ηνίοχος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 παίδες το πρόβλημα ξεκινάει απο τον κατασκευαστή διότι δεν μπόρεσε να δώσει λύση για τις αναφλέξεις , αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί το μέλος , το να απαντάμε - σε ελεύθερη μετάφραση - "θα συμβιβαστείς με αυτό που έχεις γιατί αυτό το καλύτερο ψήσιμο που μπορεί να κάνει η ψησταριά σου " δεν νομίζω οτι τον βοηθάμε
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, skskre είπε Δεν έχει ταψακι κάτω, όπως οι Napoleon? Δεν καταλήγουν σε κάτι τέτοιο? Έχει, αλλά αν κάνει αυτό που λες, να φτιάξει κάτι χωρίς τρύπες, τότε δεν θα καταλήγουν εκεί. Θα λιμναζουν στους φλογοκρυπτες που είναι 3 ενωμένοι.
est Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε παίδες το πρόβλημα ξεκινάει απο τον κατασκευαστή διότι δεν μπόρεσε να δώσει λύση για τις αναφλέξεις , αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί το μέλος , το να απαντάμε - σε ελεύθερη μετάφραση - "θα συμβιβαστείς με αυτό που έχεις γιατί αυτό το καλύτερο ψήσιμο που μπορεί να κάνει η ψησταριά σου " δεν νομίζω οτι τον βοηθάμε Η ψησταριά είναι μια χαρά. Μην τρελλαθούμε κιόλας... 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε παίδες το πρόβλημα ξεκινάει απο τον κατασκευαστή διότι δεν μπόρεσε να δώσει λύση για τις αναφλέξεις , αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί το μέλος , το να απαντάμε - σε ελεύθερη μετάφραση - "θα συμβιβαστείς με αυτό που έχεις γιατί αυτό το καλύτερο ψήσιμο που μπορεί να κάνει η ψησταριά σου " δεν νομίζω οτι τον βοηθάμε Ποια εκ των Weber, broil, Napoleon, άντε και η exivos έχει δώσει λύση στις αναφλεξεις? Μόνο η char broil το έχει καταφέρει, αλλά με πολύ καπνα. Η μόνη λύση λοιπόν είναι σύστημα τύπου true infrared, ή εκείνες οι αλουμινενιες σχάρες, ή πλάκα ψησίματος. 1
ηνίοχος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Ποια εκ των Weber, broil, Napoleon, άντε και η exivos έχει δώσει λύση στις αναφλεξεις? Μόνο η char broil το έχει καταφέρει, αλλά με πολύ καπνα. Η μόνη λύση λοιπόν είναι σύστημα τύπου true infrared, ή εκείνες οι αλουμινενιες σχάρες, ή πλάκα ψησίματος. Ότι πεις φίλε μου Πληροφοριακά , εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αναφλέξεις 2 ώρες πριν, est είπε Η ψησταριά είναι μια χαρά. Μην τρελλαθούμε κιόλας... Αγαπητέ μου απευθύνεσαι σε λάθος άτομο, τα παράπονα τα έκαναν αλλά προφίλ , εγώ απλά είπα τη γνώμη μου για να τους βοηθήσω Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από ηνίοχος
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Ότι πεις φίλε μου Πες όμως που διαφωνείς σ'αυτά που έγραψα. Υπάρχει κάποια αερίου χωρίς αναφλεξεις πέρα από το σύστημα της char broil? Ή μήπως διαφωνείς ότι η μόνη λύση είναι η πλάκα ψησίματος ή οι σχάρες grill grates?
ηνίοχος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Πες όμως που διαφωνείς σ'αυτά που έγραψα. Υπάρχει κάποια αερίου χωρίς αναφλεξεις πέρα από το σύστημα της char broil? Ή μήπως διαφωνείς ότι η μόνη λύση είναι η πλάκα ψησίματος ή οι σχάρες grill grates? Το έγραψα και ποιο πάνω
andreaspA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Στις 24/6/2023 στις 10:19 ΜΜ, fysikos είπε Υπάρχει ομάδα στο fb που πολλοί αναφέρουν ότι προμηθεύτηκαν από συγκεκριμένο κατασκευαστή και έχουν μείνει ευχαριστημένοι Ποια ειναι η ομαδα? και ποιος ο κατασκευαστης?
Allan-Wake Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα σχόλιο μέτα από 2 χρόνια Weber. Ψήνονται όλα καλύτερα αν είναι στον κύκλο στη μέση. Ότι βάλεις γύρο γύρο έχει θέματα , όταν ψήνω για πολλά άτομα έχω θέματα , πχ λιγάκι ώμο ψαρι Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από Allan-Wake
skskre Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 hour ago, andreaspA said: Ποια ειναι η ομαδα? και ποιος ο κατασκευαστης? GBS INOX για τις σχάρες, bbq lovers η ομάδα 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Το έγραψα και ποιο πάνω Σωστά, δεν είχα δει το edit που έκανες. Άρα, απ'όλα όσα έγραψα, η ένσταση σου είναι ότι εσύ ΠΟΤΈ δεν είχες θέματα με αναφλεξεις. Πάντως στο fb που βλέπω βιντεάκια με exivos υπάρχουν αμαφλεξεις κανονικά, όπως σε όλες τις ψησταριές. Μέχρι και χιουμοριστικά σχόλια έχουν κάνει ό,τι πρέπει να έχεις πυροσβεστήρα δίπλα. Εκτός αν ψήνεις μόνο στήθος κοτόπουλο ή έμμεσα. 1
plasTOST Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Ένα σχόλιο μέτα από 2 χρόνια Weber. Ψήνονται όλα καλύτερα αν είναι στον κύκλο στη μέση. Ότι βάλεις γύρο γύρο έχει θέματα , όταν ψήνω για πολλά άτομα έχω θέματα , πχ λιγάκι ώμο ψαρι Πιθανόν θέλουν καθαρισμό οι καυστήρες μέσα. Προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα παρά μία μικρή υστέρηση στον τέρμα δεξιά που αποδίδει λίγο χαμηλότερα αλλά αυτό λύνεται με το αναβάζω λίγο παραπάνω την έντασή του από τους υπόλοιπους καυστήρες 7
johnniek13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Παντως αν ψηνεις κατι λιπαρο θα εχεις και αναφλεξεις. Για να μειωσεις τις αναφλεξεις πρεπει να ψηνεις σε μικροτερη θερμοκρασια ωστε το σημειο που σταζει να μην εχει συνεχη ροη λιπους. Εγω μεχρι στιγμης εχοντας καταναλωσει 2 φιαλες στην Napoleon 525 δεν ειχα ποτε αναφλεξεις σε κοτοπουλο, χοιρινο ψαρι ή μπιφτεκι. Σε αρνι ειχα καποιες και σε προβατινα πιο πολλες, αλλα με τους καυστηρες στο Min αυτες ηταν πολυ λιγες και διαρκουν δευτερολεπτα. Οι αναφλεξεις που αναφερομαι γινονται πανω στα ανοξειδωτα flavorizers στιγμιαια και οχι στο ταψακι που αποστραγγιζει τα λιπη. Αρα κατα την αποψη μου το νερο σε ενα τετοιο ταψακι δεν προσφερει και πολλα πραγματα για τις αναφλεξεις γιατι πολυ απλα αν φτασεις να εχεις λιπος που καιγεται σταθερα στο ταψακι, σημαινει οτι εχεις και τεραστια ποσοτητα (συνεχη ροη) που καιγεται στους φλογοκρυπτες. Αρα τι να το κανεις το νερο στο ταψακι αν απο πανω γινεται κολαση και τα παντα μαυριζουν απο την καπνα? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από johnniek13 7
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Παντως αν ψηνεις κατι λιπαρο θα εχεις και αναφλεξεις. Για να μειωσεις τις αναφλεξεις πρεπει να ψηνεις σε μικροτερη θερμοκρασια ωστε το σημειο που σταζει να μην εχει συνεχη ροη λιπους. Εγω μεχρι στιγμης εχοντας καταναλωσει 2 φιαλες στην Napoleon 525 δεν ειχα ποτε αναφλεξεις σε κοτοπουλο, χοιρινο ψαρι ή μπιφτεκι. Σε αρνι ειχα καποιες και σε προβατινα πιο πολλες, αλλα με τους καυστηρες στο Min αυτες ηταν πολυ λιγες και διαρκουν δευτερολεπτα. Οι αναφλεξεις που αναφερομαι γινονται πανω στα ανοξειδωτα flavorizers στιγμιαια και οχι στο ταψακι που αποστραγγιζει τα λιπη. Αρα κατα την αποψη μου το νερο σε ενα τετοιο ταψακι δεν προσφερει και πολλα πραγματα για τις αναφλεξεις γιατι πολυ απλα αν φτασεις να εχεις λιπος που καιγεται σταθερα στο ταψακι, σημαινει οτι εχεις και τεραστια ποσοτητα (συνεχη ροη) που καιγεται στους φλογοκρυπτες. Αρα τι να το κανεις το νερο στο ταψακι αν απο πανω γινεται κολαση και τα παντα μαυριζουν απο την καπνα? Αυτό ακριβώς! Το περιέγραψες όσο καλύτερα γίνεται. Επιβεβαιώνω ότι το ίδιο ισχύει και στη Weber που έχω. Θέλει να βρεις τον τρόπο. Αν ψήνεις λιπαρά κρέατα στη σχάρα στο φουλ θα έχεις αναφλεξεις. Οπότε χαμηλώνουμε την ένταση και ψήνουμε με ελαχιστες και στιγμιαίες αναφλεξεις. Επίσης καθαροί φλογοκρυπτες. 6
zanskou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Επίσης καθαροί ανοξείδωτοι φλογοκρυπτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα