plasTOST Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ωραίο κομμάτι! 13 ώρες πριν, protathlitis είπε Ναι το στρογγυλό μέρος. Δεν στέκεται στο ίδιο σημείο ανάποδα, μια φορά που το είχα δοκιμάσει να το τρίψω έτσι μου είχε πέσει μέσα μέσα, πάνω στους φλογοκρύπτες. Τώρα αν το βάλω ανάποδα πάνω στην υπόλοιπη σχάρα, πάλι δεν μπορείς να το τρίψεις με δύναμη γιατί κουνιέται. Αφού έχω σκεφτεί να αλλάξω σχάρες και να πάρω απλές, μόνο για αυτό τον λόγο. Αλλά είναι πανάκριβες. Στις άλλες αντίστοιχες ψησταριές, πχ Napoleon, οι σχάρες κάθονται σωστά ανάποδα? επίσης είναι μονής ή διπλής όψης σχάρες? Βάλε πάνω στις σχάρες μία εφημερίδα και βάλε το GBS πάνω εκεί για να μην γλιστράει. 1
Moorer7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα αντίστοιχη ποιότητα κρέατος ; Στις 4/2/2025 στις 2:32 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε τελειωσε με φλογιστρο απο πανω για χρωμα. ακολουθω διαφορες συνταγες, τελευταια παιζω με biga Για δες αυτό εδώ εγώ έχω σκεφτεί να βάλω πυρότουβλα και να φτιάξω μια λαμαρίνα για καπάκι… Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από Moorer7 1
virginkiller Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Συνεχίζοντας την αναζήτηση για ψησταριά στο σπίτι που ανακαινίζω μιας και έχω αρκετό χρόνο ακόμα.. πήρε το μάτι μου και την thermogatz. Συγκεκριμένα αυτή.: https://b2b.thermogatz.gr/product/2921/bbq-ygraerioy-semi-prof-tgh-bi-m61-4-1.html Έχει κάποιος άποψη ή εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρεία;
ilpapacha Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Moorer7 είπε υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα αντίστοιχη ποιότητα κρέατος ; Rubia Gallega ωρίμανσης. Λογικά μπορείς να τα βρεις στην παρακάτω εταιρεία https://www.meatwise.gr/wp-content/uploads/2024/07/MEATWISE_SANTORINHS_2024.pdf Δεν αναφέρει τιμές και αν δίνει λιανική. 1 ώρα πριν, virginkiller είπε Συνεχίζοντας την αναζήτηση για ψησταριά στο σπίτι που ανακαινίζω μιας και έχω αρκετό χρόνο ακόμα.. πήρε το μάτι μου και την thermogatz. Συγκεκριμένα αυτή.: https://b2b.thermogatz.gr/product/2921/bbq-ygraerioy-semi-prof-tgh-bi-m61-4-1.html Έχει κάποιος άποψη ή εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρεία; Με βάση αυτά που αναφέρει το site της εταιρείας οι ψησταριές υγραερίου έχουν εγγύηση ένα χρόνο. https://b2b.thermogatz.gr/menu/79/eggyiseis-epistrofes.html Λίγο περίεργο βέβαια, καθώς η ελάχιστη εγγύηση προϊόντων εντός της ΕΕ είναι τα 2 χρόνια. Σε αυτό το εύρος τιμών, μπορείς να δεις και τις Beefeater https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=beefeater+εντοιχιμνεη&order_by=pricevat&order_dir=asc Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σχετικά με την εγγύηση. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία https://www.unionbbq.gr 3
virginkiller Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ilpapacha said: Rubia Gallega ωρίμανσης. Λογικά μπορείς να τα βρεις στην παρακάτω εταιρεία https://www.meatwise.gr/wp-content/uploads/2024/07/MEATWISE_SANTORINHS_2024.pdf Δεν αναφέρει τιμές και αν δίνει λιανική. Με βάση αυτά που αναφέρει το site της εταιρείας οι ψησταριές υγραερίου έχουν εγγύηση ένα χρόνο. https://b2b.thermogatz.gr/menu/79/eggyiseis-epistrofes.html Λίγο περίεργο βέβαια, καθώς η ελάχιστη εγγύηση προϊόντων εντός της ΕΕ είναι τα 2 χρόνια. Σε αυτό το εύρος τιμών, μπορείς να δεις και τις Beefeater https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=beefeater+εντοιχιμνεη&order_by=pricevat&order_dir=asc Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σχετικά με την εγγύηση. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία https://www.unionbbq.gr Δεν τις έχω ακουστα ευχαριστώ. Με περιορίζει βέβαια αρκετά ότι θέλω επιτραπέζια οπότε αυτές φαίνονται μπομπα Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από virginkiller 2
F117 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, virginkiller said: Δεν τις έχω ακουστα ευχαριστώ. Με περιορίζει βέβαια αρκετά ότι θέλω επιτραπέζια οπότε αυτές φαίνονται μπομπα Πώς σου φαίνεται αυτό? Να φτιάξεις τον σκελετό με γυψοσανίδα και να πάρεις μια κανονική ψησταριά και να την διαιρέσεις. Και αν δε θες να μην χρησιμοποιήσεις και τα ντουλάπια. Εγώ φτιάχνω με μια Kenton 4b. Σίγουρα οι beefeater θα είναι ανοξείδωτες και θα προορίζονται για έξω πιστεύω και δε θα παθαίνουν τπτ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου από F117 4
Jonny89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχω πολυ εμπειρία απο φόρουμ οπότε ελπίζω να μη γράφω σε άκυρο σημείο. Αν δεν κάνω λάθος εδώ αναφέρονται θέματα με ψησταριές υγραερίου. Σκέφτομαι να πάρω ψησταριά υγραερίου. Δεν ειχα ποτέ ξανά αλλά ψήνω κανονικά σε κάρβουνο. Μετα απο πολύ ψάξιμο εχω καταλήξει προς μαρκα char -broil, και συγκεκριμένα μοντέλα που έχουν το σύστημα TruInfrared. Εχεις κάποιος char broil με truinfrared; και αν ναι, είναι τόσο καλό οσον αφορά τη ομοιόμορφη κατανομή θερμοτητας, την αποτροπη ανάφλεξης απο λίπη καθώς κ το καθάρισμα; Σε σχέση με άλλες ψησταριές εννοώ που δεν το έχουν.
virginkiller Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2 hours ago, F117 said: Πώς σου φαίνεται αυτό? Να φτιάξεις τον σκελετό με γυψοσανίδα και να πάρεις μια κανονική ψησταριά και να την διαιρέσεις. Και αν δε θες να μην χρησιμοποιήσεις και τα ντουλάπια. Εγώ φτιάχνω με μια Kenton 4b. Σίγουρα οι beefeater θα είναι ανοξείδωτες και θα προορίζονται για έξω πιστεύω και δε θα παθαίνουν τπτ. Πολύ ωραίο αλλά δεν πάω για τόση δουλειά. Απλά έχει ήδη τον πάγκο και δεν μπορώ να βάλω με ερμάριο/πόδια.
F117 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου την θυμάμαι την ήδη υπάρχουσα κατασκευή σου.... Το πάνω μέρος που έβγαινε ο καπνός θα το χαλάσεις? αν δεν το χαλάσεις θα ανοίγει το καταπάκι απο οποιαδήποτε ψησταριά? Δεν πιστεύω που είναι πολύ η δουλειά να το διαμορφώσει κάποιος λίγο ακομα και να το σπάσει και να βάλεις μια απλή ψησταριά μεσα.
virginkiller Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 1 hour ago, F117 said: την θυμάμαι την ήδη υπάρχουσα κατασκευή σου.... Το πάνω μέρος που έβγαινε ο καπνός θα το χαλάσεις? αν δεν το χαλάσεις θα ανοίγει το καταπάκι απο οποιαδήποτε ψησταριά? Δεν πιστεύω που είναι πολύ η δουλειά να το διαμορφώσει κάποιος λίγο ακομα και να το σπάσει και να βάλεις μια απλή ψησταριά μεσα. Θα γκρεμιστεί και η καμινάδα δυστυχώς ναι . Πρέπει να φύγει για να μπει η θερμοπροσωψη
prapasgiorgos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους! Κάποια γνώμη για αυτή την ψησταριά από τα lidl; αξίζει ξαθολου ή πεταμένα λεφτά;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, prapasgiorgos είπε Καλημέρα σε όλους! Κάποια γνώμη για αυτή την ψησταριά από τα lidl; αξίζει ξαθολου ή πεταμένα λεφτά; Καλημερα! εχει μπει ενα βιντεο ριβιου απο γερμανια κανα δυο σελιδες πισω. 2
spar_1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα την Napoleon Freestyle 365 SB κι ενώ είχα αποφασίσει να πάρω φιάλη prime προπανίου με το ρυθμιστή 37mbar, στο κατάστημα με τις φιάλες μου ανέφεραν ότι το προπάνιο "φθείρει" την ψησταριά, ότι οι θερμοκρασίες μας δεν είναι τόσο χαμηλές, κλπ, κλπ, κι έτσι κατέληξα να πάρω φιάλη prime μίγματος και ρυθμιστή 37mbar (αφού μου είπαν ότι "κάνει" και για τα δύο είδη..). Συνδέοντας τη φιάλη και κάνοντας την αρχική θέρμανση χωρίς τις σχάρες είδα ότι η θερμοκρασία δεν έπεφτε κάτω από 250oC και προβληματίζομαι μήπως αυτό μου δημιουργήσει πρόβλημα στο ψήσιμο. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω τη φιάλη του μίγματος και να πάρω μία προπανίου.... Κάθε γνώμη/βοήθεια ευπρόσδεκτη
ilpapacha Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spar_1 είπε Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα την Napoleon Freestyle 365 SB κι ενώ είχα αποφασίσει να πάρω φιάλη prime προπανίου με το ρυθμιστή 37mbar, στο κατάστημα με τις φιάλες μου ανέφεραν ότι το προπάνιο "φθείρει" την ψησταριά, ότι οι θερμοκρασίες μας δεν είναι τόσο χαμηλές, κλπ, κλπ, κι έτσι κατέληξα να πάρω φιάλη prime μίγματος και ρυθμιστή 37mbar (αφού μου είπαν ότι "κάνει" και για τα δύο είδη..). Συνδέοντας τη φιάλη και κάνοντας την αρχική θέρμανση χωρίς τις σχάρες είδα ότι η θερμοκρασία δεν έπεφτε κάτω από 250oC και προβληματίζομαι μήπως αυτό μου δημιουργήσει πρόβλημα στο ψήσιμο. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω τη φιάλη του μίγματος και να πάρω μία προπανίου.... Κάθε γνώμη/βοήθεια ευπρόσδεκτη Είτε θα χρησιμοποιείς ρυθμιστή 30mbar με μείγμα είτε 37mbar με προπάνιο. Από την στιγμή που έχεις τον ρυθμιστή, απλά αλλάζεις σε προπάνιο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από ilpapacha 1
skskre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 hours ago, spar_1 said: Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα την Napoleon Freestyle 365 SB κι ενώ είχα αποφασίσει να πάρω φιάλη prime προπανίου με το ρυθμιστή 37mbar, στο κατάστημα με τις φιάλες μου ανέφεραν ότι το προπάνιο "φθείρει" την ψησταριά, ότι οι θερμοκρασίες μας δεν είναι τόσο χαμηλές, κλπ, κλπ, κι έτσι κατέληξα να πάρω φιάλη prime μίγματος και ρυθμιστή 37mbar (αφού μου είπαν ότι "κάνει" και για τα δύο είδη..). Συνδέοντας τη φιάλη και κάνοντας την αρχική θέρμανση χωρίς τις σχάρες είδα ότι η θερμοκρασία δεν έπεφτε κάτω από 250oC και προβληματίζομαι μήπως αυτό μου δημιουργήσει πρόβλημα στο ψήσιμο. Σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω πίσω τη φιάλη του μίγματος και να πάρω μία προπανίου.... Κάθε γνώμη/βοήθεια ευπρόσδεκτη Διάλεξε τι θα αλλάξεις......ρυθμιστή ή φιάλη Γιατί εσύ αποφασίζεις😄😄😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα