iwnas28 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Kαλησπερα, εχω και γω τη naterial και οι καυστηρες στη δικη μου δυσκολευονται πολυ να αναψουν. αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ?
ilpapacha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, ppetros είπε Εγω εχω το bosch. https://www.amazon.de/-/en/Bosch-Infrared-Thermometer-UniversalTemp-Temperature/dp/B07T85G8BZ Ειναι πολυ καλο και ποιοτικο αλλα μεχρι 500 βαθμους οποτε ισως δεν σε καλυπτει αν θες να μετρας τον υπερυθρο καυστηρα.. Ακριβώς, ήθελα κάποιο που να μπορεί να μετράει και πιο υψηλές θερμοκρασίες. 6 λεπτά πριν, iwnas28 είπε Kαλησπερα, εχω και γω τη naterial και οι καυστηρες στη δικη μου δυσκολευονται πολυ να αναψουν. αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ? Δοκίμασε να καθαρίσεις τις ακίδες ανάφλεξης με ένα σφουγγάρι από την πράσινη μεριά.
vasdiam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, iwnas28 είπε Kαλησπερα, εχω και γω τη naterial και οι καυστηρες στη δικη μου δυσκολευονται πολυ να αναψουν. αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ? Και σε μένα μετά από ένα χρόνο ο ένας καυστήρας δεν ανάβει και δεν ξέρω πως να δω εάν η σπίθα πάει σωστά ή θέλει κάπου καθάρισμα 3 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Ακριβώς, ήθελα κάποιο που να μπορεί να μετράει και πιο υψηλές θερμοκρασίες. Δοκίμασε να καθαρίσεις τις ακίδες ανάφλεξης με ένα σφουγγάρι από την πράσινη μεριά. Δεν έχω βρει ακόμα που βρίσκονται...
ilpapacha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, vasdiam είπε Δεν έχω βρει ακόμα που βρίσκονται... Λογικά είναι δίπλα από τον κάθε καυστήρα, στο μπροστινό μέρος.
vins Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, trelomam είπε Δεν ηξερα οτι ειναι εσωτερικα μαντεμι, μου ειπαν οτι θα ειναι καλυτερη στο ψησιμο, επισης, το ψησιμο στη πλακα εχει διαφορα αν η πλάκα ειναι σαν ισια ή σαν αυτη που εχει η ψησταρια σαν γκριλ εννοω. Μαντεμι είναι! Προσωπικά η μόνη διαφορά που έχω δει στην πλάκα είναι ότι το ένα αφήνει γραμμές και το άλλο όχι 😅 Το ίδιο είναι
trelomam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, vins είπε Μαντεμι είναι! Προσωπικά η μόνη διαφορά που έχω δει στην πλάκα είναι ότι το ένα αφήνει γραμμές και το άλλο όχι 😅 Το ίδιο είναι Ψηνοντας στην πλακα παραμενει πιο ζουμερο το κρεας αφου δεν χανει τα υγρα του προς τα κατω;εννοω οτι στις σχαρες τα υγρα πεφτουν κατω ενω στην πλακα μενει ενα ποσοστο πανω της, ισχυει; Επισης μηπως ψηνει και πιο γρηγορα απο τις σχαρες; Για καθαρισμα την πλακα πρεπει να την ζεστανω λιγο και μετα να την κανω με την συρματοβουρτσα πριν βαλω τα κρεατα ή πρεπει οταν τελειωνει το ψησιμο; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από trelomam
KAPAKOSTAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 καλησπέρα σε ολους, λογω ελλειψης χωρου ζαχαρωνω την napoleon travel q https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-TravelQ-με-Μαντεμένια-Σχάρα-και-2-Εστίες-PRO285-BK.html εντυπωσεις απο καποιον που την εχει? με τη φιαλη λειτουργει αν γνωριζετε? 1
vins Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, trelomam είπε Ψηνοντας στην πλακα παραμενει πιο ζουμερο το κρεας αφου δεν χανει τα υγρα του προς τα κατω;εννοω οτι στις σχαρες τα υγρα πεφτουν κατω ενω στην πλακα μενει ενα ποσοστο πανω της, ισχυει; Επισης μηπως ψηνει και πιο γρηγορα απο τις σχαρες; Για καθαρισμα την πλακα πρεπει να την ζεστανω λιγο και μετα να την κανω με την συρματοβουρτσα πριν βαλω τα κρεατα ή πρεπει οταν τελειωνει το ψησιμο; Ώπα μισό, νόμιζα ρωτούσες αν έχουν διαφορά οι 2 πλευρές της πλάκας. Εκεί πήγαινε η προηγούμενη απάντηση. Η πλάκα με τη σχάρα έχουν διαφορά ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις. Στην πλάκα μένει πάνω λίπος και καπως τηγανίζεται. Οποτε άλλο ψήσιμο το ένα και άλλο το άλλο. Προσωπικα βάζω μπιφτέκια κυρίως στην πλάκα και λαχανικα. Για καθάρισμα προσοχή με τις βούρτσες, κοιτα να είναι ορειχάλκινη. Εγώ με το που τελειώσω τρίβω ελαφρά την πλάκα και τέλος.
Gatilaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε καλησπέρα σε ολους, λογω ελλειψης χωρου ζαχαρωνω την napoleon travel q https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-TravelQ-με-Μαντεμένια-Σχάρα-και-2-Εστίες-PRO285-BK.html εντυπωσεις απο καποιον που την εχει? με τη φιαλη λειτουργει αν γνωριζετε? Εχω δουλεψει-ψησει σε weber q2200 του γαμπρου μου που φαινεται αντιστοιχη με αυτη.Η αληθεια ειναι οτι παρα το μικρο μεγεθος κανει δουλεια βαρβατη,ωραιο ψησιμο,καλη κατανομη θερμοκρασιας και ποιοτητα κατασκευης στιβαρη.Για μπουκαλα κανονικη παιρνει με λαστιχο,ανταπτορα κλπ. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Gatilaras
Evgenios_V Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, KAPAKOSTAS είπε καλησπέρα σε ολους, λογω ελλειψης χωρου ζαχαρωνω την napoleon travel q https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-TravelQ-με-Μαντεμένια-Σχάρα-και-2-Εστίες-PRO285-BK.html εντυπωσεις απο καποιον που την εχει? με τη φιαλη λειτουργει αν γνωριζετε? εχω ψήσει σε αντίστοιχη weber και ειναι πολύ καλή λύση για οποιους δεν έχουν χώρο ή το θέμα φορτητότητας ειναι σημαντικό. Φαντάζομαι οτι η Travel θα ειναι εφάμιλλης ποιότητας και απόδοσης...!!! θα έλεγα να δείς και συγκρητικά μεταξύ των 2 στο youtube που έχει αρκετά να δείς και απο εκεί τα συν και τα πλήν γιατί δυσκολά θα βρείς εδώ κάποιον που να έχει ψήσει και με τις 2 για συγκρισή... 1
Bourasal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αυτό κάνει να μπει σε ψησταριά υγραερίου? ( https://www.skroutz.gr/s/16315858/Veltihome-Lasagna-Pan-Ταψί-Ορθογώνιο-από-Ανοξείδωτο-Ατσάλι-22x30cm-690765.html ). Θα χρειαστώ 2 για να τα βάλω στην Naterial Kenton για να μπει μέσα νερό για να μην στεγνώσει το κοκορέτσι. Το μήκος της ψησταριάς είναι περίπου 70cm και αυτά τα ταψιά θα καλύπτουν 60cm. Θα μου κάνουν, ή να βρω κάτι ίδιου υλικού που θα καλύπτει ιδανικά τα 70cm? Ίσως αυτό? https://www.skroutz.gr/s/23635029/Keskor-Ταψί-Ορθογώνιο-από-Ανοξείδωτο-Ατσάλι-35x26cm-93627.html Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Bourasal
vins Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Bourasal είπε Καλησπέρα, αυτό κάνει να μπει σε ψησταριά υγραερίου? ( https://www.skroutz.gr/s/16315858/Veltihome-Lasagna-Pan-Ταψί-Ορθογώνιο-από-Ανοξείδωτο-Ατσάλι-22x30cm-690765.html ). Θα χρειαστώ 2 για να τα βάλω στην Naterial Kenton για να μπει μέσα νερό για να μην στεγνώσει το κοκορέτσι. Το μήκος της ψησταριάς είναι περίπου 70cm και αυτά τα ταψιά θα καλύπτουν 60cm. Θα μου κάνουν, ή να βρω κάτι ίδιου υλικού που θα καλύπτει ιδανικά τα 70cm? Ίσως αυτό? https://www.skroutz.gr/s/23635029/Keskor-Ταψί-Ορθογώνιο-από-Ανοξείδωτο-Ατσάλι-35x26cm-93627.html Επειδή είμαι στην ίδια φάση με σένα, δες τα σκεύη gastronorm που πρότεινε νωρίτερα ο @ilpapacha Έχει διαφορα μεγέθη που ειναι και πιο στενά για να μην καλύπτουν σε πλάτος μεγάλο μέρος της επιφάνειας ψησίματος. Έτσι δε θα τρως τόσο αέριο να ζεσταίνεις το νερό από κάτω από το κοκορέτσι. 1
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε καλησπέρα σε ολους, λογω ελλειψης χωρου ζαχαρωνω την napoleon travel q https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-Ψησταριά-Υγραερίου-TravelQ-με-Μαντεμένια-Σχάρα-και-2-Εστίες-PRO285-BK.html εντυπωσεις απο καποιον που την εχει? με τη φιαλη λειτουργει αν γνωριζετε? Είναι μια πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία της Ενδεχομένως να μπορέσουν να σου «δώσουν» περισσότερες πληροφορίες για την travelq @g_f @punky @giannismark για weber q @est
Bourasal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, vins είπε Επειδή είμαι στην ίδια φάση με σένα, δες τα σκεύη gastronorm που πρότεινε νωρίτερα ο @ilpapacha Έχει διαφορα μεγέθη που ειναι και πιο στενά για να μην καλύπτουν σε πλάτος μεγάλο μέρος της επιφάνειας ψησίματος. Έτσι δε θα τρως τόσο αέριο να ζεσταίνεις το νερό από κάτω από το κοκορέτσι. Οκ βρήκα αυτό που θα πιάνει 65cm ( https://www.skroutz.gr/s/26956975/GTSA-Σκεύος-Gastronorm-Ανοξείδωτο-GN1-3-με-Βάθος-65mm-15-1132.html ), το οποίο όμως έχει ύψος 6,5cm. Μήπως θα μου έκανε και κάποιο πιο ρηχό για να γλυτώσω λίγο ύψος για το κρέας στην σούβλα? Π.χ. 4cm?
vins Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, Bourasal είπε Οκ βρήκα αυτό που θα πιάνει 65cm ( https://www.skroutz.gr/s/26956975/GTSA-Σκεύος-Gastronorm-Ανοξείδωτο-GN1-3-με-Βάθος-65mm-15-1132.html ), το οποίο όμως έχει ύψος 6,5cm. Μήπως θα μου έκανε και κάποιο πιο ρηχό για να γλυτώσω λίγο ύψος για το κρέας στην σούβλα? Π.χ. 4cm? Τι να σου πω, εγώ 6,5άρια θα πάρω για να μην ανοίγω και συμπληρώνω νερό. Επίσης μη βλέπεις τη φωτο, πάρε ένα χάρακα και δες το στην ψησταριά το ύψος απευθείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα