SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε εδω και δυο και χρόνια εχει παροπλήσει την weber Την αγοράζω πες του, κρίμα να κάθεται.
lemonide Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, έχω μία weber spirit II και την έχω στη βεράντα. Όλα τέλεια μέχρι την ώρα που πρέπει να καθαριστεί. Μου παίρνει ώρες ατελείωτες και πάλι δεν καθαρίζει όπως θα ήθελα. Έχει κανείς κάποιο tip ή θα μπορούσατε να μου πείτε πως καθαρίζετε εσείς τις δικές σας. Ευχαριστώ πολύ
wendor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μετά από περιπέτεια μιας εβδομάδας με τον Κωτσόβολο, παρέλαβα χθες την Weber Spirit 310. Θα την στήσω όταν βρω χρόνο και θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορώ, απλά θα το εκτιμούσα για να παω να αγοράσω και τη φιάλη, να επιβεβαιώσει κάποιος, αν πρέπει να πάρω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/26843927/Coral-Gas-Prime-Φιάλη-Υγραερίου-10kg-1208301-0123.html Επίσης πόσο χρόνο/ψησίματα (οικογενειακά) να υπολογίζω περίπου μέχρι να θέλει γέμισμα ξανά?
Votritis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, wendor είπε Μετά από περιπέτεια μιας εβδομάδας με τον Κωτσόβολο, παρέλαβα χθες την Weber Spirit 310. Θα την στήσω όταν βρω χρόνο και θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορώ, απλά θα το εκτιμούσα για να παω να αγοράσω και τη φιάλη, να επιβεβαιώσει κάποιος, αν πρέπει να πάρω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/26843927/Coral-Gas-Prime-Φιάλη-Υγραερίου-10kg-1208301-0123.html Επίσης πόσο χρόνο/ψησίματα (οικογενειακά) να υπολογίζω περίπου μέχρι να θέλει γέμισμα ξανά? εμενα μου εβγαλε αυτη φιάλη σε ψησταριά με τρεις καυστήρες περίπου 5 μηνες , 2 φορες την εβδομαδα ψήσιμο . 1
dimitrissot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Συγνώμη για την παρέμβαση. Δεν πρόλαβα να κάνω Smoking Thursday λόγο δουλειάς. Θέλω να πάρω μέσα στις μέρες κάποια καλή μπριζόλα μοσχαρίσια. Έχετε να προτείνετε κανένα κρεοπωλείο στην Αθήνα; Μένω Ν.Προάστια συγκεκριμένα. Έχει κάποιος κάποια εμπειρία με κάποιο κρεοπωλείο; Ευχαριστώ.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, lemonide είπε Καλησπέρα σας, έχω μία weber spirit II και την έχω στη βεράντα. Όλα τέλεια μέχρι την ώρα που πρέπει να καθαριστεί. Μου παίρνει ώρες ατελείωτες και πάλι δεν καθαρίζει όπως θα ήθελα. Έχει κανείς κάποιο tip ή θα μπορούσατε να μου πείτε πως καθαρίζετε εσείς τις δικές σας. Ευχαριστώ πολύ Μην περιμένεις να σου γίνει σαν καινούρια ποτέ, εκτός και αν την καθαρίζεις κάθε φορά που ψήνεις, που απλά δεν παίζει. Κοίτα να μην έχει λίπη και σου αρπάξει καμία φωτιά και δεν θέλει κάτι παραπάνω. 1
Evgenios_V Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Περα απο την πλακα, ειναι σημαντικο να εχει καπακι. Να μπορει να ψησει εμμεσα κανενα χοντρο κομματι μπριζολα, να βαλει καμια γαστρα, να κανει κανενα καπνισμα, κανενα low and slow, pizza κλπ. Τωρα αν θες 600ευρω για ανοιχτη ψησταρια, κανα 100-200αρι (δεν ξερω ποσο εχει) το εξτρα καπακι, να πρεπει να παρεις και τραπεζι να την ακουμπας, εχεις φτασει 800€. Και στο τελος θα εχεις μονο ενα ρυθμιστη για 6 καυστηρες οποτε αντε κανε πατεντες για εμμεσο ψησιμο. Καλημέρα Φάνη, Φαντάζομαι οτι ειναι ξεκάθαρο οτι η πλάκα δεν ηταν προς τα δικά σου γραφόμενα... Συμφωνούμε απολύτα οτι ειναι απαραίτητο το καπάκι στην Ψησταριά, διαφορετικά χάνεις πάνω απο την 70% της χρηστικότητας της... Όσα χρόνια έχω ψησταριά (και πριν δλδ την Napoleon) δεν εχω ψήσει ποτέ με ανοικτό καπάκι... υγ. Ακόμα σε θαυμάζω για την υπομονή σου...!!! 11 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Την αγοράζω πες του, κρίμα να κάθεται. ...κριμα να του πιάνουν χώρο του παλικαριού... 7 ώρες πριν, dimitrissot είπε Καλησπέρα παιδιά, Συγνώμη για την παρέμβαση. Δεν πρόλαβα να κάνω Smoking Thursday λόγο δουλειάς. Θέλω να πάρω μέσα στις μέρες κάποια καλή μπριζόλα μοσχαρίσια. Έχετε να προτείνετε κανένα κρεοπωλείο στην Αθήνα; Μένω Ν.Προάστια συγκεκριμένα. Έχει κάποιος κάποια εμπειρία με κάποιο κρεοπωλείο; Ευχαριστώ. Καλημέρα συνψήστη, ειτε κοιτάς τοπικά τι μπορείς να βρείς που βολευει να πετάγεσαι οταν θέλεις να ψήσεις...διαφορετικά δες στο παρακάτω thread έχει μια καλή λίστα με "γνωστά" καλα κρεοπωλεία...κάποιο μπορει να σε βολευει... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Evgenios_V 2
ilpapacha Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, wendor είπε Μετά από περιπέτεια μιας εβδομάδας με τον Κωτσόβολο, παρέλαβα χθες την Weber Spirit 310. Θα την στήσω όταν βρω χρόνο και θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορώ, απλά θα το εκτιμούσα για να παω να αγοράσω και τη φιάλη, να επιβεβαιώσει κάποιος, αν πρέπει να πάρω αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/26843927/Coral-Gas-Prime-Φιάλη-Υγραερίου-10kg-1208301-0123.html Επίσης πόσο χρόνο/ψησίματα (οικογενειακά) να υπολογίζω περίπου μέχρι να θέλει γέμισμα ξανά? Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Ο ρυθμιστής που περιέχει η συσκευασία είναι στα 30mbar και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για συμβατική μπουκάλα με μείγμα. Έαν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποια μπουκάλα, όπως η coral prime που αναφέρεις, θα πρέπει να πάρεις και τον αντίστοιχο κουμπωτό ρυθμιστή για την μπουκάλα αυτή. Για μείγμα θα χρειαστείς ρυθμιστή στα 30mbar ενώ για προπάνιο στα 37mbar. Το πόσο θα διαρκέσει η μπουκάλα που θα πάρεις, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πχ το είδους ψησίματα κάνεις, εξωτερικές συνθήκες κτλ. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να έχεις και 2η μπουκάλα, ώστε να μπορέσεις να την αντικαταστήσεις άμεσα.
ritualistic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Καλημερα σε ολους Ειχα μια συζητηση χτες με τον @sndev και σκεφτομαι να αγορασω ενα μηχανημα vacuum για αποθηκευση. Με αυτο τον τροπο μπορεις να αγορασεις πχ ενα μεγαλο κομματι ribeye απο το mart και να αποθηκευσεις στην καταψυξη. Εχει παρει αλλος κατι αναλογο ? Αν ναι, το χρησιμοποιειτε και για αλλα τροφιμα ? Γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει για κρεατα μονο και για ποσο καιρο θα ειχα το κολλημα να το χρησιμοποιω.
fysikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Andy είπε Καλησπέρα παιδιά. Για ψησταριά μέχρι 400-500 ευρω τι προτείνετε? Για καλαμακια, μπριζολες και μπεργκερ κυριως. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-hudson-naterial-me-3-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-62209616 εγώ την είχα πάρει στα 349 και είναι εξαιρετική για τα χρήματα της. Ποιοτική κατασκευή, όμορφη, έχει μέσα στο κουτί κουκούλα για να την σκεπάζεις και έχει και φωτιζόμενους διακοπτες + θύρα usb που βάζεις φωτιστικό led (περιλαμβάνεται και αυτό) για να φωτίζεις το βράδυ. έχω ψήσει τα πάντα από κρεατικά και ψαρικά + πίτσα (έχω πάρει και πέτρα ψησίματος) και τώρα θα ολοκληρώσω την πατέντα με το μοτερ απο κουζίνα και σουβλα για να δοκιμάσω κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Το μάτι στο πλάι ιδανικό για να αποφεύγεις μυρωδιές και σε συνδυασμό με μαντεμένιο τηγάνι βγάζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από fysikos 1
agnostos13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, fysikos είπε https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-hudson-naterial-me-3-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-62209616 εγώ την είχα πάρει στα 349 και είναι εξαιρετική για τα χρήματα της. Ποιοτική κατασκευή, όμορφη, έχει μέσα στο κουτί κουκούλα για να την σκεπάζεις και έχει και φωτιζόμενους διακοπτες + θύρα usb που βάζεις φωτιστικό led (περιλαμβάνεται και αυτό) για να φωτίζεις το βράδυ. έχω ψήσει τα πάντα από κρεατικά και ψαρικά + πίτσα (έχω πάρει και πέτρα ψησίματος) και τώρα θα ολοκληρώσω την πατέντα με το μοτερ απο κουζίνα και σουβλα για να δοκιμάσω κοντοσούβλι και κοκορέτσι. Το μάτι στο πλάι ιδανικό για να αποφεύγεις μυρωδιές και σε συνδυασμό με μαντεμένιο τηγάνι βγάζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Συγκριτικά με αυτή: https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-3-2-133134 είναι καλύτερη η hudson;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, ritualistic είπε Καλημερα σε ολους Ειχα μια συζητηση χτες με τον @sndev και σκεφτομαι να αγορασω ενα μηχανημα vacuum για αποθηκευση. Με αυτο τον τροπο μπορεις να αγορασεις πχ ενα μεγαλο κομματι ribeye απο το mart και να αποθηκευσεις στην καταψυξη. Εχει παρει αλλος κατι αναλογο ? Αν ναι, το χρησιμοποιειτε και για αλλα τροφιμα ? Γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει για κρεατα μονο και για ποσο καιρο θα ειχα το κολλημα να το χρησιμοποιω. Eχω παρει ενα που βγαζει το λιντλ συχνα (30€ περιπου) μαζι με σακουλες παλι απο εκει. Ειναι αρκετα καλο. Το χρησιμοποιω για: μπριζολες (2-3 βδομαδες κρατανε ανετα και μαλακωνουν ταυτοχρονα) αλαντικα (κρατανε πολυυυ καιρο. Συμφερει να παιρνεις ειτε οταν εχει προσφορες, ειτε κατι ολοκληρα σαλαμακια πχ και να τρως λιγο και να το σφραγιζεις παλι) τυρια (επισης κρατανε παρα πολυ καιρο. Εχω κρατησει γραβιερα πανω απο χρονο και δεν εχει παθει τπτ) sous-vide (εφοσον εχεις το καταλληλο μηχανημα. Εδω θελει προσοχη οι σακουλες να αντεχουν τη θερμοκρασια. Του λιντλ ειναι μια χαρα) Σιγουρα υπαρχουν κι αλλες χρησεις οπως αποθηκευση ξηρων καρπων, κοκων καφε κλπ. Για μενα πιστευω πως αξιζει παρα πολυ. Ειδικα στη περιπτωση του κρεατος γλυτωνεις την καταψυξη που το χαλαει καπως, αλλα εχεις και αμεσα διαθεσιμο στο ψυγειο για καταναλωση. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από SagoniasSlutRos 7 1
Evgenios_V Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, ritualistic είπε Καλημερα σε ολους Ειχα μια συζητηση χτες με τον @sndev και σκεφτομαι να αγορασω ενα μηχανημα vacuum για αποθηκευση. Με αυτο τον τροπο μπορεις να αγορασεις πχ ενα μεγαλο κομματι ribeye απο το mart και να αποθηκευσεις στην καταψυξη. Εχει παρει αλλος κατι αναλογο ? Αν ναι, το χρησιμοποιειτε και για αλλα τροφιμα ? Γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει για κρεατα μονο και για ποσο καιρο θα ειχα το κολλημα να το χρησιμοποιω. Εξυπηρετεί γενικότερα με τυριά/ξηρούς καρπους κτλ κτλ ακόμα και ΑΝ θέλεις να κάνεις sous vide 1
fysikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Συγκριτικά με αυτή: https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-3-2-133134 είναι καλύτερη η hudson; jamestown θετικό το μάτι υπερύθρων και το τζάμι που σου επιτρέπει να βλέπεις τον χώρο ψησίματος χωρίς να ανοίγεις το καπάκι.στα 450ε νομίζω πως αξίζει καλύτερα σε σχέση με εκείνη του leroy καθώς εγώ την πρότεινα για αγορα στα 350 (όταν την ξαναβάλει). Έχω έναν ενδιασμό για την ανθεκτικότητα του τζαμιού σε καμιά στραβή αλλά αν το παραγνωρίσουμε αυτό θεωρώ πως αξίζει, στα 450 ναι Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από fysikos 1
Mpiftekis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, fysikos είπε jamestown θετικό το μάτι υπερύθρων και το τζάμι που σου επιτρέπει να βλέπεις τον χώρο ψησίματος χωρίς να ανοίγεις το καπάκι. Το γυάλινο καπάκι θολώνει πολύ γρήγορα και ΔΕΝ βλέπεις τα κρέατα. Το μόνο που μπορεί να δεις είναι αν έχει πάρει φωτιά κάτι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα