Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν ήταν ιδέα μου σε κάποια φάση είχα την εντύπωση πως η θερμοκρασία πίσω δεξιά ήταν χαμηλότερη, αλλά λίγο αργότερα μου τελείωσε η φιάλη 

• Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Υπενθύμιση για το event της KYSO/Weber

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα είναι ένα «βήμα» προ την σωστή κατεύθυνση για τις εταιρείες του χώρου 

https://www.huffingtonpost.gr/entry/bbq-summer-party-to-pio-lachtaristo-open-event-erchetai-sto-maroesi-me-pseta-krees-mperes-ekplexeis_gr_64940c3be4b095a2925b6967

Όσοι μπορέσουν να παρευρεθούν ας μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες.

1 ώρα πριν, Fidus είπε

Καλημέρα σε όλους.Να ρωτήσω, στην napoleon freestyle 365 έχει παρατηρήσει κανείς διάφορες θερμοκρασίας ψησίματος σε διαφορετικά σημεία της σχάρας; Πιο συγκεκριμένα, η αριστερή πίσω μεριά σε σχέση με την δεξιά κάτω (όπως κοιτάμε) έχει μεγάλη διαφορά... ειδικά ο δεξιά καυστήρας θέλει γύρισμα τον διακόπτη σε υψηλότερη θερμοκρασία για να φτάσει τον αριστερά.

Και ένα δεύτερο, καθαρίζετε σχάρες με πυρόλυση πάντα μετά το ψήσιμο;Αν αφήσουμε τις σχάρες όπως είναι και το κάνουμε πριν το επόμενο ψήσιμο υπάρχει πρόβλημα;

Πέρα από αυτά που ανέφερε ο @plasTOST,

δοκίμασε να κάνεις και μία ρύθμιση στους καυστήρες.

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα είναι ένα «βήμα» προ την σωστή κατεύθυνση για τις εταιρείες του χώρου 

https://www.huffingtonpost.gr/entry/bbq-summer-party-to-pio-lachtaristo-open-event-erchetai-sto-maroesi-me-pseta-krees-mperes-ekplexeis_gr_64940c3be4b095a2925b6967

Όσοι μπορέσουν να παρευρεθούν ας μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες.

Ψηνεται κανεις να παμε;

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, vins said:

Εγώ αλλά είναι μακριά 😂😂😂

Απο ποτε η απόσταση είναι πρόβλημα στα Θέλω σου?

Δημοσ.
50 minutes ago, sndev said:

Απο ποτε η απόσταση είναι πρόβλημα στα Θέλω σου?

Από τότε που οι πτήσεις για Αθήνα πήγαν 200€ πηγαινελα το καλοκαίρι… Τι θες, να τα ξοδέψω εκεί και μετά αντί για prestige να πάρω καμία Jamestown??? 😂😂😂

9 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Παρε τον @ηνίοχος και ελατε! και παμε και διπλα στο φουκου μετα να δουμε καμια και exivos.

Ρε μπαγάσηδες θα με πεθάνετε 🤣🤣🤣

Δημοσ.
Just now, vins said:

Από τότε που οι πτήσεις για Αθήνα πήγαν 200€ πηγαινελα το καλοκαίρι… Τι θες, να τα ξοδέψω εκεί και μετά αντί για prestige να πάρω καμία Jamestown??? 😂😂😂

Κόψε 200 ευρώ απο τη μελλοντική σούβλα. ας μην εφτιαχνες φλογοκρυπτες στην νατεριαλ. Λύσεις βρίσκεις όταν σε καλεί το καθήκον

τεταρτη να είσαι εκει απο τις 15.00 παρακαλω , να κάνεις εξέδρα. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vins είπε

Θα πεις το νερό νεράκι...!!!

Δημοσ.
32 minutes ago, sndev said:

Κόψε 200 ευρώ απο τη μελλοντική σούβλα. ας μην εφτιαχνες φλογοκρυπτες στην νατεριαλ. Λύσεις βρίσκεις όταν σε καλεί το καθήκον

τεταρτη να είσαι εκει απο τις 15.00 παρακαλω , να κάνεις εξέδρα. 

Ααα όλα κι όλα, από σούβλα ειδικά δεν κόβω. Πώς θα κάνω σωστά τα πρόβεια μου; Ποια εξέδρα; Άμα κατεβαινα, μόνο αρχική εντεκάδα θα δεχόμουν 😂

17 minutes ago, Evgenios_V said:

Θα πεις το νερό νεράκι...!!!

Στην prestige δε θα ‘χω και ταψι με νερό από κάτω όποτε θα τα βολέψω 🤣

Δημοσ.
2 minutes ago, vins said:

Ααα όλα κι όλα, από σούβλα ειδικά δεν κόβω. Πώς θα κάνω σωστά τα πρόβεια μου; Ποια εξέδρα; Άμα κατεβαινα, μόνο αρχική εντεκάδα θα δεχόμουν 😂

Στην prestige δε θα ‘χω και ταψι με νερό από κάτω όποτε θα τα βολέψω 🤣

Εντεκάδα με κάδο leroy δεν μπαίνεις, για κάνα καπνογόνο καλός είσαι 

Ταψάκι κόβεις, σούβλα δε κόβεις , υπάρχετε κ εσεις οι περίεργοι που σας αγαπάμε , ΟΚ

Δημοσ.
14 minutes ago, sndev said:

Εντεκάδα με κάδο leroy δεν μπαίνεις, για κάνα καπνογόνο καλός είσαι 

Ταψάκι κόβεις, σούβλα δε κόβεις , υπάρχετε κ εσεις οι περίεργοι που σας αγαπάμε , ΟΚ

Να ρθεις χωριό καμία μέρα να σου κάνω αρνακι σε ανοιχτή φωτιά χωρίς κανένα συμπραγκαλο ή καμία φασολάδα στη μαρμίτα με πρόβειο λουκανίκι και θα δεις ότι δεν κάνουν μόνο τα εργαλεία το μάστορα 😁😁😁

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Να ρθεις χωριό καμία μέρα να σου κάνω αρνακι σε ανοιχτή φωτιά χωρίς κανένα συμπραγκαλο ή καμία φασολάδα στη μαρμίτα με πρόβειο λουκανίκι και θα δεις ότι δεν κάνουν μόνο τα εργαλεία το μάστορα 😁😁😁

Moνο τον @sndev θα καλεσεις; Εμας οχι;

@sndev ψησου να παμε! Θα φερω γεννητρια βενζινης για το τεσλα να φορτιζουμε εν κινηση.

Δημοσ.
3 minutes ago, vins said:

θα με παει αιμα κ θα μου μείνεις αξέχαστη εμπειρία ε μπαγάσα ? ❤️ 

1 minute ago, SagoniasSlutRos said:

@sndev ψησου να παμε! Θα φερω γεννητρια βενζινης για το τεσλα να φορτιζουμε εν κινηση.

να σε δω να κουβαλας καροτσα με γενητρια μου αρκει ,   ελα κ φύγαμε θα χω κ μεζε κοντοσουβλια στη σοδα για το δρομο 

Δημοσ.
1 hour ago, SagoniasSlutRos said:

Moνο τον @sndev θα καλεσεις; Εμας οχι;

Χίλιοι καλοί χωράνε (δε θέλω όμως να περιμένετε λούσα ε;) Αμα φέρεις και γεννήτρια θα το κάψουμε κυρ Στέφανε 😂

1 hour ago, sndev said:

θα με παει αιμα κ θα μου μείνεις αξέχαστη εμπειρία ε μπαγάσα ? ❤️ 

να σε δω να κουβαλας καροτσα με γενητρια μου αρκει ,   ελα κ φύγαμε θα χω κ μεζε κοντοσουβλια στη σοδα για το δρομο 

«Η ενδεχόμενη κωλοπιλάλα μπορεί να οφείλεται σε αδυναμία προσαρμογής στο νέο περιβάλλον»

Εκ της διευθύνσεως 

Έπος η συζήτηση ακόμα μια φορά 😂😂😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...