Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αν πας απο naterial σε prestige pro θα ειναι το μεγαλυτερο upgrade που εχω δει...

😂😂😂 Κοιτα, έγραψα και τις προάλλες ότι είμαι άνθρωπος που κοιτάω να πάρω την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τα χρήματα που δίνω.

Καθώς ήμουν του κάρβουνου και της ανοιχτής φωτιάς για αρκετά χρόνια (έχω χτίσει και μόνος μου ψησταριά ενώ ήμουν ακόμα ανήλικος και είχα κάνει και fire pit κλπ), ήμουν πολύ διστακτικός με το αέριο.

Έκανα την εισαγωγή μου, είδα ότι με βόλεψε και κυρίως μου άρεσε το αποτέλεσμα και τώρα ψάχνω να κάνω την ουσιαστική επένδυση. 

Το ότι ρωτάω για την prestige βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα και ότι θα την πάρω, ζυγίζω διαφορα πράγματα. Να σου πω την αλήθεια την 625 SE γλυκοκοιτάζω πλέον (με μια ένσταση για το αν θα μου χωράει άνετα στο νέο χώρο)

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vins είπε

Ευχαριστώ! 

Μια ερώτηση τώρα μιας κι έχεις και prestige. Αν έβρισκες πάνω κάτω στα ίδια χρήματα την p500 και την 625 SE (rsib και οι 2), ποια θα προτιμούσες; 

Το μόνο που θα με έκανε να σκεφτώ Rogue 625 SE έναντι της Prestige 500, θα ήταν ο παραπάνω χώρος που διαθέτει. Εάν αυτό ήταν το βασικό μου κριτήριο. Η Prestige έχει καλύτερο «σύστημα» στο καπάκι, μεγαλύτερη απόσταση από την σχάρα μέχρι την σούβλα, πιο «χοντρές» ανοξείδωτες σχάρες στον κυρίως χώρο ψησίματος, μεγαλύτερη εγγύηση. Εάν μπορούσες να τις δεις από κοντά και τις 2, θα καταλάβαινες την διαφορά που έχουν στην ποιότητα. 

Θα αγόραζα την Prestige 500.

1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αν πας απο naterial σε prestige pro θα ειναι το μεγαλυτερο upgrade που εχω δει...

Κι εμείς έχουμε κάνει αναβάθμιση από grill chef

Άσε μας να πάρουμε και καμία προμήθεια από τα γερμανικά καταστήματα 😁

 

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το μόνο που θα με έκανε να σκεφτώ Rogue 625 SE έναντι της Prestige 500, θα ήταν ο παραπάνω χώρος που διαθέτει. Εάν αυτό ήταν το βασικό μου κριτήριο. Η Prestige έχει καλύτερο «σύστημα» στο καπάκι, μεγαλύτερη απόσταση από την σχάρα μέχρι την σούβλα, πιο «χοντρές» ανοξείδωτες σχάρες στον κυρίως χώρο ψησίματος, μεγαλύτερη εγγύηση. Εάν μπορούσες να τις δεις από κοντά και τις 2, θα καταλάβαινες την διαφορά που έχουν στην ποιότητα. 

Θα αγόραζα την Prestige 500.

Κι εμείς έχουμε κάνει αναβάθμιση από grill chef

Άσε μας να πάρουμε και καμία προμήθεια από τα γερμανικά καταστήματα 😁

 

Ευχαριστω για το input. Είχα την αίσθηση ότι οι σχάρες είναι 7αρες και στις 2, θα τα ξαναψαξω!

Κωδικο referral δε μου δώσατε ρε σεις όμως 😂😂😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vins είπε

Ευχαριστω για το input. Είχα την αίσθηση ότι οι σχάρες είναι 7αρες και στις 2, θα τα ξαναψαξω!

Κωδικο referral δε μου δώσατε ρε σεις όμως 😂😂😂

Αγόρασε εσύ με το καλό και θα τα βρούμε με τους Γερμανούς 😁

Η Rogue SE έχει 7mm

https://www.bbqworld.co.uk/napoleon/napoleon-rogue-rse425pss1.asp

ενώ η Prestige 7,5mm

https://napoleongrills.gr/prestige/psistaria-ygraeriou-napoleon-prestige-500-stainless-steel-p500rsibpss-3-gr.html

  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αγόρασε εσύ με το καλό και θα τα βρούμε με τους Γερμανούς 😁

Η Rogue SE έχει 7mm

https://www.bbqworld.co.uk/napoleon/napoleon-rogue-rse425pss1.asp

ενώ η Prestige 7,5mm

https://napoleongrills.gr/prestige/psistaria-ygraeriou-napoleon-prestige-500-stainless-steel-p500rsibpss-3-gr.html

 Μάλιστα, ευχαριστώ! 

Η εγγύηση ουσιαστικά στην prestige σου δίνει lifetime για κάδο, καπάκια και ινοξ σχάρες που στην se είναι 15 έτη, στα υπόλοιπα είναι το ίδιο από όσο θυμάμαι. Παρεμπιπτόντως αν φέρω από Γερμανία ή Αυστρία, φαντάζομαι δε θα έχω θέμα με εγγύηση, σωστά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vins είπε

 Μάλιστα, ευχαριστώ! 

Η εγγύηση ουσιαστικά στην prestige σου δίνει lifetime για κάδο, καπάκια και ινοξ σχάρες που στην se είναι 15 έτη, στα υπόλοιπα είναι το ίδιο από όσο θυμάμαι. Παρεμπιπτόντως αν φέρω από Γερμανία ή Αυστρία, φαντάζομαι δε θα έχω θέμα με εγγύηση, σωστά;

Έχουν διαφορές και στην βασική εγγύηση και στην διάρκεια της έκπτωσης στα ανταλλακτικά

 https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/support/warranties

Η εγγύηση δεν θα καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία. Θα πρέπει να απευθύνεσαι στην Γερμανία/Αυστρία.

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Έχουν διαφορές και στην βασική εγγύηση και στην διάρκεια της έκπτωσης στα ανταλλακτικά

 https://www.napoleon.com/en/de/barbecues/support/warranties

Η εγγύηση δεν θα καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία. Θα πρέπει να απευθύνεσαι στην Γερμανία/Αυστρία.

Θενξ και πάλι, θα μιλήσω με την αντιπροσωπεία της χώρας προτού/όταν προχωρήσω για να μάθω τι παιζει σε τέτοια περίπτωση (με μεταφορικα κλπ).

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, vins said:

Κοιτα, έγραψα και τις προάλλες ότι είμαι άνθρωπος που κοιτάω να πάρω την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τα χρήματα που δίνω.

Κοιτα με τις προσδοκίες που μας έχεις δημιουργήσει κ τοσο που το ψαχνεις μην τυχών πας σε καμια jamestown απο τα πρακτικερ, θα  μπεις blacklist :P

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

Κοιτα με τις προσδοκίες που μας έχεις δημημιουργησει κ τοσο που το ψαχνεις μην τυχών πας σε καμια jamestown απο τα πρακτικερ, θα  μπεις blacklist :P

Χαχαχαχαχαχ, την είδα κι αυτήν πιο παλιά. Για τα λεφτά της (σε προσφορά) και αυτά που παρέχει μια χαρά είναι, ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι δλδ. 

Πανω που είχα ψιλό αποφασίσει να πάω στην E-410 (ωραίο και στιβαρό εργαλείο κι αυτή), άρχισα να ψήνομαι με τα κλαπατσιμπανα της Napoleon και είδα και την ταλαιπωρία με την αντιπροσωπεία της Weber εδώ και φτου και πάλι από την αρχή. 

Κατα Σεπτέμβρη έλεγα να κάνω αγορά λόγω μετακόμισης, αλλά θα δω αν βγει τίποτα είτε νωρίτερα είτε Black Friday και θα αναβαθμισω ουσιαστικά. Γεροί να ειμαστε και με γεμάτες ψησταριές!

Πάρτε μπεργκερακια μαύρου χοίρου Τσάμπιονς Λιγκ από την φτηνιάρα μου προς το παρόν 😂😂😂

IMG_2540.jpeg

IMG_2541.jpeg

  • Like 10
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Καπνιστή γαλοπούλα σήμερα με πελετ δρυ (oak).received_574312404691093.jpeg.448b7088f0bb8462613455e853635047.jpeg

 

received_638680168113797.jpeg.27760bf05655b84d6358c1376cd7b846.jpeg

 

received_265558069337720.jpeg.83f3ca53bb9caf3175071ee9ed3a2d96.jpeg

 

received_549317400702260.jpeg.b4f7ce418af8337c3f2dc20803618ce9.jpeg

Μπορείς να πείς "οδηγείες" ψησίματος? δλδ τι μαρινάρισμα έχεις κάνει, θερμοκρασία, χρόνο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikos16717 είπε

Μπορείς να πείς "οδηγείες" ψησίματος? δλδ τι μαρινάρισμα έχεις κάνει, θερμοκρασία, χρόνο ?

Αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και πάπρικα. Κάπνισμα στους 150C μέχρι να φτάσει εσωτερική 75C. Simple as that.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 7
Δημοσ.
15 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Καπνιστή γαλοπούλα σήμερα με πελετ δρυ (oak).

Ωραίος. Το έκανες σαν αλλαντικό για να το κόβεις φέτες για τόστ/σάντουιτς? 

Το έχω κάνει και εγώ με χοιρομέρι , χωρίς κάπνισμα όμως.

 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Ωραίος. Το έκανες σαν αλλαντικό για να το κόβεις φέτες για τόστ/σάντουιτς? 

Δεν νομίζω να πρόλαβε να μείνει τπτ! :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, protathlitis είπε

Ωραίος. Το έκανες σαν αλλαντικό για να το κόβεις φέτες για τόστ/σάντουιτς? 

Το έχω κάνει και εγώ με χοιρομέρι , χωρίς κάπνισμα όμως.

 

Όχι, απλά καπνιστό. Για να γίνει αλαντικο θέλει κάτι νιτρικά (νομίζω έτσι λέγεται), άλμη κλπ. Εγώ έβαλα αυτά που έγραψα και το κάπνισα 1.5 ώρα περίπου.

Έφαγα σκέτο, μέσα σε πίτα με Τυροκαυτερη και μέσα σε τορτιγια.  Η σύζυγος το έφαγε συνοδευτικό με γεμιστά.

Βγήκε αναπάντεχα καλό, πάνω από τις προσδοκίες μου. Πρώτη φορά το έκανα.

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...