Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα...

θα ήθελα με την σειρά μου να πω οτι ενοχλήθηκα με τους φίλους που σχολιάζουν με άκομψο τρόπο τα φώτα Led στην ψησταριά του συναδέλφου...

Εχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αλλά με τον σωστό τρόπο...ειδικά οταν βλέπετε οτι ο συνάδελφος επιμένει να σας απαντάει με περίσσια ευγένεια...

θα μπορούσατε να πείτε ότι τα λαμπάκια δεν ειναι του γούστου σας ή κάτι αντίστοιχο...οι υπόλοιποι εκ του πονηρού χαρακτηρισμοί περισσεύουν...

• Like 3
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2518

• ilpapacha

2205

• sndev

1180

• ηνίοχος

606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά :)

μια πλάκα έκανα αν παρεξηγήθηκε αυτό που είπε, ζήτω συγγνώμη.. ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και προφανώς κάνει ότι του αρέσει :)

σε καμία περίπτωση δε ήθελα να κανω ειρωνικό σχόλιο…

Έτοιμα όλα ..

IMG_4435.jpeg

Επεξ/σία από ventic139
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 9/8/2023 στις 1:52 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Aμα ξαναπας πες του να μας κανει μια δωρεα κανενα κρεας και να του φτιαξουμε το website που ειναι γεματο Lorem ipsum :P 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

μεταφραση : αρνι γκιουλμπασι, ζυγουρι γκιουλμπασι, κοτοπουλο σχαρας, παιδακια, αρνι σουβλας, γουρουνοπουλο σουβλας

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ventic139 είπε

Έτοιμα όλα ..

Τελικα στις αλλαξαν χωρις πολλα πολλα?

Αντε καλα ψησιματα και σου ευχομαι να αποκτησεις και συ μια prestige pro με λαμπακια στο μελλον ;) 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ventic139 said:

Έτοιμα όλα ..

καλοριζικη 

αντε κ η  επομενη να εχει κ φωτακια για να βλεπεις το βραδυ , κατα προτιμήσει σε neoN  led 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sndev είπε

καλοριζικη 

αντε κ η  επομενη να εχει κ φωτακια για να βλεπεις το βραδυ , κατα προτιμήσει σε neoN  led 

Ευχαριστώ 

ναι η αλήθεια είναι το βράδυ θα έχω θέμα χωρίς φως και η λάμπα του μπαλονιού δε φέγγει μια… πήγα κρεωπολειο και έκανα τα κουμάντα μου με ένα rib eye Αργεντινης και κάτι καλαμάκια κοτόπουλο, χοιρινά να δω πως δουλεύει το εργαλείο 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, johnt είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο κατάστημα στα Νότια προάστια?

Δεν έχω κάποιο να προτείνω, μπορείς όμως να βρεις κάποιο πχ από την παρακάτω λίστα

https://www.vrisko.gr/search/Σιδηροκατασκευές/Νότια-Προάστια/

Δες πρώτα την περιγραφή της επιχείρησης και έπειτα κάνε ένα τηλέφωνο για επαλήθευση ότι μπορεί να φτιάξει αυτό που θέλεις.

Πχ https://www.vrisko.gr/details/11537cb422d2701d5_0b702k2g73_a2a?what=Σιδηροκατασκευές&where=Νότια Προάστια

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Τελικα στις αλλαξαν χωρις πολλα πολλα?

Αντε καλα ψησιματα και σου ευχομαι να αποκτησεις και συ μια prestige pro με λαμπακια στο μελλον ;) 

Δε μου έφεραν καν αντίρρησης βασικά τη σύνδεσα με δοκιμάσαμε και αν χάνει όλα καλά …

ευχαριστω πολύ 

Επεξ/σία από ventic139
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση:

Σήμερα λέω να την εγκαινίασω… να λαδωνω τη σχάρα με ένα πινέλο πριν κάθε χρήση για να μην κολλάνε τα κρέατα ή όχι;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zanskou είπε

πάρε ένα σπρέυ καλύτερα για πιο εύκολα. αλλά ναι, ένα περασματάκι κανε με ηλιέλαιο κατά προτίμηση 

Το θυμήθηκα αργά το σπρευ η αλήθεια είναι αλλά θα τη περάσω να ηλιέλαιο ναι 

ευχαριστώ

Δημοσ.

χθες έψησα κρέατα που μου έφεραν , 1.5 κιλό παϊδάκια και καμιά 20ρια κεφτεδάκια. 

Πρώτη φορά έψησα κεφτεδάκια, λίγο με δυσκόλεψαν στο γύρισμα γιατί κολλούσαν, αλλά γενικά καλά ψήθηκαν. 

Όσον αφορά τα παϊδάκια, δεν ήταν πρώτης ποιότητας ούτε πολύ καλά κομμένα, αλλά τα τιμήσαμε δεόντως. 

Με την ευκαιρία, μαρινάρετε τα παϊδάκια? εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

IMG_7616.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, ventic139 said:

Αυτό παιδιά το βιδώνουμε κάπου ή κρέμεται ; Έχει κανείς εικόνα ;;

IMG_4436.jpeg

Ναι το βιδωνεις σε αυτό το κάθετο ινοξ νομίζω στο πλάι στην κάτω θέση.

Επισης μη λαδώσεις τη σχάρα. Η naterial έχει εμαγιε επίστρωση και γίνεται σκατα άμα λαδώσεις. Λάδωσε λίγο τα κρέατα αν θες. Αν πιάσει θερμοκρασία καλά η σχάρα και δε βιαστείς να τα γυρίσεις δεν κολλάνε πάντως.

• Like 3
Δημοσ.

Και τη δοκιμάσαμε και κόψαμε το χέρι και φάγαμε τέλεια και φωτό δε βγάλαμε 

ποιος τη καθαρίζει τώρα δε μας λέει 

35 λεπτά πριν, vins είπε

Ναι το βιδωνεις σε αυτό το κάθετο ινοξ νομίζω στο πλάι στην κάτω θέση.

Επισης μη λαδώσεις τη σχάρα. Η naterial έχει εμαγιε επίστρωση και γίνεται σκατα άμα λαδώσεις. Λάδωσε λίγο τα κρέατα αν θες. Αν πιάσει θερμοκρασία καλά η σχάρα και δε βιαστείς να τα γυρίσεις δεν κολλάνε πάντως.

Σε αυτό το inox δεξιά π έχει ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...