Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, F117 said:

κάποια γνώμη για https://www.skroutz.gr/s/32547440/Sahara-BBQ-S350-PSistaria-Ygraeriou-Scharas-49x66ek-me-3-Esties-13kW-5391535340156.html#specs

Sahara BBQ S350 ?

Την έχει πάρει κανένας?

Σε αυτά τα χρήματα αξίζει να δώσεις λίγο παραπάνω να πας σε επώνυμη, για ανταλακτικά εγγύηση και  accesories. Αν θες φθηνότερη, πάνε στην ΚΕΝΤΟΝ του LEROY που είναι safe επιλογή....

  • Like 2
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2515

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, protathlitis said:

Ναι οκ, αλλά το πως κουμπώνουν οι 6 σούβλες πάνω στις υποδοχές δεν έχει να κάνει με την ψησταριά έτσι? Εσύ λες λοιπόν ότι δεν κουμπώνουν σωστά στα πιαστράκια ή ότι δεν είναι εύχρηστα ?

με  το εξάρτημά εχει να κανει. Κοίτα το ποιο πιθανόν να έπεσα σε ελαττωματικό τι να πω 

Κοίτα 

 

image.png.354102ed7575360a931a031899982717.png

 

 

το έλασμα ας το πουμε έτσι εμένα ηταν πολυ πιεσμένο κ έπρεπε να το ανοίξω, το υλικό είναι τόσο σκληρό που δε στραβώνει - παραμορφωποιείται εύκολα ήθελε πενσα κ δύναμη για ώρα ωστε να πάρει μια πιο σωστή μορφή για να κουμπώσει. αν δε κουμπώσει στη στροφή πέφτει κάτω λόγο βάρους

αν ψηνεις για παρεα 4 ατομων κ θες ποικιλια πχ στο ενα κοτοπουλο το αλλο χοιρινό στο αλλο λαχανικά η γαριδες ξέρω γω παρτο.. αλλιως κ με τη σουβλα την απλη την ιδια δουλειά κάνεις απλα σε πιο χοντρά κομματια 

 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, skskre said:

Σε αυτά τα χρήματα αξίζει να δώσεις λίγο παραπάνω να πας σε επώνυμη, για ανταλακτικά εγγύηση και  accesories. Αν θες φθηνότερη, πάνε στην ΚΕΝΤΟΝ του LEROY που είναι safe επιλογή....

Από ότι είδα είναι ιρλανδικές μάλλον...Ιρλανδία και Αγγλία. Την έχω υπόψιν και την Kenton αλλά μαρεσει και το τζάμι που βλέπεις μεσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, sndev είπε

με  το εξάρτημά εχει να κανει. Κοίτα το ποιο πιθανόν να έπεσα σε ελαττωματικό τι να πω 

Κοίτα 

 

image.png.354102ed7575360a931a031899982717.png

 

 

το έλασμα ας το πουμε έτσι εμένα ηταν πολυ πιεσμένο κ έπρεπε να το ανοίξω, το υλικό είναι τόσο σκληρό που δε στραβώνει - παραμορφωποιείται εύκολα ήθελε πενσα κ δύναμη για ώρα ωστε να πάρει μια πιο σωστή μορφή για να κουμπώσει. αν δε κουμπώσει στη στροφή πέφτει κάτω λόγο βάρους

αν ψηνεις για παρεα 4 ατομων κ θες ποικιλια πχ στο ενα κοτοπουλο το αλλο χοιρινό στο αλλο λαχανικά η γαριδες ξέρω γω παρτο.. αλλιως κ με τη σουβλα την απλη την ιδια δουλειά κάνεις απλα σε πιο χοντρά κομματια 

 

Έχω πάρει πάντως 2 τέτοιες σούβλες τις Napoleon και δεν είχα κάποιο θέμα. Ίσως να έτυχες σε ελαττωματικό.

45 λεπτά πριν, F117 είπε

Από ότι είδα είναι ιρλανδικές μάλλον...Ιρλανδία και Αγγλία. Την έχω υπόψιν και την Kenton αλλά μαρεσει και το τζάμι που βλέπεις μεσα

Φαίνεται πως στην Ελλάδα τις εισάγει η Coral. Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις και τις Jamestown από το Praktiker.

https://www.coralgas.gr/products/ψησταριές-bbq/

https://www.praktiker.gr/c/psistaries-ygraeriou-1368/MAPKA-JAMESTOWN?criteria=78e1330a3c90d567&lf=5637156578&catId=1368&SortMode=1

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, ilpapacha said:

Έχω πάρει πάντως 2 τέτοιες σούβλες τις Napoleon και δεν είχα κάποιο θέμα. Ίσως να έτυχες σε ελαττωματικό

κατι καταλαβα

το συγκρίνα με το δικο σου για να τα φερω στα ισια του. Γιαυτό Ίσως το δίνανε 50 ε 

  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sndev είπε

κατι καταλαβα

το συγκρίνα με το δικο σου για να τα φερω στα ισια του. Γιαυτό Ίσως το δίνανε 50 ε 

Η τιμή του πάντως εκεί κυμαίνεται, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο κατάστημα. Έπρεπε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα ή/και την αντιπροσωπεία για αλλαγή.

https://www.skroutz.gr/s/26359067/Napoleon-64008-Axesouar-Souvlas-gia-Souvlakia.html

  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, ilpapacha said:

Η τιμή του πάντως εκεί κυμαίνεται, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο κατάστημα. Έπρεπε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα ή/και την αντιπροσωπεία για αλλαγή.

https://www.skroutz.gr/s/26359067/Napoleon-64008-Axesouar-Souvlas-gia-Souvlakia.html

Ελα κ το θεωρουσα ευκαιρία στα 50 

Πολλα θα πρεπε γενικά αλλα δε κάθομαι να σκάω σε τέτοια αντικείμενα , αν δεν εστρωνε θα μεναν σκετες οι σούβλες απλα ειναι το γαμωτο. 1 μερα μαριναρισμα όλα έτοιμα φτιαγμένα κ να μη μπαίνει στις τρύπες κ να τρέχουν τα ζουμιά. Μονο βρισιδια κυριακάτικο. Μετα εψαχνα τη πενσα κ ξεφουντωσα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, F117 είπε

μαρεσει και το τζάμι που βλέπεις μεσα

Kαπου ειχα διαβασει οτι σε αυτες με το τζαμι μετα απο λιγο καιρο δεν φαινεται τπτ μεσα.

11 ώρες πριν, F117 είπε

μαρεσει και το τζάμι που βλέπεις μεσα

Kαπου ειχα διαβασει οτι σε αυτες με το τζαμι μετα απο λιγο καιρο δεν φαινεται τπτ μεσα.

11 ώρες πριν, F117 είπε

μαρεσει και το τζάμι που βλέπεις μεσα

Kαπου ειχα διαβασει οτι σε αυτες με το τζαμι μετα απο λιγο καιρο δεν φαινεται τπτ μεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και θα θολώνει/βρωμίζει, όμως υπάρχουν τρόποι να καθαρίσει. Ο καθαρισμός του θα πρέπει να γίνεται συχνά, εφόσον θέλει κάποιος να βλέπει πως ψήνονται τα κρέατα κτλ που έχει μέσα.

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Προφανώς και θα θολώνει/βρωμίζει, όμως υπάρχουν τρόποι να καθαρίσει. Ο καθαρισμός του θα πρέπει να γίνεται συχνά, εφόσον θέλει κάποιος να βλέπει πως ψήνονται τα κρέατα κτλ που έχει μέσα.

Ακριβως.

Ευτυχης κατοχος μιας Jamestown 4.2 εδω και 6 μηνες και το τζαμι ειναι φοβερο.. δεν χρειαζεται καθε 3 και λιγο να ανοιγεις καπακι αλλα θελει καλο καθαρισμα.

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όσον αφορά το τζάμι, η χρησιμότητα που σκέφτομαι είναι να βλέπεις αν τυχόν αρπάξει φωτιά κανένα λιπαρό κρέας.

Τα κρέατα ψήνονται κυρίως από κάτω, την πλευρά δηλαδή που δεν μπορείς να δεις από το τζάμι.

Επίσης, δεν ξέρω αν το τζάμι διατηρεί την ίδια θερμοκρασία με το υπόλοιπο καπάκι. 

Τέλος, είναι ένα ακόμα σημείο που θα θέλει καθάρισμα συχνά, ενώ με το κανονικό καπάκι σπάνια ασχολείσαι. 

Για μένα δεν θα ήταν λόγος να επιλέξω ένα μοντέλο έναντι ενός άλλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγα χοιρινά παϊδάκια και όση ώρα ψηνόταν ,  μια μοσχαρίσια  ξεκουράζονταν στην επάνω σχάρα ,  στη συνέχεια κατέβηκε κάτω στην καυτή σχάρα για ένα  σόλο  δύο λεπτών  σε κάθε πλευρά 

Τα αποτελέσματα στις εικόνες

 

IMG_20231002_205315.jpg

IMG_20231002_205436.jpg

IMG_20231002_205345.jpg

IMG_20231002_214527.jpg

Επεξ/σία από ηνίοχος
  • Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...