ilpapacha Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, smav82 είπε Συναρμολόγησης της Kenton naterial με 4 καυστήρες. Μια χαρά δοκιμαστικα ακόμα ψησίματα με χοιρινές έτσι να την στρώσω και έπεται συνέχεια. Ακούω συμβουλές, είχα κάποιες αναφλέξεις αλλά είναι τα πρώτα βήματα με υγραερίου παρόλο που στα κάρβουνα έχω μεταπτυχιακό. Έχει από εδώ κάποιος αλλάξει ταψί από κάτω λέω να το δοκιμάσω στο μέλλον. Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Είναι σημαντικό να καθαρίζεις τακτικά τα καλύμματα των καυστήρων, για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες. Όσο περισσότερο ψήνεις, τόσο καλύτερα/πιο γρήγορα θα την μάθεις. Προθερμάνεις για 5-10 λεπτά και έπειτα γυρνάς τους διακόπτες στο ελάχιστο, για να ψήσεις. Προσπάθησε να αφήνεις κενό χώρο στην σχάρα, ώστε αν δεις ότι έχεις αρκετές αναφλέξεις, να αλλάζεις θέση στα κρέατα. Για συνταγές/συμβουλές μπορείς να βρεις και στο λινκ που έχω στην υπογραφή μου.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, smav82 είπε Έχει από εδώ κάποιος αλλάξει ταψί από κάτω λέω να το δοκιμάσω στο μέλλον. Βλεπω πολλους που αγοραζουν ψησταριες με 200ευρω και πανε μετα και κανουν μοντες με ανοξειδωτους φλωγοκρυπτες και ταψακια με νερο και βρυσακι για να μην εχουν αναφλεξεις, και δινουν αλλα 150ευρω σε αυτα. Οι φλωγοκρυπτες, ειτε ειναι ανοξειδωτες, ειτε σιδερενιες, ιδιες αναφλεξεις θα εχουν αν ειναι βρωμικες. Το ταψακι με το νερο απο κατω, δεν προσφερει καμια μα καμια προστασια απο τις αναφλεξεις. Οι αναφλεξεις ερχονται απο τις φλωγοκρυπτες που ειναι πανω απο το ταψακι με το νερο, αρα το νερο ειναι αχρηστο οσον αφορα τις αναφλεξεις. Αναφλεξεις απο το ταψακι θα εχεις μονο στην περιπτωση που δεν εχεις καθαρισει την ψησταρια σου κανα μηνα και ψηνεις καθε μερα, οπου θα εχει μαζευτει λιπος και μπορει να αρπαξει φωτια. Οποτε, απλα φροντισε να καθαριζεις το ταψακι απο κατω και θα εισαι μια χαρα. Αν βαριεσαι να καθαριζεις το ταψακι καθε μια δυο βδομαδες, τοτε σιγουρα θα βαριεσαι και να αδειαζεις το νερο με τα λιπη καθε φορα που ψηνεις. 9
ilpapacha Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 «Παίζει» αρκετά και το «ντύσιμο» του κάδου με αλουμινόχαρτο, για να μην λερώνεται η ψησταριά.
lasithi12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 παιδια εδώ εχω ανοιξει ένα τόπικ για αγωρά σωστου κρέτος (μοσχαριου κατα κύριο λόγω) και ψάχνω κρεωπολεία. φαντάζομαι επειδή βλέπω ωραια πράγματα εδώ μέσα ότι καποιοι ειναι γνώστες θα εκτιμούσα την οποιαδηποτε συνεισφορά. 1
ilpapacha Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, lasithi12 είπε παιδια εδώ εχω ανοιξει ένα τόπικ για αγωρά σωστου κρέτος (μοσχαριου κατα κύριο λόγω) και ψάχνω κρεωπολεία. φαντάζομαι επειδή βλέπω ωραια πράγματα εδώ μέσα ότι καποιοι ειναι γνώστες θα εκτιμούσα την οποιαδηποτε συνεισφορά. Ήδη σου έχουν απαντήσει κάποια μέλη στο θέμα που έχεις ανοίξει, όμως έχει και απαντήσεις από το ποστ που έχεις κάνεις στο facebook Ένα ακόμα είναι το παρακάτω https://orimasis.com Για να μπορέσει να γίνει πιο χρήσιμη η πληροφορία για τον καθένα, καλό θα ήταν να ανανεώνεις το αρχικό ποστ με τα κρεοπωλεία που αναφέρονται. 1
plasTOST Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Οι φλωγοκρυπτες, ειτε ειναι ανοξειδωτες, ειτε σιδερενιες, ιδιες αναφλεξεις θα εχουν αν ειναι βρωμικες. Το υλικό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά η κλίση που έχουν σίγουρα παίζει ρόλο στο να γλυστράει γρήγορα και να φεύγει ώστε να μην κάνει ανάφλεξη. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Το υλικό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά η κλίση που έχουν σίγουρα παίζει ρόλο στο να γλυστράει γρήγορα και να φεύγει ώστε να μην κάνει ανάφλεξη. Aυτο ναι, αλλα οσοι φτιαχνουν ανοιξειδωτες, πανε τις παλιες για μετρα και φτιαχνουν τα ιδια. Οποτε απλα αλλαζουν υλικο. 2
ηνίοχος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2022 στις 10:51 ΜΜ, smav82 είπε Συναρμολόγησης της Kenton naterial με 4 καυστήρες. Μια χαρά δοκιμαστικα ακόμα ψησίματα με χοιρινές έτσι να την στρώσω και έπεται συνέχεια. Ακούω συμβουλές, είχα κάποιες αναφλέξεις αλλά είναι τα πρώτα βήματα με υγραερίου παρόλο που στα κάρβουνα έχω μεταπτυχιακό. Έχει από εδώ κάποιος αλλάξει ταψί από κάτω λέω να το δοκιμάσω στο μέλλον. εγω εχω με συρτάρι νερού , (βέβαια δεν το εβαλα εκ το υστέρων αφού η δική μου έτσι είναι κατασκευασμένη ,) και πραγματικά το καθάρισμα είναι πολύ εύκολο , αδειάζω το νερό με τα λίπη και αυτό είναι όλο , σε συνδυασμό μάλιστα με την ανοξείδωτη σχάρα και φλογοκρύπτες δεν χρειάζεται να κάνω ούτε πυρόλυση όπως μου ειχαν πει όταν την αγόρασα , προσωπικά αφου τελειώσω με το ψήσιμο την αφήνω ακομη για δύο με τρια λεπτά και αυτό είναι όλο , το νερό με τα λίπη τα αδειάζω όταν κρυώσει και το βουρτσισμα το αφήνω για την επόμενη φορά πρίν ψήσω που εννοείτε δεν αργεί και πολύ Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από ηνίοχος 1
niktac Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Την Thermogatz Ψησταριά Υγραερίου με 2 Εστίες Gs Grill 2 Mini την έχει κάνεις να μου πει την γνώμη αν αξίζει?
plasTOST Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα λοιπόν εχθές σούβλα και κρύπτες. Πολύ καλή ποιότητα του μοτέρ και γενικά του συνόλου. Έβαλα σε λειτουργία να δω τον ρυθμό περιστροφής του μοτέρ. Είναι σχεδόν ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο. Στην αρχή νόμισα δεν δουλεύει. Αργή περιστροφή. Μένει και η δοκιμή κάποια στιγμή. Τις κρύπτες δεν πρόλαβα να τις βγάλω από την συσκευασία. Θα επανέλθω με φωτό σύντομα! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από plasTOST 6
panoss1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Καλημέρα. Σκέφτομαι την Jamestown του Πρακτικερ https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-3-2-133134 Το μόνο πού με κρατάει είναι το θέμα αναφλεξεων.Αν έχει κάποιος εμπειρία θα βοηθούσε. Ευχαριστώ
est Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Το σαλάχι από τη Λήμνο. Οκ, τα κολοκυθάκια από τη λαϊκή 😬. Λίγο λάδωμα, αλεύρωμα και στη σχάρα 👌 3
ilpapacha Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, panoss1 είπε Καλημέρα. Σκέφτομαι την Jamestown του Πρακτικερ https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-3-2-133134 Το μόνο πού με κρατάει είναι το θέμα αναφλεξεων.Αν έχει κάποιος εμπειρία θα βοηθούσε. Ευχαριστώ Για περισσότερες πληροφορίες, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν @andoda @MANOLIS33 @tutuyo. Οι αναφλέξεις, έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ψησταριάς, όμως πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και ο χρήστης. Θα πρέπει να καθαρίζεις τακτικά τα καλύμματα των καυστήρων και τον κάδο. Στο τελευταίο εξυπηρετεί καλύτερα εάν έχει αφαιρούμενο ταψί/πάτο. 3
lasithi12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 ρε παιδια cooling racks που βρισκουμε στο skroutz? δεν ξερω τον ελληνικό όρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα