Grfoxz Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω θα πηγαινα σε οσο πιο χοντρο αντεχει η τσεπη μου. Ετσι φλατ οπως στην εικονα, δεν ξερω αν θα το επελεγα. Θα πηγαινα παντως σε σταθερη σχαρα, χωρις να περιστρεφεται γιατι πιστευω θα ηταν δυσκολο στο καθαρισμα. Το αντιθετο δλδ απο αυτο που προτεινουν. Αν ειναι περιστρεφόμενες χωρίς αποσυναρμολόγηση όντως σημαινει οτι θα πάνε λίπη σε σημεία που δεν θα μπορεις να καθαρίσεις. Οποτε αυτο που λες είναι λογικό. Αν αποσυναρμολογούνται απο την αλλη μια στο τόσο μπορεις να τις βάζεις ανετα στο πλυντηριο σαν βέργες οποτε είναι πιο ευκολο το καθάρισμα θαρρώ
tziminhio Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ
virginkiller Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 14 minutes ago, tziminhio said: Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Έχω κάνει season μαντεμενιο τηγάνι σε Weber q με μόνο καυστήρα! Δεν χρειάζεται το υπέρυθρο για seasoning. Για να θωρακίζεις κρέατα λεει.
est Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tziminhio είπε Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Wow, αυτή είναι αναβάθμιση! Ως προς το searing που μάλλον σε ενδιαφέρει, οι δύο πρώτες έχουν πράγματι πλαϊνή υπέρυθρη εστία για αυτό το σκοπό. Όμως, η τρίτη δεν διαθέτει κάτι τέτοιο. Η πλαϊνή εστία (αν το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει) νομίζω πως είναι για μαγείρεμα. Για θωράκισμα υπάρχει ο "sear station" δηλαδή συγκεκριμένη περιοχή εντός του χώρου που δεν χρησιμοποιεί υπέρυθρες αλλά πυκνή διάταξη καυστήρων για την ανάπτυξη υψηλής θερμοκρασίας. Καλή τύχη στην επιλογή σου... Επεξ/σία 3 Απριλίου από est
ilpapacha Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 ώρες πριν, tziminhio είπε Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Με το sizzle zone μπορείς να κάνεις τα πάντα Επίσης υπάρχει και οπίσθιος καυστήρας που είναι βολικός για σούβλα/πίτσα.
plasTOST Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 ώρες πριν, tziminhio είπε Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι ανάμεσα σε BK baron 490 IR και Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB. Γνώμες για αυτές τις 2? Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο BK Gem 320. Το μόνο που με προβληματιζει στην BK ειναι οτι με την εμπειρία απο την GEM 320 δεν έψηνε καλά απο την αρχή που την πήρα απο την δεξία μεριά. Επειδή την είδα και απο κοντά, βλέπω να έχουν και μια διαφορά ποιοτικά. Επίσης, τυχαία είδα και την Weber Genesis E325s, με 3 καυστήρες, πως την βλέπετε σας επιλογή? Επειδή με ενδιαφέρει το υπέρηθρο μονο για seasoning η Weber δεν έχει υπέρηρτο, εχει ματι αλλά δεν ξέρω κατα ποσο κάνει καλά την δουλειά του. Ευχαριστώ Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB 2
tziminhio Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 11 ώρες πριν, plasTOST είπε Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι
virginkiller Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 6 minutes ago, tziminhio said: Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι ίσως είναι και θέμα γούστου αλλά προσωπικά θεωρώ το ανοξείδωτο καλύτερο. η έστω πιο πρακτικό
ilpapacha Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 48 λεπτά πριν, tziminhio είπε Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι Οι ανοξείδωτες είναι πιο εύκολες στον καθαρισμό και δεν χρειάζονται κάποια συντήρηση, όπως οι μαντεμένιες. Από εκεί και περα υπάρχει και η παρακάτω επιλογή που διαθέτει μαντεμένιες σχάρες, όπου ουσιαστικά έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά και είναι το προηγούμενης γενιάς μοντέλο https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-45x60ek-me-3-Esties-kai-Plaino-Mati-Yperythron.html 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, tziminhio είπε Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι Στα θετικά είναι...
Vstromrider Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 13 ώρες πριν, plasTOST είπε Πας κατευθείαν στην Napoleon Rogue Pro S 425 RSIB Ενας λογος για να δωσω τοσα λεφτα για μια τετοια ψησταρια και να μην δωσω το 1/3 των χρηματων για να παρω επαγγελματικη ψησταρια υγραεριου , την ιδια που εχουν τα σουβλατζίδικα ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 26 λεπτά πριν, Vstromrider είπε Ενας λογος για να δωσω τοσα λεφτα για μια τετοια ψησταρια και να μην δωσω το 1/3 των χρηματων για να παρω επαγγελματικη ψησταρια υγραεριου , την ιδια που εχουν τα σουβλατζίδικα ? Ότι δεν θα ψήνεις μόνο σουβλάκια 3
protathlitis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 3 hours ago, tziminhio said: Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι Αφού σου έχουν προτείνει Napoleon μέχρι τώρα και μάλιστα με ανοξείδωτες σχάρες, μπορείς να διαβάσεις εδώ τι λέει η ίδια η Napoleon για τις διαφορές μεταξύ τους: https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/blog/what-difference-between-cast-iron-stainless-steel-cooking-grids
ηνίοχος Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 55 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ότι δεν θα ψήνεις μόνο σουβλάκια Από που προκύπτει το ότι οι επαγγελματικές ψησταριές ψήνουν μόνο σουβλάκια;
sndev Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 1 hour ago, Vstromrider said: Εαν μπορείς να υποστηρίξεις το κοστος και μιας κ εχω την ιδια περιπου θα σου πω δεν υπάρχει επιστροφή ειναι αψογη σε ολα ΚΑΙ στο καθάρισμα. Να σε σίγουρος οτι inox μακράν πιο πρακτικό κ καλύτερο overall απο μαντέμια. Με τις θερμοκρασίες που πιάνει η συγκεκριμένη δε θες καν μαντέμι βασικά. Αν δε κανω λαθος η έκδοση με το μαντεμι, ναι βγαζει την ιδια με μαντεμενιες σχαρες , ειναι ποιο οικονομική. Μη κανεις το λαθος για μερικα ευρω σε τετοια νούμερα.. 3 hours ago, tziminhio said: Το μου που με χαλαει είναι οτι δν οι σχαρες δεν είναι απο μαντεμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα