Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Βρείτε τις διαφορές??απλά αστείοι 

Screenshot_2023-01-23-14-18-53-924_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-01-24-21-02-47-569_com.android.chrome.jpg

κριμα :(Γιαυτό οταν κάτι ειναι όντως καλή τιμή κ το ζαχαρώνουμε  το τσιμπάμε επιτόπου 

η οποια τιμη.. ειναι ματσ απο ολα τα μαγαζιά υποψην..

image.png.31fab771be7a73bfd4db1d78fcf3f491.png

 

  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sndev είπε

κριμα :(Γιαυτό οταν κάτι ειναι όντως καλή τιμή κ το ζαχαρώνουμε  το τσιμπάμε επιτόπου 

η οποια τιμη.. ειναι ματσ απο ολα τα μαγαζιά υποψην..

image.png.31fab771be7a73bfd4db1d78fcf3f491.png

 

Δεν πρόλαβα δυστυχώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Βρείτε τις διαφορές??απλά αστείοι 

Screenshot_2023-01-23-14-18-53-924_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-01-24-21-02-47-569_com.android.chrome.jpg

Το ελληνικο "επειχηρην"...σε μια εικόνα...

Για αυτό υπομονή και ΑΝ θέλεις εχε και το μάτι σου προς Γερμανία κτλ βορείες χώρες παιζει να βρείς καλές και πραγματικές προσφορές...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Δημοσ.

Για να ξεφύγουμε λίγο από τα φαιδρά του πλαισίου καο των υπολοίπων 

Ψησιμο για περίπου 1,5 ώρα με τους δύο ακριανους καυστηρες και θερμοκρασία περίπου στους 200 βαθμούς. (η φώτο εινσι λίγο μετά την αφαίρεση του αλουμινοχαρτου που το είχα σκεπασει για τα πρώτα 45 λεπτά) 

Μακράν καλύτερο από το φούρνο και γλυτωσα και το ρεύμα :P 

4406AAF0-75C2-4499-92F8-87785188BBF6.jpeg

  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, zanskou είπε

Για να ξεφύγουμε λίγο από τα φαιδρά του πλαισίου καο των υπολοίπων 

Ψησιμο για περίπου 1,5 ώρα με τους δύο ακριανους καυστηρες και θερμοκρασία περίπου στους 200 βαθμούς. (η φώτο εινσι λίγο μετά την αφαίρεση του αλουμινοχαρτου που το είχα σκεπασει για τα πρώτα 45 λεπτά) 

Μακράν καλύτερο από το φούρνο και γλυτωσα και το ρεύμα :P 

4406AAF0-75C2-4499-92F8-87785188BBF6.jpeg

Καλημέρα στην παρέα,

αναρωτιέμαι έχοντας δει αρκετούς "συνψήστες" να χρησιμοποιείτε την ψησταριά ως φούρνο αν αυτό γίνεται για λόγους οικονομίας, οσμής εντός του σπιτιού ή/και γεύσης. 

προσωπικά απο θέμα γεύσης δεν πιστεύω (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προσθέτει) οτι μπορεί να προσθέσει πολλά αλλά οι εμπειρότεροι στο θέμα μπορείτε να με κατατοπίσετε σχετικά.

για παράδεις το παραπάνω να το κάνεις πχ στην σουβλά να το καταλάβω, slow and low να το καταλάβω αλλά μέσα σε μαγειρικό σκευός σκεπασμένο δεν μπορώ να το καταλάβω πέραν του χρησιμοποιώ την ψησταριάς ίσως βγαίνει ποιο οικονομικά... αλλά απο γεύση ?

 

τιποτα προσωπικό με την ανάρτηση του φίλου παραπάνω παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ ποιο πολύ χρησιμοποιώ το ποστ του σαν εναυσμα. 

Επεξ/σία από Evgenios_V
Δημοσ.

εχει κανει κανεις αγορα ψησταριας  απο site του εξωτερικου? ειδα τιμες  σε σαιτ στην Γερμανια στην napoleon που με ενδιαφερει τουλαχιστον 25% κατω σε ψησταρια κ αναλωσιμα, δεν το εψαξα αν στελνει ελλαδα.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Καλημέρα στην παρέα,

αναρωτιέμαι έχοντας δει αρκετούς "συνψήστες" να χρησιμοποιείτε την ψησταριά ως φούρνο αν αυτό γίνεται για λόγους οικονομίας, οσμής εντός του σπιτιού ή/και γεύσης. 

προσωπικά απο θέμα γεύσης δεν πιστεύω (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προσθέτει) οτι μπορεί να προσθέσει πολλά αλλά οι εμπειρότεροι στο θέμα μπορείτε να με κατατοπίσετε σχετικά.

για παράδεις το παραπάνω να το κάνεις πχ στην σουβλά να το καταλάβω, slow and low να το καταλάβω αλλά μέσα σε μαγειρικό σκευός σκεπασμένο δεν μπορώ να το καταλάβω πέραν του χρησιμοποιώ την ψησταριάς ίσως βγαίνει ποιο οικονομικά... αλλά απο γεύση ?

 

τιποτα προσωπικό με την ανάρτηση του φίλου παραπάνω παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ ποιο πολύ χρησιμοποιώ το ποστ του σαν εναυσμα. 

Πιστεύω ότι αν βάλεις και ένα κουτί καπνίσματος η γεύση θα απεογειωθεί. Σε γνωστό που κάναμε κρέας σε αερίου με κάπνισμα, η γεύση ήταν λες και το βγάλαμε από ξυλόφουρνο!!! Και μην φανταστείς κανένα τρελό κρέας, αλλά γεμιστά :) 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Πιστεύω ότι αν βάλεις και ένα κουτί καπνίσματος η γεύση θα απεογειωθεί. Σε γνωστό που κάναμε κρέας σε αερίου με κάπνισμα, η γεύση ήταν λες και το βγάλαμε από ξυλόφουρνο!!! Και μην φανταστείς κανένα τρελό κρέας, αλλά γεμιστά :) 

Καλημέρα αγαπητέ, 

αναφέρθηκα στην χρήση ως φουρνου με μεγειρικό σκεύος γαστρα/πιρεξ οπως ο φίλος παραπάνω, για καπνισμα slow&low κτλ ειναι ξεκάθαρο και κατανοητο...

40 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε

εχει κανει κανεις αγορα ψησταριας  απο site του εξωτερικου? ειδα τιμες  σε σαιτ στην Γερμανια στην napoleon που με ενδιαφερει τουλαχιστον 25% κατω σε ψησταρια κ αναλωσιμα, δεν το εψαξα αν στελνει ελλαδα.

εχουμε αρκετοί...με χρήση forwarding service - https://www.eshopwedrop.gr/en - για αποστολή στην Έλλαδα. Αξίζει να το ψάξεις...μιας και Γερμανία ειδικά παίζουν κατα καιρούς βαρβάτες εκπτώσεις...!!!

  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Καλημέρα αγαπητέ, 

αναφέρθηκα στην χρήση ως φουρνου με μεγειρικό σκεύος γαστρα/πιρεξ οπως ο φίλος παραπάνω, για καπνισμα slow&low κτλ ειναι ξεκάθαρο και κατανοητο...

Καλημέρα συνψήστη!

Όχι δεν προσφέρει κάτι. Τουλάχιστον προσωπικά δεν έχω δει κάποια διαφορά στην γεύση ή στην ποιότητα ψησίματος. Τώρα για το οικονομικό σκέλος ειλικρινά δεν γνωρίζω. 

Υ.Γ. Αυτό που θεωρώ ότι αξίζει κυρίως για την μυρωδιά (αν έχεις μάτι/ εστία έξω) και εν μέρη στην γεύση και στο μαγείρεμα είναι το τηγάνισμα σε μάτι αερίου. Ξανά σε οικονομία δεν γνωρίζω κατά πόσο οικονομικότερο είναι σε σχέση με μία επαγωγική εστία!

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...