SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, virginkiller είπε αν δεν τις προβρασεις δεν θα ψηθουν με το κοτόπουλο? Το κοτόπουλο θέλει γύρω στη μία ώρα. Οι πατάτες θέλουν άπειρο χρόνο, τουλάχιστον αυτές που χρησιμοποιω εγώ. Στο φούρνο θέλουν 2 ώρες και... 2 2
virginkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2ωρες στο φούρνο;;;;; Καλέ τι πατάτες είναι αυτές; Εμένα συνήθως στο 40λεπτο με μια ώρα είναι κομπλε
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, virginkiller είπε 2ωρες στο φούρνο;;;;; Καλέ τι πατάτες είναι αυτές; Εμένα συνήθως στο 40λεπτο με μια ώρα είναι κομπλε φρεσκιες πατατες Ναξου ποικιλια spunta. Τι πατατες παιρνεις και σου ειναι ετοιμες στα 40'; Αν σου βγαινουν σε τοσο χρονο τοτε δεν θελουν προβρασιμο.
gsisr Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω τη μαντεμενια πλάκα του leroy για χρήση στις εστίες αερίου που έχω στη κουζίνα. Αξίζουν γενικά; Τι διαφορετικό έχουν οι lodge με τριπλάσια τιμή εκτός από το όνομα; Η χρήση τους θα είναι λόγω μεγαλύτερης και πιο ομοιόμορφης επιφάνειας searing σε σχέση με ένα τηγάνι.
epir21 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 13 ώρες πριν, F117 είπε @epir21 smasharame τπτ? Όχι ακόμα γιατί λείπω, αλλά θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Και γω για εστιες κουζινας μια no name ειχα παρει απο αμαζον πριν καμια 10ετια και ειναι κομπλε ακομα. Βεβαια εχει χρησιμοποιηθει γυρω στις 15φορες. Αν η διαφορα ειναι καμια 20αρια ευρω, που αμφιβαλω, θα πηγαινα σε lodge. 1
fysikos Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 10/8/2025 στις 3:00 ΜΜ, mastoras007 είπε Καλησπέρα, Ο κουνιάδος μου θέλει να πάρει ψησταριά υγραερίου, μαξ μέχρι 500€ Εγώ έχω μια unimac αλλά δεν θα τού την πρότεινα, φθηνότερη από το budget του βέβαια. Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα? naterial hudson 3+1 499 leroy
nemesiskp Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Γιατί όχι την παρακάτω; https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-mantemi-124056
virginkiller Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 5 hours ago, SagoniasSlutRos said: φρεσκιες πατατες Ναξου ποικιλια spunta. Τι πατατες παιρνεις και σου ειναι ετοιμες στα 40'; Αν σου βγαινουν σε τοσο χρονο τοτε δεν θελουν προβρασιμο. Ότι έχει ο Παναγιώτης 😂
vins Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 minute ago, est said: Κρέας ή ψάρι αύριο; 🤔 Εμείς θα φάμε ένα ελαφρύ αφροψαρισιο ζυγουρακι 2 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, est είπε Κρέας ή ψάρι αύριο; 🤔 Surf and turf 3 1
est Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, vins είπε Εμείς θα φάμε ένα ελαφρύ αφροψαρισιο ζυγουρακι Το Πάσχα του καλοκαιριού γαρ... 😄 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα