tsiro7 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, λέω να αναβαθμίσω σε inox τις σχάρες της spirit και ψάχνομαι για το τι θα ήταν ιδανικό σε πάχος βέργας. Amazon βλέπω κάτι έτοιμες με 7mm. Έχει κανείς τις αυθεντικές της weber να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ.
protathlitis Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 hour ago, tsiro7 said: Καλησπέρα σε όλους, λέω να αναβαθμίσω σε inox τις σχάρες της spirit και ψάχνομαι για το τι θα ήταν ιδανικό σε πάχος βέργας. Amazon βλέπω κάτι έτοιμες με 7mm. Έχει κανείς τις αυθεντικές της weber να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Γιατί το θεωρείς αναβάθμιση από μαντέμι σε inox? Όσον αφορά το πάχος θα προσπαθήσω να μετρήσω όταν πάω σπίτι. 1
Tsino Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 3 hours ago, mastoras007 said: Πρώτη δοκιμή πανστετες στη σούβλα , μπόλικο αλλατακι αν και θα το ξερασει, λαδι και λίγο ρίγανη Υπολογίζω κάνα δυωρο στο τέρμα χαμηλό Το αποτέλεσμα δε μας έδειξες... Τα καλά τα κρύβεις 1
ilpapacha Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 3 ώρες πριν, tsiro7 είπε Καλησπέρα σε όλους, λέω να αναβαθμίσω σε inox τις σχάρες της spirit και ψάχνομαι για το τι θα ήταν ιδανικό σε πάχος βέργας. Amazon βλέπω κάτι έτοιμες με 7mm. Έχει κανείς τις αυθεντικές της weber να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ. Και της Weber στα 7mm είναι https://www.weber.com/US/en/accessories/weber-crafted/weber-crafted-ss-cooking-grates-–-spirit-300-series-and-smokefire-ex4/7860.html 1
tsiro7 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Το βασικότερο είναι ο καθαρισμός αλλά γενικά δεν υστερεί σε τπτ έναντι του μαντεμιου. Άλλωστε οι ακριβές σειρές όλων των κατασκευάστων inox εξαρτήματα έχουν. 2 ώρες πριν, protathlitis είπε Καλησπέρα. Γιατί το θεωρείς αναβάθμιση από μαντέμι σε inox? Όσον αφορά το πάχος θα προσπαθήσω να μετρήσω όταν πάω σπίτι.
mastoras007 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 13 ώρες πριν, Tsino είπε Το αποτέλεσμα δε μας έδειξες... Τα καλά τα κρύβεις Νομίζω καλύτερα απλά ψητές οι πανστετες, καλό βγήκε οκ νόστιμο αλλά ψητές είναι καλύτερες τελικά! Καραμελωνουν σε όλη την επιφάνεια, ενώ στη σούβλα μόνο εξωτερικά! 5
est Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Νομίζω καλύτερα απλά ψητές οι πανστετες, καλό βγήκε οκ νόστιμο αλλά ψητές είναι καλύτερες τελικά! Καραμελωνουν σε όλη την επιφάνεια, ενώ στη σούβλα μόνο εξωτερικά! Ίσως χρειαζόταν ακόμα λίγο χρόνο ψησίματος ή/και τύλιγμα λαδόκολλα/αλουμινόχαρτο για το πρώτο μισό της διαδικασίας. Ταπεινή μου γνώμη για βελτίωση του ωραίου αποτελέσματος που φαίνεται στη φωτό 👌
ηνίοχος Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 13 ώρες πριν, tsiro7 είπε Το βασικότερο είναι ο καθαρισμός αλλά γενικά δεν υστερεί σε τπτ έναντι του μαντεμιου. Άλλωστε οι ακριβές σειρές όλων των κατασκευάστων inox εξαρτήματα έχουν. στα συν της ανοξείδωτης σχάρας πρόσθεσε και μηδενική συντήρηση , ούτε κάψιμο ούτε λάδωμα ούτε άγχος να μην σκουριάσει , κάτι που τελικά παίζει και σημαντικό ρόλο στην οικονομία του αερίου σε ότι αφορά την επιλογή μιας σχάρας πέρα απο το πάχος της βέργας έχει σημασία και το πόσο πυκνή διάταξη έχει , μια σχάρα με μεγαλύτερη μάζα αποδίδει καλυτερα αφού στην ουσία οι περισσότερες ψησταριές υγραερίου με τους λίγους καυστήρες στη μάζα της σχάρας βασίζονται για να ψήσουν ,
protathlitis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 hours ago, ηνίοχος said: ούτε κάψιμο Φαντάζομαι θέλει ζέσταμα κανονικά για να πιάσει θερμοκρασία η ψησταριά αλλά και να ζεσταθεί η σχάρα. Έχει κάποιος να μας δείξει φωτογραφία από την inox σχάρα του? Είναι καθαρή όπως την πρώτη μέρα που την πήρε?
virginkiller Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Κάψιμο εννοεί όχι το ζεσταμα αλλά το seasoning . Ανοξείδωτο με ανοξείδωτο διαφέρει πάντως. Το 304 πριν 20 χρόνια δεν είναι ίδια ποιότητα με το σημερινό 304. Είχε ο πατέρας μου μια χτιστή ψησταριά που τώρα 10+ χρόνια δεν δούλεψε ποτέ. Γκρεμίστηκε γιατί σάπισαν τα πάντα εκτός τα ανοιξειδωτα που δεν έχουν ούτε ένα τσικ σκουριάς πάνω. Μιλάμε ήταν σε μπαλκόνι χωρίς να είναι καλυμμένη 100% . Δυστυχώς πολλά παίζουν ρόλο. Έχω ανοιξειδωτα σκεύη που σκουριάζουν εντός σπιτιού.
mastoras007 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 4 ώρες πριν, est είπε Ίσως χρειαζόταν ακόμα λίγο χρόνο ψησίματος ή/και τύλιγμα λαδόκολλα/αλουμινόχαρτο για το πρώτο μισό της διαδικασίας. Ταπεινή μου γνώμη για βελτίωση του ωραίου αποτελέσματος που φαίνεται στη φωτό 👌 Καλό ήταν δεν μπορώ να πω, αλλά η αντίδραση μαλιερ εσωτερικά που λείπει το χαλάει λίγο, anyway πειραματίζομαι θα δοκιμάσω αλουμινόχαρτο στην επόμενη παρτίδα αλλά όχι πανστετες ίσος βάλω μπριζόλα 1
protathlitis Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 3 hours ago, virginkiller said: Ανοξείδωτο με ανοξείδωτο διαφέρει πάντως Σαφώς, όπως και μαντέμι με μαντέμι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Παντως και γω αμα ποτε χαλασουν οι μαντεμενεις θα παω σε ανοξειδωτες. Χτες ετριβα πανω απο μια ωρα να τις καθαρισω καλα. Αν ηταν ανοξειδωτες θα τις πετουσα σε μια μεγαλη λεκανη που εχω με ζεστο νερο και απορυπαντικο πλυντηριου και θα γινοντουσαν κουκλα με λιγο τριψιμο. 1
plasTOST Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Παντως και γω αμα ποτε χαλασουν οι μαντεμενεις θα παω σε ανοξειδωτες. Χτες ετριβα πανω απο μια ωρα να τις καθαρισω καλα. Αν ηταν ανοξειδωτες θα τις πετουσα σε μια μεγαλη λεκανη που εχω με ζεστο νερο και απορυπαντικο πλυντηριου και θα γινοντουσαν κουκλα με λιγο τριψιμο. Ακόμα και πλυντήριο πιάτων
tsiro7 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Με αφορμή αυτό κυρίως ψάχνομαι. Μου βγήκε η πίστη να τις καθαρίσω προχθές και πάντα αφήνουν μια μαυρίλα όσο και να τις καθαρίσεις. Τις inox μαζί και τα flavorized bars ένα μουλιασμα και πλυντήριο πιάτων. Το κακό στο amazon δεν αναφέρουν ποιότητα inox και ότι και να σου πουν δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα