Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, virginkiller said:

Μου έδωσες ιδεαρα να ξέρεις.  Φτιάχνουμε και ένα άλλο κομμάτι στο κτήριο με γυψοσανίδες και θα περισσέψουν ρεταλια λογικά. Τα σίδερα του σκελετού σίγουρα είναι φτηνότερα αν χρειαστεί. Όταν έρθει η ώρα και αποφασίσω και σε ποια ψησταριά θα καταλήξω θα σου αφιερώσω το πρώτο ψήσιμο 

Messenger_creation_1569590483757452.jpeg.4cbfea99b5c6fd9cb9b5d4ccf891fb48.jpeg

 

Έχε στο νού σου οτι άλλη είναι η γυψοσανίδα για μέσα και άλλη που χρησιμοποιείτε για έξω. Εάν είναι εκτεθειμένο θα έχεις πρόβλημα με την απλή! Άντε με το καλό και βάλει καμία φωτό  

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλημερες

Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα.

Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα

Τα έντερα δεν την φοβούνται την φωτιά. 
IMG_0719.png.f552a94ff771da10aabb4281d1efb8c6.png

Μπορείς να τα ψήσεις και άμεσα με δυνατή φωτιά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι εκεί συνέχεια και να κάνεις συχνά γυρίσματα.

  • Like 6
Δημοσ.
19 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Όχι δεν μου δώσανε ρυθμιστή, έχω τον ίδιο 0.3mbar 

Δοκίμασε να κάνεις κι ένα reset στον ρυθμιστή 

Στο βίντεο δείχνει τον συμβατικό, όμως είναι η ίδια διαδικασία και για τον κουμπωτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, F117 said:

Έχε στο νού σου οτι άλλη είναι η γυψοσανίδα για μέσα και άλλη που χρησιμοποιείτε για έξω. Εάν είναι εκτεθειμένο θα έχεις πρόβλημα με την απλή! Άντε με το καλό και βάλει καμία φωτό  

Ναι θέλει ινοσανιδα. Αυτή θα μπει στο μπάνιο και περιμένω να κλέψω από εκεί χαχαχα αν δεν φτάσει θα πάω να πάρω μια πλάκα μα σιγά .

Φωτό θα αργήσει δυστυχώς γιατί περιμένω να γίνει πρώτα η θερμοπροσωψη που μου είπαν Αύγουστο στην καλύτερη.

 

 

 

received_1343299816994117.jpeg.e1d1322dcd10f37652738ccf875745eb.jpeg

 

Ψαράκι και παλι

Επεξ/σία από virginkiller
  • Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Τα έντερα δεν την φοβούνται την φωτιά. 
IMG_0719.png.f552a94ff771da10aabb4281d1efb8c6.png

Μπορείς να τα ψήσεις και άμεσα με δυνατή φωτιά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι εκεί συνέχεια και να κάνεις συχνά γυρίσματα.

Δε με πειραζει αν κ θα εχει 0 βαθμους εκεινο το βραδυ εξω απο οτι φαινεται χαχα

Βαζω ταψακι κ σε αμεσο ψησιμο ; Στοχος οι 80 βαθμοι εσωτερικη οπως ειπαμε πιο πανω ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ritualistic είπε

Δε με πειραζει αν κ θα εχει 0 βαθμους εκεινο το βραδυ εξω απο οτι φαινεται χαχα

Βαζω ταψακι κ σε αμεσο ψησιμο ; Στοχος οι 80 βαθμοι εσωτερικη οπως ειπαμε πιο πανω ;

Στόχος ναι, είναι οι 78-80 βαθμοί. Θα το δεις και οπτικά ότι είσαι κοντά, όταν θα αφρίζει.

Από την στιγμή που βάζεις ταψάκι από κάτω δεν είναι άμεσο, αλλά έμμεσο ψήσιμο.

  • Like 2
Δημοσ.

Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. 

Εγω τα κανω συνηθως σε μετρια φωτια πολλα γυρισματα και δεν χω αναφλεξεις

  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Τι λέτε για reverse searing για αρνίσια παϊδάκια ? Δηλαδή γύρω στους 200 indirect για κανένα δεκάλεπτο και μετά δυνατή φωτιά direct για να καραμελώσουν? Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναφλέξεις. 

Χαμηλή θερμοκρασία και συχνά γυρίσματα. Άφησε κενό στις σχάρες για να τα μεταφέρεις αν έχεις αναφλέξεις

  • Like 3
Δημοσ.

 

Νέος καυστήρας και εξοπλισμός για έμμεσο ψήσιμο σε Weber q όλα 20€ 

 

Not bad

 Για να δούμε τι λένε. 

Ο καυστήρας φαίνεται τουμπανο

 

Screenshot_2025-02-21-19-14-29-67_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg.7cbb6e659991dd52d7fe2ef5aad9e8ea.jpgMessenger_creation_1155612662164149.jpeg.a81e4fa8fd700f55e74b80d98e13be71.jpeg

  • Like 4
Δημοσ.

Είναι μεταχειρισμένη η ψησταριά και έχει σκουριάσει ελαφρά. Με 5€ πάντως είπα να γιολαρω και ας δουλεύει μια χαρά αν και σκουριασμένος

  • Like 1
Δημοσ.

Να πω εδώ ότι τα παιδακια  έγιναν στους 200 βαθμούς όπως είπατε, σε περίπου 25 λεπτά. Δοκίμασα προς το τέλος να τα βάλω στην ζώνη υψηλής θερμοκρασίας, αλλά άρχισαν οι αναφλέξεις. Οπότε direct 200 από την αρχή μέχρι το τέλος μια χαρά έγιναν. 

 

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...