Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο εξωτερικο


doc1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδεια θα ηθελα να προτηνεται κανα μαγαζι απο το εξωτερικο με η/υ.Αξιζει οντως να αγορασω απο το εξωτερικο,θα μου βγουν πιο φτηνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή φίλε doc1991 για να καταλάβω,έκανες έρευνα αγοράς (http://www.skroutz.gr/c/76/skroutz.html ) και κατέληξες ότι με τα λεφτά που θέλεις να δώσεις δεν σε καλύπτει η ελληνική αγορά ή απλώς θέλεις να κοιτάξεις μαγαζιά του εξωτερικού που είναι πολύ πιο φθηνά από την εγχώρια αγορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ότι έγραψες την ερώτηση σου στο σωστό thread καθώς εδώ γίνεται κουβεντούλα σχετικά με αναβαθμίσεις η/υ!

Και αν θέλει αν τα αγοράσει για αναβάθμιση;;; ^_^ :P

Πάντως αν βάλεις και το κόστος για τα μεταφορικά και το τυχών τελωνείο δεν αξίζει καθόλου εκτός για μικροπράγματα που είναι ελαφριά και δεν έχουν μεταφορικά και είναι κάτω από 22€(αν δεν κάνω λάθος)€ οπότε δεν έχουν και τελωνείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτων δεν ηξερα που να ανοιξω αυτο το thread.Δευτερων ηθελα να το ψαξω γενικα το θεμα γιατι εχω ακουσει απο διαφορους οτι ειναι πιο φτηνα απο το εξ.Α αυτο που ξεχασα ειναι οτι μιλαω για εντως εε.

 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150550 Αυτο δεν αξιζει?Εγω ηξερα οτι απο την αμερικη πληρως στννταρ τελωνειο,αλλα ενας φιλος μου πηρε ενα διπεταλο για ντραμς 270 ευρο απο το e-bay της αμερικης κ δεν πληρωσε τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ηθελα να το ψαξω γενικα το θεμα γιατι εχω ακουσει απο διαφορους οτι ειναι πιο φτηνα απο το εξ.Α αυτο που ξεχασα ειναι οτι μιλαω για εντως εε.

Από εξωτερικό ,από το λίγο που έχω κοιτάξει π.χ http://www.amazon.co.uk/b/ref=sa_menu_cc4?ie=UTF8&node=428655031 ,το δέλεαρ δεν είναι τόσο οι τιμές όσο η ποικιλία εξαρτημάτων.

 

Υ.Γ Το newegg δεν στέλνει Ελλάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από Αμερική τα ηλεκτρονικά είναι κατά πολύ φθηνότερα απ΄ ότι Ελλάδα, γιατί η αναλογία είναι περίπου 1:1 €/$. Αλλά είναι και θέμα τύχης αν θα πληρώσεις τελωνείο. Αν πληρώσεις δεν λέει με τίποτα.

 

Ο τρόπος για να μην πληρώσεις, είναι να γράφει η απόδειξη που θα σου στείλει ο πωλητής είτε Gift, είτε κάτω από 25 (νομίζω) δολάρια. Και πάλι όμως δεν είσαι σίγουρος, γιατί εξαρτάται πόσο σχολαστικός είναι ο τελωνειακός που θα πέσει το πακέτο σου. Αυτό στο ebay είναι σχετικά εύκολο να γίνει και γιαυτό δεν πλήρωσε ο φίλος σου. Κανένα μεγάλο όμως μαγαζί (πχ Amazon) δεν πρόκειται να στο κάνει γιατί αυτοί στέλνουν τα δέματά τους ασφαλισμένα έτσι ώστε αν χαθεί, να πάρουν όλο το ποσό πίσω. Αν γράψουν 25$ θα πάρουν τα ... τους :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...