ritualistic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπερα ομαδα Χαλασε χτες το βραδυ ενα ενσυρματο inkbird θερμομετρο που με εβγαλε ασπροπροσωπο εδω και 4 χρονια Σημερα βγηκα για ψαξιμο καταληγοντας τελικα σε ασυρματο αλλα οχι στο Meater+ Εψαξα αρκετα και τελικα τσιμπησα αυτο εδω απο Αμαζον Γερμανιας με 60ε + μεταφορικα. Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις ; Θα επανελθω και εγω μολις παραλαβω με review. https://buythermopro.com/tempspike/ 2
est Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Στις 15/2/2024 στις 3:28 ΜΜ, Konstantinos322 είπε ουφ.. δεν εχω καταληξει ακομα. γι αυτην τι αποψη εχετε? Napoleon TravelQ Φορητή Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 54x37εκ. με 2 Εστίες 4.1kW https://www.skroutz.gr/s/23288240/Napoleon-TravelQ-Foriti-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-54x37ek-me-2-Esties-4-1kW-65444.html Όπως σου είπε και ο @ilpapacha νωρίτερα, είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά θα πρέπει να σκεφτείς τις ανάγκες σου και μετά να αποφασίσεις. Υπάρχουν πολλά είδη ψησταριών αερίου από μικρές φορητές έως πολύ μεγάλες, εξελιγμένες και πολύ ακριβές που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Αν όμως, αποφασίσεις τελικά την αγορά μικρής - φορητής, η Napoleon που σκέφτεσαι είναι εξαιρετική. Επιπλέον, η ύπαρξη δύο καυστήρων επιτρέπουν έμμεσο ψήσιμο χωρίς χρήση ασπίδας θερμότητας και έξτρα σχάρας που προτείνει αντίστοιχα η Weber για έμμεσο ψήσιμο στις Q. Αυτό δηλαδή που έκανα εγώ σήμερα με πατέντα, ψήνοντας σε Weber Q2200 έμμεσα 1.5kg χοιρινό λαιμό, η αντίστοιχων διαστάσεων TravelQ της Napoleon το έχει σχεδιαστικά επιτύχει με τους 2 καυστήρες που διαθέτει. 7
ritualistic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 19 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλησπερα ομαδα Χαλασε χτες το βραδυ ενα ενσυρματο inkbird θερμομετρο που με εβγαλε ασπροπροσωπο εδω και 4 χρονια Σημερα βγηκα για ψαξιμο καταληγοντας τελικα σε ασυρματο αλλα οχι στο Meater+ Εψαξα αρκετα και τελικα τσιμπησα αυτο εδω απο Αμαζον Γερμανιας με 60ε + μεταφορικα. Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις ; Θα επανελθω και εγω μολις παραλαβω με review. https://buythermopro.com/tempspike/ Kαλημερα ομαδα Τωρα θα γελασετε αλλα τελικα ακυρωσα το Tempspike και πηγα σε Meater 2+ O λογος ειναι οτι συμφωνα με τον κατασκευαστη το καινουριο Meater αντεχει σε θερμοκρασιες μεχρι και 550°C ενω ολα τα αλλα εφταναν το πολυ μεχρι 275°C που κατα τη γνωμη μου ειναι προβληματικο για μακροχρονια χρηση. Δεν το ειχα τσεκαρει αυτο απο την αρχη. 140ε απο Αμαζον Γερμανιας, παραλαμβανω σε μια εβδομαδα και αναμενετε review! 3
plasTOST Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, ritualistic είπε Kαλημερα ομαδα Τωρα θα γελασετε αλλα τελικα ακυρωσα το Tempspike και πηγα σε Meater 2+ O λογος ειναι οτι συμφωνα με τον κατασκευαστη το καινουριο Meater αντεχει σε θερμοκρασιες μεχρι και 550°C ενω ολα τα αλλα εφταναν το πολυ μεχρι 275°C που κατα τη γνωμη μου ειναι προβληματικο για μακροχρονια χρηση. Δεν το ειχα τσεκαρει αυτο απο την αρχη. 140ε απο Αμαζον Γερμανιας, παραλαμβανω σε μια εβδομαδα και αναμενετε review! Με το καλό να παραλάβεις. Άντε να βγάλει και το block. Από όσα έχω διαβάσει δεν έχει βέβαια συμβατότητα η νέα ακίδα με το μπλόκ. Μακάρι με κάποιο update να το υποστήριζε.
ritualistic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, plasTOST είπε Με το καλό να παραλάβεις. Άντε να βγάλει και το block. Από όσα έχω διαβάσει δεν έχει βέβαια συμβατότητα η νέα ακίδα με το μπλόκ. Μακάρι με κάποιο update να το υποστήριζε. Nα σαι καλα! Tι ειναι το μπλοκ ??
plasTOST Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, ritualistic είπε Nα σαι καλα! Tι ειναι το μπλοκ ?? https://store-eu.meater.com/products/meater-block 1
ventic139 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Στις 17/2/2024 στις 7:50 ΜΜ, ventic139 είπε Καλησπέρα ομάδα τεχνικη ερώτηση η πρώτη μπουκάλα κράτησε πάνω από 2 μήνες με αρκετά ψησιματα η τωρινή στο μαξ 10 γονατισε… μήπως δε τη είχα κουμπώσει καλά; Ή ήταν μισή μέσα ; ευχαριστω Καλησπέρα παιδιά Έχει κανείς άποψη μήπως ;
Amaretos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 11 ώρες πριν, ventic139 είπε Καλησπέρα παιδιά Έχει κανείς άποψη μήπως ; Δυσκολο να ισχυει αυτο που λες μαλλον εχεις μπερδευτει, ασε που η τωρινη που λες οτι γονατισε απο ποτε? γιατι τωρα ειναι "χειμωνας" οποτε θες περισσοτερη ενταση για να ψησεις στους βαθμους που ψηνεις συνηθως, αν την πρωτη σου μπουκαλα την χρησιμοποιησες ανοιξη καλοκαιρι καταλαβαινεις οτι χαλας πολυ λιγοτερο καυσιμο. 2
ventic139 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 40 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δυσκολο να ισχυει αυτο που λες μαλλον εχεις μπερδευτει, ασε που η τωρινη που λες οτι γονατισε απο ποτε? γιατι τωρα ειναι "χειμωνας" οποτε θες περισσοτερη ενταση για να ψησεις στους βαθμους που ψηνεις συνηθως, αν την πρωτη σου μπουκαλα την χρησιμοποιησες ανοιξη καλοκαιρι καταλαβαινεις οτι χαλας πολυ λιγοτερο καυσιμο. Καλημέρα να πω τη αμαρτία μου δε το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι μιας και η ψησταριά ανοιγοκλείνει υπέθεσα ότι πάνω κάτω καίει τπ ίδιο. Ισχύει η πρώτη ήταν από το Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο περίπου με φουλ ψησιματα αυτη που άλλαξα προχθές είχα τέρμα καυστήρες και πάνω από 150 βαθμούς δε μπορούσε να πάει. Ωστόσο αυτό που παραξένεψε επίσης ήταν το γεγονός ότι και η ένδειξη που έχει η coral prime στο σωλήνα πάνω έδειχνε το δείκτη να γέρνει προς το κίτρινο αντί να είναι προς το πράσινο. δε ξέρω εάν παίζει τόσο ρόλο αυτό, σκέφτηκα και το ενδεχόμενο μήπως δε τη είχα κουμπώσει καλά αλλά μετά λέω δε παίζει θα είχαμε ακουστεί στις ειδήσεις 😅
plasTOST Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Καλημέρα να πω τη αμαρτία μου δε το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι μιας και η ψησταριά ανοιγοκλείνει υπέθεσα ότι πάνω κάτω καίει τπ ίδιο. Ισχύει η πρώτη ήταν από το Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο περίπου με φουλ ψησιματα αυτη που άλλαξα προχθές είχα τέρμα καυστήρες και πάνω από 150 βαθμούς δε μπορούσε να πάει. Ωστόσο αυτό που παραξένεψε επίσης ήταν το γεγονός ότι και η ένδειξη που έχει η coral prime στο σωλήνα πάνω έδειχνε το δείκτη να γέρνει προς το κίτρινο αντί να είναι προς το πράσινο. δε ξέρω εάν παίζει τόσο ρόλο αυτό, σκέφτηκα και το ενδεχόμενο μήπως δε τη είχα κουμπώσει καλά αλλά μετά λέω δε παίζει θα είχαμε ακουστεί στις ειδήσεις 😅 Αν φυσάει κιόλας να δεις τι απώλειες έχει.
ilpapacha Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει διαγωνισμός με Weber από το You.gr https://www.you.gr/special-pages/promo/bbq-contest? 5 2
katbo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα. Σε κλασσική μπουκάλα μειγματος που τη ζυγίζω και έχει μέσα υπόλοιπο 1,5-2 κιλά είναι λογικό να πέφτει η ισχύς μετά από 15-20 λεπτά χρήσης; Ξεκινάει φουλ, πιάνει άνετα 300°+ αλλά μετά από λίγο ψήσιμο δεν μπορεί να ανέβει πάνω από τους 150°. Την άλλη μέρα πάλι το ίδιο, ξεκινάει δυνατά και μετά από κάποια ώρα η φλόγα γίνεται σαν καντηλάκι, ίσα που ανάβει. Να σημειωθεί ότι η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 10° οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα κρύου.
ventic139 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, plasTOST είπε Αν φυσάει κιόλας να δεις τι απώλειες έχει. Ευχαριστώ δε το είχα συνδυάσει τόσο με το καιρό να πω τη αμαρτία μου
est Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katbo είπε Καλησπέρα. Σε κλασσική μπουκάλα μειγματος που τη ζυγίζω και έχει μέσα υπόλοιπο 1,5-2 κιλά είναι λογικό να πέφτει η ισχύς μετά από 15-20 λεπτά χρήσης; Ξεκινάει φουλ, πιάνει άνετα 300°+ αλλά μετά από λίγο ψήσιμο δεν μπορεί να ανέβει πάνω από τους 150°. Την άλλη μέρα πάλι το ίδιο, ξεκινάει δυνατά και μετά από κάποια ώρα η φλόγα γίνεται σαν καντηλάκι, ίσα που ανάβει. Να σημειωθεί ότι η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 10° οπότε δεν νομίζω ότι είναι θέμα κρύου. Η ατμοποίηση του LPG συντελείται με χαμηλότερους ρυθμούς όταν ελαχιστοποιηθεί η ποσότητα που έχει απομείνει στη φιάλη. Έτσι, πέφτει σύντομα η πίεση και η παροχή δεν μπορεί πια να καλύψει τη ζήτηση. Η πίεση αποκαθίσταται αργότερα και μπορεί να παράσχει ξανά αέριο, όλο και λιγότερο κάθε φορά μεχρι να απομείνει μια ελάχιστη ποσότητα που δεν μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί. Και εδώ προκύπτει μια ακόμα χρησιμότητα του κουμπωτού ρυθμιστή σύγχρονων φιαλών που μπορούν να διευκολύνουν τη χρήση της χαμηλής ποσότητας αερίου για προθέρμανση της ψησταριάς, μερικές φορές πριν η φιάλη πάει για αντικατάσταση με γεμάτη. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από est 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα