Προς το περιεχόμενο

Person Of Interest [CBS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κάθε επεισόδιο καλύτερο από το προηγούμενο! Μακάρι η σειρά να τελειώσει με ωραίο τρόπο και να μην μας απογοητεύσει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μέχρι το 10ο επεισόδιο που έχω δει μέχρι στιγμής ( μα καλα , 3 -3 τα δείχνουνε εφετο?) , η σειρά τα σπάει ,

και πιστευω ότι το τέλος θα είναι φοβερό.

Δημοσ.

Φανταστείτε...

...η σειρά να τελειώσει δείχνοντας πως τα πάντα ήταν ένα simulation. θα πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου.

• Like 3
Δημοσ.
Shaw is back ! Shaw is back !!!

nice. o αγαπημενος μου χαρακτηρας. ο τροπος που η ηθοποιος το παιζει "σκληρη", ειναι ξεκαρδιστικος.  :-D

Δημοσ.

Φανταστείτε...

...η σειρά να τελειώσει δείχνοντας πως τα πάντα ήταν ένα simulation. θα πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου.

Φιλος αν γινότανε κάτι τέτιοο , και αποδεικνυότανε ότι 5 σεζόν ήτανε αυτό που λες ότι ήτανε , πραγματικά θα ήτανε το απόλυτο plot twist.

Δημοσ.

Η καλύτερη σεζόν της σειράς για εμένα.

Το 10ο επεισόδιο είναι απίστευτο πραγματικά.

Λογικά κάθε επεισόδιο από εδώ και πέρα θα είναι επιπέδου series final episode.

flat,800x800,075,f-c,0,75,800,331.u3.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Με άλλα λόγια παρακολουθούμε το series final episode το οποίο απλά είναι σπασμένο σε 3-4 συνέχειες.

• Like 2
Δημοσ.

Ελπιζω να μην συνεχιστει. Μια χαρα να τελειωσει τωρα. Εχει δειξει αρκετα και απο τις standalone υποθεσεις και απο την μαχη Machine vs Samaritan.

Δημοσ.

Ελπιζω να μην συνεχιστει. Μια χαρα να τελειωσει τωρα. Εχει δειξει αρκετα και απο τις standalone υποθεσεις και απο την μαχη Machine vs Samaritan.

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι κρίμα , έτσι όπως πάει να τελειώσει ωραία, να την ξεχειλώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...