Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποίος ψάχνει για κουκούλα ψησταριάς υπάρχει η συγκεκριμένη στο Σκλαβενίτη στα 17€. Δεν άνοιξα συσκευασία να δω ποιότητα 

D62C4754-71F3-4C0C-891E-D29273E2CA7F.jpeg

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Astronautis είπε

Σχετικά με την αγγελία στο αμαζον πρέπει να πάρουμε υπόψη ότι λόγω της επερχόμενης κρίσης θα παίξουν πολλές τρελές προσφορές. 

Η συγκεκριμένη βέβαια φαίνεται θεοπαλαβη, οχι απλά τρελή. Και πολύ ύποπτη διαδικασία. Το αμαζον εκτελεί παραγγελίες είτε ως απλός μεσάζων τύπου Σκρουτζ είτε ως εντολοδόχος της παραγγελίας. Ξεκάθαρα εδώ πρόκειται περί της πρώτης περίπτωσης αλλά αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο από την απάντηση της επιχείρησης είναι πως γίνεται η πληρωμή. Μέσω του αμαζον ή θα του πουν να κάνει κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό; Μου έχει τύχει η δεύτερη περίπτωση αλλά το ποσό ήταν τόσο μικρό που ούτε καν με απασχολούσε αν θα χαθεί.

Νομίζω καλύτερα να αποφύγει όποιος θέλει να βάλει λεφτά σε άσχετο λογαριασμό. Αν είναι μέσω αμαζον μόνο και προσοχή μην πέσει σε κανένα phishing link από email. Γιατί αυτό μου βρωμάει. Ότι θα θέλει να στείλεις email την παραγγελία σου, μετά θα σου στείλει λινκ να μπεις στο αμαζον να πληρώσεις, αλλά δεν θα είσαι στο αμαζον και μπαι μπαι στοιχεία αμαζον κλπ.

Δημοσ.

Όποιος θέλει την Weber Genesis 310 μπορει να την παρει απο εδώ στα 700 ευρω, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη με τα μεταφορικά, γιατι ειναι από Αυστρία και όχι από Γερμανία που στέλνουν Ελλαδα με 60 ευρώ κόστος

 

https://geizhals.eu/weber-genesis-ii-e-310-gbs-2017-2018-black-61010179-a1558196.html

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Όποιος θέλει την Weber Genesis 310 μπορει να την παρει απο εδώ στα 700 ευρω, αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη με τα μεταφορικά, γιατι ειναι από Αυστρία και όχι από Γερμανία που στέλνουν Ελλαδα με 60 ευρώ κόστος

https://geizhals.eu/weber-genesis-ii-e-310-gbs-2017-2018-black-61010179-a1558196.html

Aν προχωρησεις την παραγγελια βγαζει 50€ μεταφορικα και μονο για Αυστρια επιλογη.

Οποτε ερχεται μια η αλλη απο εδω https://www.grillshop.at/999169-weber-gasgrill-genesis-ii-e-310-gbs-black-modell-2017-2018-nr-61010179.html?channable=e58995.NjMyMQ
Aπλα μαλλον ειναι κατόπιν παραγγελιας 

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολλληηηή σκέψη, προβληματισμό, αλλαγές στις αποφάσεις πήγα στην ανώτερη σε επίπεδο τιμής από τις εναλλακτικές μου.

Αρρώστια μου φαίνεται το άθλημα και η ομάδα εδώ οι κατάλληλοι να σε πορώσουν.

Broil King Monarch 390 στα 849€ 

  • Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα κ από εμένα!

θα ήθελα να αγοράσω μια ψησταριά υγραερίου για πρώτη φορά κ δν γνωρίζω αρκετά πράγματα.θα μπορούσε κάποιος να μ προτείνει κάποια μέχρι τα 350 ευρώ;πιστεύεται παίρνω κάτι καλό με αυτά τα λεφτά ή τσάμπα θα τα πετάξω;

ευχαρστω εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Efkarmir3 είπε

Τελικά μετά από πολλληηηή σκέψη, προβληματισμό, αλλαγές στις αποφάσεις πήγα στην ανώτερη σε επίπεδο τιμής από τις εναλλακτικές μου.

Αρρώστια μου φαίνεται το άθλημα και η ομάδα εδώ οι κατάλληλοι να σε πορώσουν.

Broil King Monarch 390 στα 849€ 

Με το πρωτο ψησιμο θα καταλαβεις αμεσως τι πηρες!!!!

Καλα ψησιματα!!!!

Οτι θελεις ρωτας....

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.

Καλημερες, εχουμε καμια παραδοσιακη συνταγη για κοτοπουλο σουβλας; οχι με παπρικα, bbq sauce κλπ.

Σκεφτομουν αλατοπιπερο στην κοιλια μονο και μετα να το περναω εξωτερικα καθως ψηνεται με πινελακι με μουσταρδα, λαδι, λεμονι, αλατι, πιπερι, ριγανη, θυμαρι, και απο κατω ταψακι με πατατες.

  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνω είναι βάζω στο μπλέντερ Μουστάρδα, Μελι, Σκορδο, αλάτι, Ρίγανη, ένα Κύβο Κνορ κοτοπουλο, λάδι τα κτυπαω και τα βάζω παντού. Το αφήνω στο ψυγείο τουλάχιστον μια μέρα και το πετάω στον φούρνο. Αν καεί το κοτόπουλο μην αγχώνεσαι, λόγω του μελιού μαυρίζει.  Σούβλα δεν πήρα ακομα, ψάχνω να βρω σκεύος για το κοτόπουλο, οικονομικό να δοκιμάσω με την μπύρα. Ο ατμοκαθαριστης ήρθε κάνει δουλειά SagoniasSlutRos (άσχετο πως σε λενε, εδω Δημήτρης) 

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος εδώ και ενα χρόνο της Alton Naterial Aπο Leroy.Την επέλεξα καθαρά γιατί δεν ειχα άλλη εμπειρία απο αέριο και δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα  συν οτι είμαι σε μπαλκόνι 1ου ορόφου και οι Γείτονες δεν ειναι τόσο φιλικοί όταν την ανάβω.
Στα συμπεράσματα τώρα.... Για τα χρήματα της καλή κατασκευή και πιάνει γρήγορα θερμοκρασία αλλα υπάρχει μια διάφορα στην άκρη με την μέση της σχάρας...Αναφλέξεις αρκετές σε λιπαρά κρέατα τις οποίες με τον καιρό μαθαίνεις να τις αντιμετωπιζεις με αλλαγή θέσης μέχρι να σβήσουν.

Γενικά θα την πρότεινα σε κάποιον που θέλει να μπει στο ``παιχνίδι'' και δεν θέλει-έχει  να χαλάσει πολλά χρήματα για αρχή...
Καλά ψησίματα και όσοι είσαστε σε πολυκατοικία πείτε μου αν είχατε προβλήματα με γείτονες και πως τα λύσατε... (το κέρασμα δεν είναι επιλογή γιατί είναι προκλητικοί 🤠
 

95393082_559066151674287_4719262592571277312_n.jpg

95574405_528495101138964_1457563414653042688_nες.jpg

Επεξ/σία από n1kolas79
Aνεβασμα Φωτογραφίας
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, skoudinio είπε

Αυτό που κάνω είναι βάζω στο μπλέντερ Μουστάρδα, Μελι, Σκορδο, αλάτι, Ρίγανη, ένα Κύβο Κνορ κοτοπουλο, λάδι τα κτυπαω και τα βάζω παντού. Το αφήνω στο ψυγείο τουλάχιστον μια μέρα και το πετάω στον φούρνο. Αν καεί το κοτόπουλο μην αγχώνεσαι, λόγω του μελιού μαυρίζει.  Σούβλα δεν πήρα ακομα, ψάχνω να βρω σκεύος για το κοτόπουλο, οικονομικό να δοκιμάσω με την μπύρα. Ο ατμοκαθαριστης ήρθε κάνει δουλειά SagoniasSlutRos (άσχετο πως σε λενε, εδω Δημήτρης) 

Ευχαριστω Δημητρη, μιας και ηταν λαστ μινιτ το σουβλισμα, τα εβαζα με πινελακι απο πανω καθως γυριζε καθε 20' περιπου. Λαδι, λεμονι, μουσταρδα, λαδι, κυβο κοτ., αλατι, πιπερι, ριγανη, θυμαρι. Κατι παρομοιο ειχα βαλει και στις πατατες απο κατω συν νερο. Ισα ισα γυριζε το κοτοπουλο με το ταψι απο κατω. Ειναι το fail της weber το υψος που εχει τοποθετησει τη σουβλα. καθως εχει καπου 12εκ απο τη σουβλα στους ανακλαστηρες. Μπηκε πρωτα καμια ωρα και με τους δυο πλαινους καυστηρες τερμα χαμηλα και κανενα 20' στο τελος τερμα δυνατα για να παρει χρωμα.

Τον ατμοκαθαριστη τον πηρα σημερα και θα δοκιμασω το απογευμα. Φανης.

95906500_516330362583141_8802688485656887296_n.jpg

95532769_690312001542594_1839714194308464640_n.jpg

@n1kolas79 ειναι να μην πεσεις σε βλακες. Ειδικα το γκαζι δε νομιζω να βγαζει περισσοτερη μυρωδια απο καποιον που τηγανιζει στην κουζινα του και εχει τον απορροφητήρα. Τωρα ανα κανεις προβατινα μερα παρα μερα που βγαζει λιγη καπνα παραπανω τοτε ειναι αλλο θεμα. Αν ψηνεις καμια μπριζολα/κοτοπουλο για 2-4 ατομα τη φορα που τελειωνεις σε 15-20', ειναι υπερβολη πιστευω να ενοχληθει καποιος.

  • Like 10
Δημοσ.

@SagoniasSlutRos το ειχα δει στα βιντεο το fail με την σουβλα και αναρωτιομουν τι εχει παιχτει. Να υποθεσω οτι σε περιοριζει καπως στο μεγεθος του κοτοπουλου που μπορεις να βαλεις στην σουβλα ?

Επισης μια αλλη απορια που εχω αν εκει που εχεις βαλει αντι για κανονικο ταψι φουρνου εγω εβαζα ενα ταψακι sanitas αλουμινιου θα αντεχε η θα καιγοταν  ?

btw η ξυλινη σπατουλα που ειχες αναφερει λειτουργει καλα τελικα στο καθαρισμα της σχαρας ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

30 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

@SagoniasSlutRos το ειχα δει στα βιντεο το fail με την σουβλα και αναρωτιομουν τι εχει παιχτει. Να υποθεσω οτι σε περιοριζει καπως στο μεγεθος του κοτοπουλου που μπορεις να βαλεις στην σουβλα ?

Επισης μια αλλη απορια που εχω αν εκει που εχεις βαλει αντι για κανονικο ταψι φουρνου εγω εβαζα ενα ταψακι sanitas αλουμινιου θα αντεχε η θα καιγοταν  ?

btw η ξυλινη σπατουλα που ειχες αναφερει λειτουργει καλα τελικα στο καθαρισμα της σχαρας ?

Σε κοτοπουλο δε νομιζω να εχεις θεμα, εγω ειχα και πατατες μαζι γι αυτο εφτανε οριακα. Αμα βαλεις καμια γαλοπουλα λογικα θα βρισκει ομως, καθως η σουβλα ειναι αρκετα χαμηλα. Το ηξερα οταν την πηρα, αλλα δεν ηταν μεσα στις προτεραιοτητες μου η σουβλα οποτε δεν με ενοιαζε. Απλα το αναφερω οτι ειναι αρνητικο. Αν βρεις πολυ μικρο αρνακι ψιλοχωραει το μισο. Αυτο στο βιντεο ηταν 2κιλα και κατι μονο.

Θα αντεχε και το ταψακι, αφου η θερμοκρασια δεν ξεπερασε τους 260-270 οταν το δυναμωσα στο τελος. Καλυτερα ομως να δεις αν γραφει μεχρι τι θερμοκρασια ειναι food-safe. Το ταψακι αυτο το ειχα παρει απο ΙΚΕΑ btw.

Η σπατουλα λειτουργει καλα στο εξης σεναριο. Ψηνεις, κλεινεις τη φωτια και οταν κρυωσει την τριβεις και καθαριζει τα υπολειμματα, αφηνοντας πισω μια λιπαροτητα πανω στη σχαρα, που κανει και καλο στο μαντεμι ως προστατευτικο.
Αν ομως δεν την καθαρισεις και τη βαλεις να καψει ξανα και ξεραθουν, εκει δεν κανει δουλεια. Μολις το τσεκαρα απο περιέργεια. Αν δεις στις φωτο ειχα αφησει τη μια σχαρα πανω χωρις καθαρισμα να δω αν θα κανει δουλεια η ξυλινη σπατουλα, αλλα δεν.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...