνομα του "OpenOffice".
Bspus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 "LibreOffice" είναι το καινούριο όνομα του "OpenOffice". Φυσικα οχι. Συνυπαρχουν και τα 2 και θα αναπτυσσονται ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο. Φυσικα ακομα ειναι σχεδον ιδια αφου το Libreoffice ξεκινησε με τον κωδικα του Openoffice αυτουσιο.
iron_dk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά εγκατέστησα το LibreOffice 3.3 και το LibreOffice Help Pack (Greeek) αλλά δεν υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος. Δε βρίσκει κανένα λάθος όταν το τεστάρω. Πατώντας π.χ. F7 και έχοντας επιλέξει κείμενο, μού πετά στα γρήγορα μήνυμα 'ο ορθογραφικός έλεγχος ολοκληρώθηκε' παρά τα εσκεμμένα μου ορθογραφικά λάθη. Ξέρει κανείς τι να κάνω; Ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σε μένα λειτουργεί κανονικά ο ορθογραφικός έλεγχος στο Writer του LibreOffice (έκδοση 3.4). Στο Writer πήγαινε Εργαλεία > Επιλογές > Ρυθμίσεις γλώσσας > Βοηθήματα γραφής. Πρέπει να είναι τσεκαρισμένα τα "Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση" και "Γραμματικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση".
iron_dk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σε μένα λειτουργεί κανονικά ο ορθογραφικός έλεγχος στο Writer του LibreOffice (έκδοση 3.4). Στο Writer πήγαινε Εργαλεία > Επιλογές > Ρυθμίσεις γλώσσας > Βοηθήματα γραφής. Πρέπει να είναι τσεκαρισμένα τα "Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση" και "Γραμματικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση". Είναι τσεκαρισμένα αλλά δεν...
guido Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ πάλι απλά ετρεξα αυτό http://extensions.services.openoffice.org/files/1411/1/dictionaries-el.oxt που είναι για το Openoffice , και δούλεψε κανονικά στο Libre ο ορθογραφικός έλεγχος
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά το LibreOffice δημιουργήθηκε ως αντίδραση ενάντια στην Oracle, η οποία αναπτύσσει μόνη της πλέον το OpenOffice μετά την αποχώρηση της Sun Microsystem Inc., για την ενδεχόμενη διακοπή της δωρεάν προσφοράς του προγράμματος. Προτείνω να επιλέξεις LibreOffice.
iron_dk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι τσεκαρισμένα αλλά δεν... Τελικά ο ορθογραφικός έλεγχος δούλεψε αφού έτρεξα το Greek_Caps_English_US.oxt που κατάβασα από http://extensions.services.openoffice.org/en/project/Greek_Caps_English_US
ckdodis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 τελικά είναι το ίδιο ή οχι? πιο να προτιμίσω γιατι με ενδιαφέρει και εμένα!
giogr4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι το ίδιο. Το LibreOffice χρησιμοποίησε στο ξεκίνημά του κώδικα από το OpenOffice. Προσωπικά θα σου πρότεινα το LibreOffice.
ckdodis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ πάλι απλά ετρεξα αυτό http://extensions.services.openoffice.org/files/1411/1/dictionaries-el.oxt που είναι για το Openoffice , και δούλεψε κανονικά στο Libre ο ορθογραφικός έλεγχος και σε εμένα το ίδιο εγινε και έτρεξα το ίδιο αρχέιο και όλα μια χαρά!!γτ όμως??
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τον ίδιο κωδικα έχουν πανω κάτω, δουλεύει και στα δύο το extension
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.