sndev Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ηνίοχος said: ειδικά μετά από την περιγραφή του ψησίματος της ψησταριάς και του αποτελέσματος να πλησιάζει αυτό του φούρνου καταλαβαίνω καλύτερα το λόγο που σε ενθουσίασε ο υπέρυθρος ρε συ πραγματικά αυτο κατάλαβες απο το κατεβατό? πιστεύεις σε μια ψησταριά που μπορώ εχω τη δυνατότητά να πιάσω στο καδο 400+ (για επιφάνεια δε το συζητάω χαζος δεν εισαι )ότι εχω αποτέλεσμά φούρνου? προσπάθησα να σου περιγράψω με παραδειγμα για να καταλαβεις τη διαφορα του αποτελέσματος στον υπερυθρο κ συναρτηση του χρονου σε καποιες περιπτωσεις. με κανεις κ μετανιωνω που μετα απο τοσα χρονια καθομαι κ γραφω κατεβατα μιλωντας σοβαρα. επισης προσπερνας παρα πολλα γραφομενα για να απομωνωσεις κ να σχολιασεις αλλο κακο κ αυτο.. τωρα μιλοντας γενικα στο συνολο παρουσιας ο τρόπος που απομονώνεις προτάσεις για να αποτυπώσεις συμπεράσματα αλλάζοντάς την ουσία είναι κακός αν όχι προσβλητικός . Όχι γτ έχει η δεν εχει κάποιος "προβλημα" το οποιο στέλνει το αποτέλεσμα στον "Ενθουσιασμο" (χειραγώγηση κοινου λέγεται ) η κάνει τον άλλον να πει γτ έχασα τόσο χρονο να γραψω σοβαρα αλλα κυρίως γτ προσβάλει τη νοημοσύνη. Ξέρεις εχω κ εγω την ικανότητα να πηγαίνω την κουβέντα εκεί που Θέλω οπως κ το χαρισμα να αλλάζω τα λεγομενα αλλα το θεωρω ηλίθιο να συμβαίνει σε κουβέντα για ψησταριές κ φαι. ειναι σαν τις γκομενες που λες 10 πραγματα κ θα πιασουν το μισο απο το 1 κ θα επιμενουν ωστε να πεισουν οτι εχεις άδικο κ τον εαυτο τους οτι αδικούνται. οποτε για να ξεκαθαρίσω οχι δεν ψηνω σαν φούρνου ουτε έψηνα ακόμα κ με τη νατεριαλ του vins. ξερω πολυ καλα να ξεχωριζω τη διάφορα ωστε να νιωσω ενθουσιασμενος. εν παση περιπτωση το αποτέλεσμα γευστικά δεν ειναι το ιδιο ειτε θες να το παραδεχτείς είτε οχι δικο σου θέμα κ δικό σου κ οχι δεν ειναι υποκειμενικό καθώς γνωρίζεις καλα οτι δεν πήρα πριν 1 ετος 1 ψησταρια κ οτι νανε πεταω αρλουμπες. για βαλε μας κανα κοτοπουλακι να δουμε γτ οντος είναι λιγο ιδιαίτερο, δεν εχεις σηκώσει καμια φωτο τελευταία η γενικά δε θυμάμαι. ειμαι σιγουρος οτι τη κρουστα αυτη κ τα εκατοστα ΜΗ εντονου ψησιματος απο το την επιφανια του στηθους μεχρι το βαθος ειναι πολυ μικροτερα ακομα κ αν βαζεις νερο στο ταψακι. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από sndev 3
Evgenios_V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Σας έχω πει τώρα τελευταία για το πόσο καλό υλικό είναι το ανοξείδωτο για ψησταριά...? Επίσης αν βάζεις και νερο τα ψητά βγαίνουν μουρλια...μέσα στην υγρασια...στάζουν Επίσης μην ξεχνιόμαστε να είμαστε γέροι να ψήνουμε...
vins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε Σας έχω πει τώρα τελευταία για το πόσο καλό υλικό είναι το ανοξείδωτο για ψησταριά...? Επίσης αν βάζεις και νερο τα ψητά βγαίνουν μουρλια...μέσα στην υγρασια...στάζουν Επίσης μην ξεχνιόμαστε να είμαστε γέροι να ψήνουμε... Νταξει τώρα μη γίνεσαι εριστικός κι εσυ, θα ρθει το copy/paste/παράθεση/πεςμουπούέγραψακάτιτέτοιοεγώ και όλα καλά για 2-3 βδομαδες 2 ώρες πριν, sndev είπε ρε συ πραγματικά αυτο κατάλαβες απο το κατεβατό? πιστεύεις σε μια ψησταριά που μπορώ εχω τη δυνατότητά να πιάσω στο καδο 400+ (για επιφάνεια δε το συζητάω χαζος δεν εισαι )ότι εχω αποτέλεσμά φούρνου? προσπάθησα να σου περιγράψω με παραδειγμα για να καταλαβεις τη διαφορα του αποτελέσματος στον υπερυθρο κ συναρτηση του χρονου σε καποιες περιπτωσεις. με κανεις κ μετανιωνω που μετα απο τοσα χρονια καθομαι κ γραφω κατεβατα μιλωντας σοβαρα. επισης προσπερνας παρα πολλα γραφομενα για να απομωνωσεις κ να σχολιασεις αλλο κακο κ αυτο.. τωρα μιλοντας γενικα στο συνολο παρουσιας ο τρόπος που απομονώνεις προτάσεις για να αποτυπώσεις συμπεράσματα αλλάζοντάς την ουσία είναι κακός αν όχι προσβλητικός . Όχι γτ έχει η δεν εχει κάποιος "προβλημα" το οποιο στέλνει το αποτέλεσμα στον "Ενθουσιασμο" (χειραγώγηση κοινου λέγεται ) η κάνει τον άλλον να πει γτ έχασα τόσο χρονο να γραψω σοβαρα αλλα κυρίως γτ προσβάλει τη νοημοσύνη. Ξέρεις εχω κ εγω την ικανότητα να πηγαίνω την κουβέντα εκεί που Θέλω οπως κ το χαρισμα να αλλάζω τα λεγομενα αλλα το θεωρω ηλίθιο να συμβαίνει σε κουβέντα για ψησταριές κ φαι. ειναι σαν τις γκομενες που λες 10 πραγματα κ θα πιασουν το μισο απο το 1 κ θα επιμενουν ωστε να πεισουν οτι εχεις άδικο κ τον εαυτο τους οτι αδικούνται. οποτε για να ξεκαθαρίσω οχι δεν ψηνω σαν φούρνου ουτε έψηνα ακόμα κ με τη νατεριαλ του vins. ξερω πολυ καλα να ξεχωριζω τη διάφορα ωστε να νιωσω ενθουσιασμενος. εν παση περιπτωση το αποτέλεσμα γευστικά δεν ειναι το ιδιο ειτε θες να το παραδεχτείς είτε οχι δικο σου θέμα κ δικό σου κ οχι δεν ειναι υποκειμενικό καθώς γνωρίζεις καλα οτι δεν πήρα πριν 1 ετος 1 ψησταρια κ οτι νανε πεταω αρλουμπες. για βαλε μας κανα κοτοπουλακι να δουμε γτ οντος είναι λιγο ιδιαίτερο, δεν εχεις σηκώσει καμια φωτο τελευταία η γενικά δε θυμάμαι. ειμαι σιγουρος οτι τη κρουστα αυτη κ τα εκατοστα ΜΗ εντονου ψησιματος απο το την επιφανια του στηθους μεχρι το βαθος ειναι πολυ μικροτερα ακομα κ αν βαζεις νερο στο ταψακι. Ρε συ μην ασχολείσαι, κι εγώ τσιμπούσα παλιότερα, αλλά κρίμα ο κόπος. Άλματα λογικής για να βγει το αφήγημα, ορισμός του gaslighting μετά κλπ. Δεν αξίζει. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από vins 1 1
ilpapacha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Πάντως η τεχνολογία του infrared είναι παλιά. Η Napoleon την χρησιμοποεί εδώ και 20 χρόνια https://www.napoleon.com/en/20-years-sizzle-zone Οπότε δεν ξέρω αν τελικά ο @sndev είναι τόσο μπροστά ή τόσο πίσω 😁
Evgenios_V Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 56 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Πάντως η τεχνολογία του infrared είναι παλιά. Η Napoleon την χρησιμοποεί εδώ και 20 χρόνια https://www.napoleon.com/en/20-years-sizzle-zone Οπότε δεν ξέρω αν τελικά ο @sndev είναι τόσο μπροστά ή τόσο πίσω 😁 δεν νομίζω ότι μπορώ να το πω καλύτερα ..
vins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Πάντως η τεχνολογία του infrared είναι παλιά. Η Napoleon την χρησιμοποεί εδώ και 20 χρόνια https://www.napoleon.com/en/20-years-sizzle-zone Οπότε δεν ξέρω αν τελικά ο @sndev είναι τόσο μπροστά ή τόσο πίσω 😁 Σιγά, τι ξέρουν τα Καναδεζάκια… Δεν είχαν Έλληνα υπεύθυνο R&D να τους μιλήσει για τα κράματα στον κάδο και το ινοξ… Νταξει, φυσικά δεν είναι για όλους το ινοξ, έτσι; Θέλει να είσαι και λίγο μάστορας και μόρτης, να πιάνεις το καπάκι ακριβώς στη μέση για μην μπαλατζάρει δεξιά κι αριστερά. Επίσης, sizzle zone και χαζομάρες, το λες και μόνος σου… 20 χρόνια ίδια τεχνολογία; Παλιά είναι! Φλόγιστρο δίπλα και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Τώρα άμα δεν το'χεις, πήγαινε στις Napoleon και τις Weber ναουμε 😂😂😂
sndev Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Spare ribs στη σουβλα, πρώην δρακουλης. Μαριναρισμα gugas rub https://bbqhero.com/guga-rub/ Πατάτες baby στο καλάθι μαζί με τη σουβλα, λουκούμι Πιτουλες, μυστικό του @Rabbit30 Bbq Sauce, τσουλης https://www.giorgostsoulis.com/syntages/saltses/bbq-sauce/amp Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από sndev 12
vins Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται, από χθες έχει το Praktiker την Weber Genesis E-410 στα 1725€ (δίνει και 60 άτοκες το συγκεκριμένο, γι αυτό το αναφέρω περισσότερο, αλλά και τα -100€ από το επόμενο στο Σκρουτζ καλά ειναι). 2
vins Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, sndev είπε @vins τι λες για αυτό; Πολύ δυνατός! Σούστα βαλβίδα βλέπω την πας την φαντόμισσα! Κι εγώ προβατάκι σήμερα στον Κινέζο, έφαγα αρκετο βέβαια και με βουίζουν τα αυτιά 😄 6
sndev Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Just now, vins said: Πολύ δυνατός! Σούστα βαλβίδα βλέπω την πας την φαντόμισσα! Κι εγώ προβατάκι σήμερα στον Κινέζο, έφαγα αρκετο βέβαια και με βουίζουν τα αυτιά 😄 Μου πέφτει βαρύ το πρόβατο γμτ κ είναι πολύ καθαρό κ νόστιμο κρέας Φαε όσο αντέχεις ακόμα και μη παραπονιεσαι θα έρθει ο καιρός που θα φοβάσαι να δεις τις γενικές αίματος κ θα στερείσαι 2
vins Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, sndev είπε Μου πέφτει βαρύ το πρόβατο γμτ κ είναι πολύ καθαρό κ νόστιμο κρέας Φαε όσο αντέχεις ακόμα και μη παραπονιεσαι θα έρθει ο καιρός που θα φοβάσαι να δεις τις γενικές αίματος κ θα στερείσαι Πάρε «φιλέτο» μπουτι προβατίνα σιτεμένο 2 βδομαδες άμα βρεις. Μόνο ανθό αλατιού από πάνω. Καθόλου βαρύ και πεντανοστιμο. Το καλύτερο κρέας φίλε. Κανω κάθε εξάμηνο να τα κοντρολάρω γιατί μεγαλώνω κι εγώ σιγά-σιγά 😃Είναι και στον οργανισμό.. Τα παππουδια της γυναίκας μου από Θεσσαλία δεν έχουν χοληστερίνη, 4 φορές την εβδομάδα αρνιά και προβατίνες από μικρά τρώνε 😁 4
sndev Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 5 minutes ago, vins said: άμα βρεις Αυτό. Εγω μάνα μου Αθήνα είμαι δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες. 6 minutes ago, vins said: Τα παππουδια της γυναίκας μου από Θεσσαλία δεν έχουν χοληστερίνη Περπατούσαν, κάνανε χειρονακτικες δουλειές κουνιόταν το κορμί κ δεν τρώγανε τυποποιημένες σαχλαμαδες. Δεν έχει να κάνει ο οργανισμός αλλα ο τρόπος ζωής κ οι συνήθειες. 4
vins Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, sndev είπε Αυτό. Εγω μάνα μου Αθήνα είμαι δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες. Περπατούσαν, κάνανε χειρονακτικες δουλειές κουνιόταν το κορμί κ δεν τρώγανε τυποποιημένες σαχλαμαδες. Δεν έχει να κάνει ο οργανισμός αλλα ο τρόπος ζωής κ οι συνήθειες. Εμ τι να σας κάνουμε, πρωτεύουσες μου θέλατε 🤣 Αυτο είναι φίλε, εμείς το σκεφτόμαστε τώρα να φύγουμε κι από τη συμπρωτεύουσα να πάμε στο χωριό.. Άλλη ποιότητα ζωής. Να βγαίνεις πίσω στον μπαχτσέ και να βγάζεις κρεμμυδάκια και σκορδα εκείνη την ώρα. Έτσι μεγάλωσα και μου λείπουν πλέον 4
skskre Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 hour ago, vins said: να φύγουμε κι από τη συμπρωτεύουσα Σωστή η σκέψη σου, αλλά αυτός ο χαρακτηρισμός για την πόλη που ζούμε είναι η μεγαλύτερη π@π@ρι@ που υπάρχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα