aris1964 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ζύμη pillsbury,η λεπτή,πέτρα πίτσας η Weber https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/psistaries-bbq/axesouar-barmpekiou-(1)/petra-gia-pizza-weber-strongyli-36,5cm?source=referrals.
Skatzivas Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Έχω την ανάγκη να ρωτήσω και να ξεκαθαρίσω κάτι στο μυαλό μου σχετικά με τις σχάρες. Υπάρχει το εμαγιέ ατσάλι που έχει πχ η δικιά μου, το μαντέμι,το εμαγιέ μαντελι κ δεν ξέρω τι άλλο. Αυτή η σχάρα που είχαμε παλιά να το πω έτσι, που την έβαζα πάνω στα κάρβουνα να κάψει μετά την έτριβα κ την περνάγαμε με λεμόνι, ποια είναι; Αυτή που λέτε ανοιξειδωτο ατσάλι; Το ινοξ τι παραπάνω δίνει; Υπάρχει κάνα μαγαζί Αθήνα (σίγουρα θα υπάρχει) που να πηγαίνεις να φτιάχνεις με τέτοια; Θέλω ρε παιδί μου να την τρίβω να φεύγουν όλα ουτε μαυριλες κλπ όπως παλιά. Ευχαριστώ πολύ.
tsiro7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Όσοι έχετε ψησταριές με 3 καυστήρες τι κάνετε όταν θέλετε να ψήσετε 2 - 3 μπριζόλες? Ανάβετε τις 2 μόνο η ακόμα και τη μία αν είναι μόνο 2 κομμάτια κρέας. Τις ανάβετε όλες στο τέρμα χαμηλό και μόνο τη μια δυνατά, αυτή με το κρέας?
skoudinio Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Όσοι έχετε ψησταριές με 3 καυστήρες τι κάνετε όταν θέλετε να ψήσετε 2 - 3 μπριζόλες? Ανάβετε τις 2 μόνο η ακόμα και τη μία αν είναι μόνο 2 κομμάτια κρέας. Τις ανάβετε όλες στο τέρμα χαμηλό και μόνο τη μια δυνατά, αυτή με το κρέας? Ανάβω πρώτα όλες να πιάσει καλή θερμοκρασία και μετά τους δυο, βέβαια και όλες να της άναψεις δεν καίει τοσο πολύ. 13 ώρες πριν, sndev είπε Μετά το "hack" στον ρυθμιστή, η πρώτη προσπάθεια σε Mοσχαρισια . επιάσε σταθερά σχεδόν 300 βαθμούς. (έφτανε με πολύ ζόρι 250) ελληνική σπαλοπριζολα 450 γρ ,ωρίμανσης 28 ημερων, ψήσιμο από 3 λεπτά σε κάθε πλευρά - Τέλειο ψήσιμο. Off topic πολύ ωραίες πατάτες 1
Vaggelisd66 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Μόλις παρέλαβα την Kenton με τους 3 καυστήρες. Το απόγευμα συναρμολόγηση και δοκιμή. Πρέπει να προσέξω κάτι στο πρώτο άναμα; 2
kostasbm Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Vaggelisd66 είπε Μόλις παρέλαβα την Kenton με τους 3 καυστήρες. Το απόγευμα συναρμολόγηση και δοκιμή. Πρέπει να προσέξω κάτι στο πρώτο άναμα; τις συνδέσεις με τη φιάλη και τη ψησταριά τις τσεκάρεις με σαπουνάδα για τυχόν διαρροή όταν τελειώσεις....μπορείς να ανοίξεις τη φιάλη μόνο για λίγο και να τη κλείσεις και να κανείς τον έλεγχο για διαρροή......δεν ξέρω τι ρυθμιστή πίεσης έχει(είναι ρυθμιζόμενη η όχι) η φλόγα δε πρέπει να φεύγει από τα μπεκ και να είναι γαλάζια.....καλοδουλευτη
solton57010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, Astronautis είπε Ήταν προκάτ η πίτσα ή την έφτιαξες εσύ; Ποια πέτρα πήρες; Αν μπορείς βάλε σύνδεσμο. Με αφορμή το ερώτημα για την πετρα επειδη και εγω είμαι/ήμουν στο ψάξιμο πέτρα/μαντέμι ,αν και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το σκέυος της lodge ή του mypizzaproject ,βρήκα τυχαία μία πέτρα σε ελληνικό μαγαζί με 14,95 https://www.kitchenmall.gr/product/87570/stroggylo-tapsi-basi-gia-pitsa-me-labes-stirixis-diametroy.html οπότε με αυτό το κόστος έριξα μια παραγγελία για δοκιμή και λογικά αύριο θα παραγγείλω και θα γράψω εντυπώσεις . 3
PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και απο εμένα. Περιμενω μεσα στις επομενες μέρες να μου ερθει η Weber Spirit II 310. Περα απο την μπουκαλα, τι αλλο πιστευετε οτι ειναι απαραιτητο να αγορασω για να ειμαι προετοιμασμενος? (π.χ. βουρτσα) Δεν με νοιαζει η επωνυμια. Οσο πιο οικονομικα τοσο το καλυτερο. Η οποια προταση ειναι καλοδεχουμενη. Ευχαριστω Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από PortgasDiAce
kostasmor Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από όλες τις σελίδες που διάβασα κατέληξα στην Weber spirit is e310 gbs. Με πληροφόρησαν όμως ότι η ψησταριά αυτή κατασκευάζεται στην Κίνα και μου αντιπρότειναν την king broil gem 320 που είναι και πιο φθηνή. Μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος για τις διάφορες τους και αν τελικά είναι πιο vfm η king broil?
Astronautis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Καλορίζικη και καλά ψησίματα. Σίγουρα θα χρειαστείς από το πρώτο ψήσιμο κάτι για να καθαρίσεις τη σχάρα. Η κλασσική μέθοδος είναι ανοξείδωτη βούρτσα αλλά εδώ έχει προταθεί και η ξύλινη σπάτουλα ως πιο ασφαλής για να μην αφήσει τίποτα συρματάκια πάνω στη σχάρα. Τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ , όπως κάλυμμα, άλλα εργαλεία, σκεύη κλπ
PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Astronautis είπε Καλορίζικη και καλά ψησίματα. Σίγουρα θα χρειαστείς από το πρώτο ψήσιμο κάτι για να καθαρίσεις τη σχάρα. Η κλασσική μέθοδος είναι ανοξείδωτη βούρτσα αλλά εδώ έχει προταθεί και η ξύλινη σπάτουλα ως πιο ασφαλής για να μην αφήσει τίποτα συρματάκια πάνω στη σχάρα. Τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ , όπως κάλυμμα, άλλα εργαλεία, σκεύη κλπ Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Μηπως γνωριζεις να πουλανε τετοιες βουρτσες (ανοξειδωτες) σε σουπερμαρκετ τυπου Σκλαβενιτη / Α.Β. ?
Astronautis Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostasmor είπε Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από όλες τις σελίδες που διάβασα κατέληξα στην Weber spirit is e310 gbs. Με πληροφόρησαν όμως ότι η ψησταριά αυτή κατασκευάζεται στην Κίνα και μου αντιπρότειναν την king broil gem 320 που είναι και πιο φθηνή. Μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος για τις διάφορες τους και αν τελικά είναι πιο vfm η king broil? Γενική διαπίστωση: Το ότι κατασκευάζεται στην Κίνα δεν μου λέει πολλά. Τα περισσότερα πράγματα που χρησιμοποιείς εκεί κατασκευάζονται έστω και σαν εξαρτήματα. Σημασία έχουν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή και όχι πού κατασκευάστηκε. Σε σχέση με τη σύγκριση, το καλύτερο είναι να πας να δεις και τις δύο από κοντά και αν κάποιος πωλητής σου ανεβάζει ή κατεβάζει κάποια λόγω καταγωγής να πας σε άλλο μαγαζί Βούρτσες θα βρεις σε όλα τα καταστήματα του χώρου καθώς σε πολυκαταστήματα. Εγώ που είμαι επαρχία και δεν έχουμε τέτοια πράγματα βρήκα μια στο Σκλαβενίτη αλλά δεν ενθουσιάστηκα από την αντοχή της. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Astronautis 3
PortgasDiAce Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ευχαριστω και παλι @Astronautis. Μένω Αθήνα στον Υμηττό ξερει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω μπουκαλα?
plasTOST Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Vaggelisd66 είπε Μόλις παρέλαβα την Kenton με τους 3 καυστήρες. Το απόγευμα συναρμολόγηση και δοκιμή. Πρέπει να προσέξω κάτι στο πρώτο άναμα; Καλορίζικη. Καλά ψησίματα. Περιμένουμε review 13 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε Ευχαριστω και παλι @Astronautis. Μένω Αθήνα στον Υμηττό ξερει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω μπουκαλα? Κοίτα σε κάποιο βενζινάδικο ΕΚΟ στην Αργυρούπολη αν έχει ή έστω κάνε ένα τηλέφωνο να σε ενημερώσουν που έχει εκεί στην περιοχή για να προμηθευτείς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα