Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια freestyle 365 που είχα να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό.

Αφού έπαιξε το απαραίτητο καθάρισμα, παρατήρησα ότι το jetfire στον μεσαίο καυστήρα, ό,τι και να κάνω, δε λέει να σβήσει με τίποτα.

Θα στείλω κι ένα mail στη napoleon, αλλά ήθελα πρώτα να ρωτήσω μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι που δεν έχω σκεφτεί.

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DarkSky είπε

Καλησπέρα, έχω μια freestyle 365 που είχα να χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό.

Αφού έπαιξε το απαραίτητο καθάρισμα, παρατήρησα ότι το jetfire στον μεσαίο καυστήρα, ό,τι και να κάνω, δε λέει να σβήσει με τίποτα.

Θα στείλω κι ένα mail στη napoleon, αλλά ήθελα πρώτα να ρωτήσω μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι που δεν έχω σκεφτεί.

Χωρίς να έχω τη συγκεκριμένη,  υποθέτω ότι κάπου έχει κολλήσει ο συγκεκριμένος διακόπτης. Για παίξε λίγο μήπως ξεκολλήσει. 

Δημοσ.

Χθες δε ξεκόλλαγε με τίποτα, σήμερα που είπα να το δοκιμάσω ξεκόλλησε. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν πάντως, απλά μετά από κάνα λεπτό έσβηνε.

Απ ό,τι είδα διακόπτες μόνοι τους δεν υπάρχουν, σαν ανταλλακτικό, σωστά ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

για δώσε οδηγίες πως το έψησες κλπ 

Επειδή στο ένα σημείο είναι πιο χοντρό, θέλει κανονικά κόψιμο και να τα ψήσεις ξεχωριστά. Εγώ το έψησα ολόκληρο για να φάμε οι μεγάλοι medium rare και ο μικρός well done. Ξεκίνησα σε φουλ δυνατή φωτιά και το τελείωσα με χαμηλά τους καυστήρες όλο άμεσα. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν πουλάει κάποιος coral gas prime προπανιο στο Ηράκλειο Κρήτης? Δεν βρίσκω πουθενά, και καθώς θέλω να κάνω low n' slow ψησίματα, νομίζω με μείγμα θα έχω θέμα μετά από πολύ ώρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gdiakakis89 είπε

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν πουλάει κάποιος coral gas prime προπανιο στο Ηράκλειο Κρήτης? Δεν βρίσκω πουθενά, και καθώς θέλω να κάνω low n' slow ψησίματα, νομίζω με μείγμα θα έχω θέμα μετά από πολύ ώρα. 

Δεν θα έχεις θέμα, στο low and slow ψήνεις πολύ χαμηλά. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gdiakakis89 είπε

Απ ότι φαίνεται υπάρχει στο παρακάτω κατάστημα https://www.cretagas.gr/product-category/fiales-ygraeriou/

Μπορείς να καλέσεις την coral και να σε ενημερώσει σε ποια σημεία μπορείς να την προμηθευτείς 

https://www.coralgas.gr/contact/

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν καμιά 5ετία αγόρασα μια Landmann, επώνυμη και καλά μη χέσω, βασικό μοντέλο για να δω αν μου αρέσει το σπορ και αναλόγως να πράξω. Ενώ ήταν πάντα στο μπαλκόνι και σκεπασμένη, με χρήση 2 ή 3 φιάλες συνολικά, ο καυστήρας απλά διαλύθηκε. Από ότι μου είπαν από αντιπροσωπία ο συγκεκριμένος δεν ήταν καν ανοξείδωτος και θαύμα που κράτησε και τόσο. Ανταλλακτικό δε φέρνουν. Άρα το "επώνυμο" ούτε ποιότητα προσέφερε, ούτε after sales. Το καυστηράκι είναι oval με μονή εισαγωγή. Ότι βρίσκω στο δίκτυο είναι είτε με διπλή εισαγωγή είτε με την εισαγωγή στο πλάι. Γνωρίζει κανείς κάνα μερακλή που θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο μήπως έχει κάτι. Άλλωστε πιο πολύ σε κατασκευή σιδερά παραπέμπει ο καυστήρας, παρά σε βιομηχανικό είδος :-). Λέω μπας και τη σώσω... χρήση 4-5 φορές το χρόνο να κάνω πλέον και αν.

kayst1.jpg

kayst2.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα... οκ ανταλλακτικο δεν φερνουν, εψαξες εξω μπας και το βρεις μονος σου? πιο μοντελο ειναι η ψησταρια?

Επεξ/σία από Amaretos
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Amaretos said:

Κριμα... οκ ανταλλακτικο δεν φερνουν, εψαξες εξω μπας και το βρεις μονος σου? πιο μοντελο ειναι η ψησταρια?

Landmann 12371

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...