nikpar00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, sndev είπε ,η διάφανη μήπως είναι κ πιο ελαφριά; Η όχι; πολύ πιο ελαφριά. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από nikpar00 1
PJK Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Οι σιδερένιες είναι 11-12 κιλά άδειες, η πλαστική περίπου τα μισά δηλ 5-6 κιλά άδεια. 1
Morosana Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Αύριο σκοπεύω να κάνω μια απόπειρα για καπνιστά spare ribs. Επειδή ήταν σημερινή απόφαση και δεν προλαβαίνω να βρω chips καπνίσματος μπορώ να κάνω ένα mix από την ξυλεία που έχουμε για το τζάκι που είναι κουμαριά πεύκο δρυς και ελιά;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, Morosana είπε Αύριο σκοπεύω να κάνω μια απόπειρα για καπνιστά spare ribs. Επειδή ήταν σημερινή απόφαση και δεν προλαβαίνω να βρω chips καπνίσματος μπορώ να κάνω ένα mix από την ξυλεία που έχουμε για το τζάκι που είναι κουμαριά πεύκο δρυς και ελιά; Χοιρινα; Σε ποια περιοχη εισαι;
tsiro7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Παίδες μπορεί κάποιος να μετρήσει την Spirit e 210 να μου πει βάθος? Με ανοιχτό καπάκι και με κλειστό να δω το πιο μεγάλο της σημείο. Εξωτερικές διαστάσεις, να δω αν χωράει στα στενά σημεία του μπαλκονιού. Ευχαριστώ.
aspis Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 voliotis_gr - SagoniasSlutRos - ηνίοχος - Μπράβο και συνεχίστε έτσι με τις συμβουλές και την βοήθεια σας. Κοίτα να δεις τι με αναγκάσατε να κάνω. Από το 2013 μέλος και πρώτη φορά λαμβάνω μέρος σε συζήτηση. 3
zanskou Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, aspis είπε voliotis_gr - SagoniasSlutRos - ηνίοχος - Μπράβο και συνεχίστε έτσι με τις συμβουλές και την βοήθεια σας. Κοίτα να δεις τι με αναγκάσατε να κάνω. Από το 2013 μέλος και πρώτη φορά λαμβάνω μέρος σε συζήτηση. ασε, όσο γράφουν εδώ μέσα (ειδικά ο @SagoniasSlutRos )θα φοβόμαστε να ανέβουμε στη ζυγαριά 1
Morosana Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 37 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Χοιρινα; Σε ποια περιοχη εισαι; Ναι κορτεζίνα και στο τέλος γλασαρισμα με bbq sauce επειδή διάβασα κάπου για jack daniels και με έπιασε λιγούρα. Βουλιαγμένη μένουμε. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Morosana είπε Ναι κορτεζίνα και στο τέλος γλασαρισμα με bbq sauce επειδή διάβασα κάπου για jack daniels και με έπιασε λιγούρα. Βουλιαγμένη μένουμε. Ειχα δει σε μεγαλο Σκλαβενιτη wood chips. Αλλιως ψαξε ποια ειδη ξυλου δεν ειναι κατάλληλα για καπνισμα και ποια ειναι. Νομιζω ειχα διαβασει για ελια οτι δεν κανει. 1
Morosana Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Τώρα δεν ξαναβαινω απ το σπίτι ποσο μάλλον να πάω Σκλαβενίτη Σάββατο 😛 Θα βάλω κουμαριά που γενικα κάνει ωραίο κάρβουνο για ψήσιμο και λίγο πεύκο και αν δω ότι με χαλάει το άρωμα πριν τα βάλω στο rack θα ψήσω απλά low and slow για κανένα 4ωρο
Blacky4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Παίδες μπορεί κάποιος να μετρήσει την Spirit e 210 να μου πει βάθος? Με ανοιχτό καπάκι και με κλειστό να δω το πιο μεγάλο της σημείο. Εξωτερικές διαστάσεις, να δω αν χωράει στα στενά σημεία του μπαλκονιού. Ευχαριστώ. 60 εκατοστά είναι το μέγιστο βαθος και με ανοιχτό και με κλειστό καπάκι. Η επιφάνεια ψησίματος είναι 52χ45 Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Blacky4 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Morosana είπε Τώρα δεν ξαναβαινω απ το σπίτι ποσο μάλλον να πάω Σκλαβενίτη Σάββατο 😛 Θα βάλω κουμαριά που γενικα κάνει ωραίο κάρβουνο για ψήσιμο και λίγο πεύκο και αν δω ότι με χαλάει το άρωμα πριν τα βάλω στο rack θα ψήσω απλά low and slow για κανένα 4ωρο Μια χαρα θα βγει το χοιρινο και μονο low and slow. Ουτως ή αλλως με τη σαλτσα και τα μπαχαρικα που θα εχεις βαλει δεν θα ειναι εντονος πολυ ο καπνος. Μονο short ribs απο μοσχαρι δεν εχω πετυχει ακομα. Μαλλον λογω χαμηλης περιεκτικοτητας σε λιπος. Μου βγηκαν και τις δυο φορες κατω του μετριου. 1
tsiro7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Blacky4 είπε 60 εκατοστά είναι το μέγιστο βαθος και με ανοιχτό και με κλειστό καπάκι. Η επιφάνεια ψησίματος είναι 52χ45 Αν είναι μόνο τόσο τέλεια. Γιατί στην περιγραφή λένε 69 και θα είναι οριακά εκεί που θέλω να τη βάλω, θα πρέπει να ρουφαω την κοιλιά μου 😂 Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από tsiro7
ritualistic Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ηρθε το εργαλειο (Weber Spirit II E-310 GBS) συναρμολογηθηκε λαδωθηκε και ειναι ετοιμο για χρηση... Αυριο θα γινει το πρωτο ψησιμο με απλο μπιφτεκι μοσχαρισιο μην εχουμε τιποτα κολληματα στην σχαρα και κλαιμε! Καποια συμβουλη στους ποσους βαθμους να τα βαλω κ ποσο να τα αφησω πανω στην σχαρα ? Για οσους ενδιαφερονται για καλυμμα και δεν ψηνονται να δωσουν τα τρελα λεφτα για οριτζιναλ Weber η να περιμενουν 2 εβδομαδες το delivery του Αmazon, εγω πηρα το παρακατω το οποιο φαινεται πολυ ποιοτικο και οπως θα δειτε απο την φωτο εχει ταιριαξει γαντι. https://bbq.gr/kalumma-monarch-royal-grillpro 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα