Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη σήμερον, όσο πιο πολλα ηλεκτρονικά και κινούμενα μέρη, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τα πάρεις στο χέρι δυστυχώς. Η ποιότητά τους δεν είναι αντίστοιχη παλαιοτερων εποχών. Επίσης σημαντικό είναι αν αυτού του ειδους τα συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου αποτύχουν, να μπορείς να χειριστείς κανονικά την ψησταριά χωρίς να είναι απαραίτητη η επισκευή/αντικατάστασή τους. 

  • Like 2
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
23 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εβγαλε Summit smart grill, με απομακρυσμενο ελεγχο θερμοκρασιας και ειδικη ζυγαρια για τη μπουκαλα να σε ειδοποιει απο το app οταν τελειωνει @protathlitis

Επισης εβαλε infrared burner εντος πανω απο το warming rack, πραγμα που δεν το ειχαμε ξαναδει σε αλλη ψησταρια. 

Και απ οτι καταλαβα απο αυτα που λεει ο τυπος στο βιντεο, το pellet grill θα εχει και καποιου ειδους ανοιχτη φλογα για searing κλπ, οπως ειχαν καποια pitboss.

φτωχοι ανθρωποι ειμαστε ,με μια kenton παλεύουμε,δεν ειμαστε για τετοια ....με το diy ταλαιπωπουμαστε επειδη δεν εχουμε λεφτα ,οχι απο χομπι :) 

  • Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostaskontis είπε

φτωχοι ανθρωποι ειμαστε ,με μια kenton παλεύουμε,δεν ειμαστε για τετοια ....με το diy ταλαιπωπουμαστε επειδη δεν εχουμε λεφτα ,οχι απο χομπι :) 

Για αυτό να περνάμε καλά ώστε να υπερέχουμε και να μην ξεχνάμε ότι όπως λέει η γνωστή φράση: "κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο φτωχοί που το μόνο που έχουν είναι τα λεφτά τους"...

  • Like 5
Δημοσ.

Άλλωστε τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Τα πάρα πολλά λεφτά την φέρνουν...🤪

 

Ο ρυθμιστής της θερμοκρασίας είναι θετικό μιας και όταν κάνεις low and slow, smoking etc είναι καλό να έχεις έλεγχο στην θερμοκρασία θαλάμου μιας και στην αρχή θέλει λίγο παιδεμα να πιάσεις τις ακριβής θερμοκρασίες...αλλά είναι ψιλό πολυτέλεια όπως και να έχει...

Η ζυγαριά καλή αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν αντικαθιστά την σιγουριά της 2ης μπουκάλας επουδενί...άρα για εμένα σχεδόν περιττό...

 

  • Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα ομαδα

Ελλειψει σουβλας εχω παρει ενα κοντοσουβλι χοιρινο και σκεφτομαι να το βαλω indirect μεσα σε γαστρα. Το προβλημα μου ειναι οτι η γαστρα δεν χωραει με το καπακι. Μπορω να το ψησω χωρις ; 
 

Κανενα τιπ που πρεπει να ξερω ;

 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

Καλησπερα ομαδα

Ελλειψει σουβλας εχω παρει ενα κοντοσουβλι χοιρινο και σκεφτομαι να το βαλω indirect μεσα σε γαστρα. Το προβλημα μου ειναι οτι η γαστρα δεν χωραει με το καπακι. Μπορω να το ψησω χωρις ; 
 

Κανενα τιπ που πρεπει να ξερω ;

 

Μια χαρά ψήνεται και χωρίς γάστρα , και πολύ καλύτερα κατά την γνώμη μου .

4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Άλλωστε τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Τα πάρα πολλά λεφτά την φέρνουν...🤪

 

Ο ρυθμιστής της θερμοκρασίας είναι θετικό μιας και όταν κάνεις low and slow, smoking etc είναι καλό να έχεις έλεγχο στην θερμοκρασία θαλάμου μιας και στην αρχή θέλει λίγο παιδεμα να πιάσεις τις ακριβής θερμοκρασίες...αλλά είναι ψιλό πολυτέλεια όπως και να έχει...

Η ζυγαριά καλή αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν αντικαθιστά την σιγουριά της 2ης μπουκάλας επουδενί...άρα για εμένα σχεδόν περιττό...

Κοίτα άλλοι κάνουν τις ψησταριές τους smart και άλλοι μόλις κατάφεραν με τα βίας να πάρουν ένα CE για προϊόντα που πουλάνε χρόνια σαν ταχαμου επαγγελματικά...σαλτιπαγκοι του επιχειρην...

Καλό το αυτόματο ψήσιμο με ρυθμιστή κι ετσ αλλά ανη ψησταριά δεν καθαρίζει μόνη της δεν κάνει 😛

  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

@ηνίοχος εσυ λες να βγαλω την γαστρα τελειως κ να το βαλω indirect πανω στην σχαρα απευθειας ;

Ναι πιστεύω ότι γίνεται πιο νόστιμο, αρκεί να ξέρεις πως λειτουργεί η ψησταριά σου 

  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλησπερα ομαδα

Ελλειψει σουβλας εχω παρει ενα κοντοσουβλι χοιρινο και σκεφτομαι να το βαλω indirect μεσα σε γαστρα. Το προβλημα μου ειναι οτι η γαστρα δεν χωραει με το καπακι. Μπορω να το ψησω χωρις ; 
 

Κανενα τιπ που πρεπει να ξερω ;

 

Μα το πλεονέκτημα της γάστρας σε κάποια φαγητά είναι ότι κλείνει το καπάκι και δεσμεύει την θερμότητα. 

Αν έχεις κάποιο rack όπως αυτό θα μπορούσες να το βάλεις πάνω. Αλλιώς όπως σου είπαν και άλλοι κατευθείαν πάνω στην σχάρα της ψησταριάς. 

 

 

image.png.4bb4826fbc3201fb135eebef184a6d6a.png

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ritualistic είπε

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Στους ποσους βαθμους να το βγαλω ;

Λογικά θα το έχετε χωνέψει (δώσε φωτό να δούμε αποτέλεσμα) για την ιστορία όμως το χοιρινό μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια στους 74°

Επεξ/σία από ηνίοχος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...