Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εγω θα πηγαινα σε οσο πιο χοντρο αντεχει η τσεπη μου. Ετσι φλατ οπως στην εικονα, δεν ξερω αν θα το επελεγα. Θα πηγαινα παντως σε σταθερη σχαρα, χωρις να περιστρεφεται γιατι πιστευω θα ηταν δυσκολο στο καθαρισμα. Το αντιθετο δλδ απο αυτο που προτεινουν.

image.png.486d8ab2d9a7a0481408de8650cdf476.png

Αν ειναι περιστρεφόμενες χωρίς αποσυναρμολόγηση όντως σημαινει οτι θα πάνε λίπη σε σημεία που δεν θα μπορεις να καθαρίσεις. Οποτε αυτο που λες είναι λογικό. Αν αποσυναρμολογούνται απο την αλλη μια στο τόσο μπορεις να τις βάζεις ανετα στο πλυντηριο σαν βέργες οποτε είναι πιο ευκολο το καθάρισμα θαρρώ

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
14 minutes ago, tziminhio said:

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του.

Ευχαριστώ

Έχω κάνει season  μαντεμενιο τηγάνι σε Weber q με μόνο καυστήρα! Δεν χρειάζεται το υπέρυθρο για seasoning. Για να θωρακίζεις κρέατα λεει.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, tziminhio είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του.

Ευχαριστώ

Wow, αυτή είναι αναβάθμιση!

Ως προς το searing που μάλλον σε ενδιαφέρει, οι δύο πρώτες έχουν πράγματι πλαϊνή υπέρυθρη εστία για αυτό το σκοπό. Όμως, η τρίτη δεν διαθέτει κάτι τέτοιο. Η πλαϊνή εστία (αν το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει) νομίζω πως είναι για μαγείρεμα. Για θωράκισμα υπάρχει ο "sear station" δηλαδή συγκεκριμένη περιοχή εντός του χώρου που δεν χρησιμοποιεί υπέρυθρες αλλά πυκνή διάταξη καυστήρων για την ανάπτυξη υψηλής θερμοκρασίας.

Καλή τύχη στην επιλογή σου...

Επεξ/σία από est
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tziminhio είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του.

Ευχαριστώ

Με το sizzle zone μπορείς να κάνεις τα πάντα

Επίσης υπάρχει και οπίσθιος καυστήρας που είναι βολικός για σούβλα/πίτσα.

 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tziminhio είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του.

Ευχαριστώ

Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB

  • Like 2
Δημοσ.
6 minutes ago, tziminhio said:

Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι

ίσως είναι και θέμα γούστου αλλά προσωπικά θεωρώ το ανοξείδωτο καλύτερο. η έστω πιο πρακτικό 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tziminhio είπε

Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι

Οι ανοξείδωτες είναι πιο εύκολες στον καθαρισμό και δεν χρειάζονται κάποια συντήρηση, όπως οι μαντεμένιες. Από εκεί και περα υπάρχει και η παρακάτω επιλογή που διαθέτει μαντεμένιες σχάρες, όπου ουσιαστικά έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά και είναι το προηγούμενης γενιάς μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-45x60ek-me-3-Esties-kai-Plaino-Mati-Yperythron.html

  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, plasTOST είπε

Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB

Ενας λογος για να δωσω τοσα λεφτα για μια τετοια ψησταρια και να μην δωσω το 1/3 των χρηματων για να παρω επαγγελματικη ψησταρια υγραεριου , την ιδια που εχουν τα σουβλατζίδικα ?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Ενας λογος για να δωσω τοσα λεφτα για μια τετοια ψησταρια και να μην δωσω το 1/3 των χρηματων για να παρω επαγγελματικη ψησταρια υγραεριου , την ιδια που εχουν τα σουβλατζίδικα ?

Ότι δεν θα ψήνεις μόνο σουβλάκια

  • Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, tziminhio said:

Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι

Αφού σου έχουν προτείνει Napoleon μέχρι τώρα και μάλιστα με ανοξείδωτες σχάρες, μπορείς να διαβάσεις εδώ τι λέει η ίδια η Napoleon για τις διαφορές μεταξύ τους:

https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/blog/what-difference-between-cast-iron-stainless-steel-cooking-grids

 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Ότι δεν θα ψήνεις μόνο σουβλάκια

Από που προκύπτει το ότι οι επαγγελματικές ψησταριές ψήνουν μόνο σουβλάκια;

Δημοσ.
1 hour ago, Vstromrider said:

 

Εαν μπορείς να υποστηρίξεις το κοστος και μιας κ εχω την ιδια περιπου θα σου πω δεν υπάρχει επιστροφή ειναι αψογη σε ολα ΚΑΙ στο καθάρισμα.

Να σε σίγουρος οτι inox μακράν πιο πρακτικό κ καλύτερο overall απο μαντέμια. Με τις θερμοκρασίες που πιάνει η συγκεκριμένη δε θες καν μαντέμι βασικά.

Αν δε κανω λαθος η έκδοση με το μαντεμι, ναι βγαζει την ιδια με μαντεμενιες σχαρες , ειναι ποιο οικονομική. Μη κανεις το λαθος για μερικα ευρω σε τετοια νούμερα..

3 hours ago, tziminhio said:

Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...