Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Νέο meater plus με διάφορες αναβαθμίσεις, όπως μεγαλύτερη εμβέλεια, γρήγορη φόρτιση και μεγαλύτερη αντοχή σε θερμοκρασία χώρου 

https://store-us.meater.com/products/meater-2-plus

Τρελη αναβαθμιση η θερμοκρασια 500C που αντεχει. Το παλιο στους 240 βαραγε συναγερμους.

Εδω το δειχνει να ειναι μεσα σε λαδι που τηγανιζει

24_720x.png?v=1699141899

Και εδω σε ooni

26_720x.png?v=1699141899

• Like 6
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1174

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Tωρα ειδα το βιντεο που εβγαλαν. Ειναι επισης και πιο λεπτο 30% για πιο λεπτες μπριζολες και εχει και 5 εσωτερικους αισθητηρες.

Γενικα στα χαρτια φαινεται πολυ δυνατο upgrade. Αν πεσει καμια προσφορα back friday απο καμια αγγλια θα το τσιμπησω. Καιρο εχω να παρω κατι για το bbq  😁

• Like 4
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Μόνο τις νέες αυτές ακίδες μπορούμε να πάρουμε για να τις βάλουμε στο meater plus?

απ οτι ειδα δεν ειναι συμβατο με την παλια βαση. Μονο το app εμεινε ιδιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Tωρα ειδα το βιντεο που εβγαλαν. Ειναι επισης και πιο λεπτο 30% για πιο λεπτες μπριζολες και εχει και 5 εσωτερικους αισθητηρες.

Γενικα στα χαρτια φαινεται πολυ δυνατο upgrade. Αν πεσει καμια προσφορα back friday απο καμια αγγλια θα το τσιμπησω. Καιρο εχω να παρω κατι για το bbq  😁

πραγματικά αναγκαίες οι αναβαθμισεις του...ακομα και η προσθήκη του δεκαδικού στην θερμοκρασία...

Επεξ/σία από Evgenios_V
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πες μου οτι ειναι απο Αραπιαν το καυτερο...

Το συγκεκριμένο είναι από Αβακιάν. Το αγόρασα από Σκλαβενίτη. Πολύ καλό κι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, ilpapacha said:

Νέο meater plus με διάφορες αναβαθμίσεις, όπως μεγαλύτερη εμβέλεια, γρήγορη φόρτιση και μεγαλύτερη αντοχή σε θερμοκρασία χώρου 

https://store-us.meater.com/products/meater-2-plus

2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Τρελη αναβαθμιση η θερμοκρασια 500C που αντεχει. Το παλιο στους 240 βαραγε συναγερμους.

Εδω το δειχνει να ειναι μεσα σε λαδι που τηγανιζει

24_720x.png?v=1699141899

Και εδω σε ooni

26_720x.png?v=1699141899

Ήταν το μόνο που με απέτρεπε να το πάρω η μαξ θερμοκρασία των 240 στο προηγούμενο! 
Ας περιμένουμε και κάνα honest review και αν βγει και καμία προσφορά αξίζει!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κύριοι. Χρησιμοποιώ ματια υγραερίου εδω και κάνα χρόνο, ολα καλα τωρα θέλω ψησταριά υγραερίου να μην εχω ολο τα κάρβουνα και να μπορώ να λουφαρω και λίγο φούρνο..  κατι σαν αυτή θέλω, να μην ξεπερνάει τα πέριξ των 200€ . Κάνει άνετα μπούτια κοτόπουλου ας πούμε; δλδ κατι σχετικά χοντρό; ή πρεπει κατι πιο ακριβό; αν έχει υπόψη κανείς καμια αλλη μαρκα κλπ να προτείνει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ 

Screenshot_20231106-180136.jpg

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.
46 minutes ago, Varnavas89 said:

Καλησπέρα κύριοι. Χρησιμοποιώ ματια υγραερίου εδω και κάνα χρόνο, ολα καλα τωρα θέλω ψησταριά υγραερίου να μην εχω ολο τα κάρβουνα και να μπορώ να λουφαρω και λίγο φούρνο..  κατι σαν αυτή θέλω, να μην ξεπερνάει τα πέριξ των 200€ . Κάνει άνετα μπούτια κοτόπουλου ας πούμε; δλδ κατι σχετικά χοντρό; ή πρεπει κατι πιο ακριβό; αν έχει υπόψη κανείς καμια αλλη μαρκα κλπ να προτείνει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ 

Screenshot_20231106-180136.jpg

Κάνε λίγη υπομονή για Black Friday και δες την Kenton Naterial από τα Leroy Merlin σε αυτά περίπου τα χρήματα. Αν βγάλουν καλές προσφορές, υπάρχει η πιθανότητα να βρεις την 4B (με 4 καυστήρες δλδ) σε αυτήν την τιμή που ψάχνεις. Πιστεύω η 3B (με 3 καυστήρες) θα παίξει σίγουρα σε αυτά τα επίπεδα τιμών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vins είπε

Κάνε λίγη υπομονή για Black Friday και δες την Kenton Naterial από τα Leroy Merlin σε αυτά περίπου τα χρήματα. Αν βγάλουν καλές προσφορές, υπάρχει η πιθανότητα να βρεις την 4B (με 4 καυστήρες δλδ) σε αυτήν την τιμή που ψάχνεις. Πιστεύω η 3B (με 3 καυστήρες) θα παίξει σίγουρα σε αυτά τα επίπεδα τιμών. 

Ωραία. Βασικά 3 καυστήρες μου αρκούν και λόγω χώρου επίσης, ας ειναι πιο μικρή και κατα δύναμη ποιοτική.. αυτή που λες κάνει και περαιτέρω έμμεσο ψήσιμο πέραν των κλασικών;

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.
57 minutes ago, Varnavas89 said:

Ωραία. Βασικά 3 καυστήρες μου αρκούν και λόγω χώρου επίσης, ας ειναι πιο μικρή και κατα δύναμη ποιοτική.. αυτή που λες κάνει και περαιτέρω έμμεσο ψήσιμο πέραν των κλασικών;

Ποιοτικά είναι ακριβώς ίδιες, απλώς η μια έχει 3 και η άλλη 4 καυστήρες. Κάνει έμμεσο ψήσιμο. Ακόμα και με 2 καυστήρες να πάρεις μπορείς να κανεις έμμεσο, έχοντας τον έναν σβηστό και να έχεις το κρέας πάνω από αυτόν. Έχω την 3αρα και κάνω έμμεσο ψήσιμο κανονικά. Ειναι αρκετά πιο ποιοτικές από τις nattera του praktiker που ανέβασες πιο πάνω. Σε αυτό το επίπεδο τιμής για μενα είναι μονόδρομος οι συγκεκριμένες Kenton. Ουσιαστική διαφορά θα δεις σε ψησταριές που κοστίζουν τα διπλά. 

Just now, vins said:

Ποιοτικά είναι ακριβώς ίδιες, απλώς η μια έχει 3 και η άλλη 4 καυστήρες. Κάνει έμμεσο ψήσιμο. Ακόμα και με 2 καυστήρες να πάρεις μπορείς να κανεις έμμεσο, έχοντας τον έναν σβηστό και να έχεις το κρέας πάνω από αυτόν. Έχω την 3αρα και κάνω έμμεσο ψήσιμο κανονικά. Ειναι αρκετά πιο ποιοτικές από τις nattera του praktiker που ανέβασες πιο πάνω. Σε αυτό το επίπεδο τιμής για μενα είναι μονόδρομος οι συγκεκριμένες Kenton. Ουσιαστική διαφορά θα δεις σε ψησταριές που κοστίζουν τα διπλά. 

Φυσικά παίζει ρόλο και η ποσότητα των κρεάτων που θα ψήνεις για το μέγεθος της ψησταριάς. Εχε υπόψιν σου ότι οι Kenton έχουν ας πούμε τα 2/3 σχάρα μαντεμενια και το 1/3 μαντεμενια πλάκα. Εμένα με βόλεψε το συγκεκριμένο. Αν τη θέλεις όλη σχάρα, μπορείς να αγοράσεις εξτρα με όχι μεγάλο κόστος ένα κομμάτι μαντεμενιας σχάρας από τα Leroy για να αντικαταστήσεις την πλάκα με την οποία έρχεται και να έχεις σχάρα σε πλη την ψησταριά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vins είπε

Φυσικά παίζει ρόλο και η ποσότητα των κρεάτων που θα ψήνεις για το μέγεθος της ψησταριάς. Εχε υπόψιν σου ότι οι Kenton έχουν ας πούμε τα 2/3 σχάρα μαντεμενια και το 1/3 μαντεμενια πλάκα. Εμένα με βόλεψε το συγκεκριμένο. Αν τη θέλεις όλη σχάρα, μπορείς να αγοράσεις εξτρα με όχι μεγάλο κόστος ένα κομμάτι μαντεμενιας σχάρας από τα Leroy για να αντικαταστήσεις την πλάκα με την οποία έρχεται και να έχεις σχάρα σε πλη την ψησταριά.

Ωραία θα το ψαξω έτσι, αφού κανείς δουλειά άρα θέλουμε ολη μαντεμενια σχαρα να κάνουμε δουλίτσα..και ο ένας καυστήρας σβηστός στο έμμεσο ψήσιμο εννοείς λογικα για να μην εχει άπειρη θερμοκρασία..θα πάω λερου να κανω διερεύνηση!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...