Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, protathlitis είπε

Έφαγα χθες σε ένα εστιατόρια Πικάνια και μου άρεσε πάρα πολύ. Θα κοιτάξω να την βρω να την ψήσω και εγώ. Λογικά θα υπάρχει και εισαγόμενη και ελληνική στα καλά κρεοπωλεία.

Πήγαινε the mart και πάρε Αμερικής 

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Δεν έχω mart κοντά μου. Αλλά εκεί δεν ψωνίζεις με επαγγελματικό ΑΦΜ? Επείσης μπορείτε να μου δείξετε ένα screenshot με τις τιμές να δω αν αξίζει να  πάω?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Δεν έχω mart κοντά μου. Αλλά εκεί δεν ψωνίζεις με επαγγελματικό ΑΦΜ? Επείσης μπορείτε να μου δείξετε ένα screenshot με τις τιμές να δω αν αξίζει να  πάω?

Εδώ και χρόνια πλέον ψωνίζεις και σαν ιδιώτης. Αν μπεις στη σελίδα του έχει τιμές για τα πάντα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καποιος είχε γράψει ότι είναι καλές, αλλά 54ευρω για Αργεντινής είναι πολλά. Βρίσκεις Αμερικής λογικά με τόσα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Καποιος είχε γράψει ότι είναι καλές, αλλά 54ευρω για Αργεντινής είναι πολλά. Βρίσκεις Αμερικής λογικά με τόσα. 

Δυστυχως δυσκολα βρισκεις Αμερικης με κατω απο 60-65ε πλεον...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω πουθενά τον γκρι ρυθμιστή για την coral prime. Τηλεφωνικά από ένα μαγαζί της γειτονιάς είχα παραγγείλει την φιάλη και τον ρυθμιστή. Και μου έφεραν ρυθμιστή άλλης μάρκας ο οποίος δεν ξέρω αν κάνει για την φιάλη. 

LPG GAS 22-70mbar 1-1,5kg/h

Που μπορώ να βρω στα νότια προάστια στη Αθήνα τον γκρι ρυθμιστή της coral? 

IMG_20241014_171623.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ATmega είπε

Δεν μπορώ να βρω πουθενά τον γκρι ρυθμιστή για την coral prime. Τηλεφωνικά από ένα μαγαζί της γειτονιάς είχα παραγγείλει την φιάλη και τον ρυθμιστή. Και μου έφεραν ρυθμιστή άλλης μάρκας ο οποίος δεν ξέρω αν κάνει για την φιάλη. 

LPG GAS 22-70mbar 1-1,5kg/h

Που μπορώ να βρω στα νότια προάστια στη Αθήνα τον γκρι ρυθμιστή της coral? 

IMG_20241014_171623.jpg

Αυτός είναι ρυθμιζόμενας από 22 μέχρι 70 mbar. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αρίθμηση πάνω του, οπότε δεν θα μπορέσεις να τον ρυθμίσεις ακριβώς.

Επικοινώνησε απευθείας με την coral και λογικά θα σου βρουν λύση.

https://www.coralgas.gr/contact/

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αυτός είναι ρυθμιζόμενας από 22 μέχρι 70 mbar. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αρίθμηση πάνω του, οπότε δεν θα μπορέσεις να τον ρυθμίσεις ακριβώς.

Επικοινώνησε απευθείας με την coral και λογικά θα σου βρουν λύση.

https://www.coralgas.gr/contact/

Από min μέχρι το max κάνει 4 στροφές. Οπότε για ρύθμιση στο περίπου το γύρισα μια στροφή. Μίλησα με πάνω από 15 πρατήρια shell δεν εχει κανένας τον ρυθμιστή... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ATmega είπε

Από min μέχρι το max κάνει 4 στροφές. Οπότε για ρύθμιση στο περίπου το γύρισα μια στροφή. Μίλησα με πάνω από 15 πρατήρια shell δεν εχει κανένας τον ρυθμιστή... 

Κρατησε αυτον με τη ρυθμιση στο περιπου και κοιτα η φλογα σου να ειναι σωστη. Μπλε με λιγο κιτρινο πανω. Και οταν βρεις σταθερο 37αρη τον αλλαζεις.

Περιμενω και γω να κυκλοφορησουν οι νεες πετρογκαζ να κανω την αλλαγη σε ρυθμιστη με κλιπ.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, ATmega είπε

Ρώτησα στο πρατήριο που έβαλα σήμερα βενζίνη αλλά και στα 2 μεγαλύτερα της περιοχής (Ν. προάστια) και με εξέπληξε η απάντησή τους πως δεν δουλεύουν πια,  τη γκρί φιάλη του προπανίου παρά μόνο την κόκκινη του μίγματος. 🤔 

Edit: Τελικά όλα τα μυστήρια έχουν την εξήγησή τους: Η κόκκινη φιάλη prime πωλείται στα πρατήρια Shell 27€ δηλαδή περίπου 15% ακριβότερα από τα καταστήματα πώλησης προϊόντων υγραερίου. Υπάρχει όμως δυνατότητα αγοράς φιάλης ή/και περιεχομένου, με εξαγορά πόντων allsmart Το ίδιο μπορεί να γινει και για την κλασική και την 5kg φιάλη Coral αλλά όχι για τις φιάλες προπανίου κάτι που ίσως έχει στρέψει τους αγοραστές τους στα καταστήματα και μάλλον  έχει μηδενίσει την προσφορά τους από τα πρατήρια Shell. Εννοείται πως και εγώ που χρησιμοποιώ το μίγμα της prime, αντικαθιστώ  τη φιάλη σε κατάστημα, με πληρωμή και σε πρατήριο shell μόνο όταν εξαγοράσω με πόντους.

Επεξ/σία από est
  • Sad 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ATmega είπε

Αυτό είχαμε κάνει κι εμείς 

Ακριβή ρύθμιση θα είναι, όμως θα δουλεύει αρκετά καλά. Αν επικοινωνήσεις απευθείας με την coral gas, θα σε ενημερώσουν για τα καταστήματα, όχι μόνο τα βενζινάδικα, που υπάρχουν στην περιοχή σου και πολύ πιθανόν να βρεις τον σταθερό ρυθμιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...