Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, sndev said:

για ριξε μια σύγκριση του ψεύτικου με του κανονικού σε θερμίδες

GOODA

  Hide contents

image.png.47116b51b0a50601b25f281c0bf12fc2.png

 

ΨΕΥΤΙΚΟ 

  Hide contents

image.png.3f48f348a0ef4d335bca84537d18890a.png

 

για να βοηθήσω τη κατάσταση με τη γυναικά σου δείτε το στο ανα 100gr. 

για να βοηθήσω ακόμα παραπάνω παμε σε adoro οπίου δένει καλυτέρα με τη κρεατίλα του σμας 

 

ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟ2 - για μενα το καλύτερο για burger είτε μοσχάρι ειτε  κοτόπουλο - Adoro 

  Hide contents

image.png.2f168fe117f2925162bb6925a4435bf4.png

κ για να της το κανεις πιο fit / λιγοτερα λιπαρά περισσότερες πρωτεΐνες το ψεύτικο adoro .

adoro >  LA VACHE QUI RIT > original gooda

 

 

Ωωω δεν το περίμενα...καλο....

Θα αρχίσει ότι είναι επεξεργασμενο και ότι και ο υδατάνθρακας είναι το θέμα χαχχαχαα

Εννοείται και βάζω ψεύτικο κ εγώ 

 

 

  • Like 1
  • Απαντ. 21,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2416

  • ilpapacha

    2123

  • sndev

    1134

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 hour ago, est said:

Αφού η κάτω πλευρά της σχάρας σου είναι έτσι, δείχνει ότι παρά τα χρονάκια της, τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση!

Πες μου ότι επίτηδες την έχεις ανάποδα ... 😮 😂

Ναι επίτηδες. Εφόσον έχω ελάχιστο  grilling με αυτό το ψήσιμο λέω ευκαιρία για καθάρισμα.  Η συγκεκριμένη ψησταριά δεν θέλει πολλά οπότε την φροντίζω όσο μπορώ. Σύντομα θα παίξει και γενική με ατμοκαθαριστη

  • Like 2
Δημοσ.

2025-03-23-10-45.jpg.9a73f6e8ef40c6f87d5c102912cad9c7.jpg

Κοτόπουλο για όποιον στο σπίτι είναι σε δίαιτα...

2025-03-23-10-46.jpg.c2ef6c6aaac481e159ae62db35ad580c.jpg

Δεκατιανό πρόγευμα για όποιον δεν είναι...

Raise Hand GIF by Nick Jonas

  • Like 5
  • Haha 2
Δημοσ.

Υπήρξε και μπρόκολο στο μενού που ψήθηκε - καψαληστικε  νωρίτερα για αυτό λείπει από την φωτογραφία 

Καλό υπόλοιπο Κυριακής 

Screenshot_2025-03-23-14-08-30-998_com.miui.gallery-edit.jpg

  • Like 5
Δημοσ.
Στις 22/3/2025 στις 9:33 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Μιας και είχαμε πιάσει τα smash, ορίστε μερικές φώτο από σήμερα. Δυστυχώς την ώρα του ψησίματος δεν έχω άλλη, γιατί ο μικρός είχε πάρει το κινητό που ανοίγει στην κάμερα όταν είναι κλειδωμένο και είχε βάλει μια ρύθμιση για astro photo και δεν μπορούσα να το βγάλω. Μου πήρε κανένα τέταρτο να το επαναφέρω μετά 😢

Η πλάκα ζεστάθηκε με τους καυστήρες στη μέση, ψήθηκαν πρώτα τα μπέικον για να γίνει και η απαραίτητη λίπανση της πλάκας, μετά τα ψωμάκια να τραβήξουν τα πολλά πολλά και τέλος μπήκε στο φουλ, όπου το θερμόμετρο έδειχνε 300 και η πλάκα 320-350. 

Έκαναν τρομερό καραμελωμα (φαίνεται στην τελευταία φώτο). Ο κιμας ήταν black angus Ireland από mymarket που το λέει σπαλομπριζολα, αλλά νομίζω είναι κομμάτι από την ελιά (chuck). 

Την προηγούμενη φορά είχα πάει να κάνω 12 μπιφτέκια με τη μία και δεν χωρούσε εύκολα. Τα 8 είναι σούπερ. Προλαβαίνεις να τα πατήσεις όλα και να μην στριμωχτεις. 

20250322_204430.jpg

IMG-0140f953e6b95f32dd22269f6655e3c9-V.jpg

20250322_211354.jpg

delivery κάνετε?

  • Haha 6
Δημοσ.

Ειχα να μπω 2-3 μερες.

Για να απαντησω πανω στα υπεροχα burgers του Sagonia ,  απο 3-4 cheddar που εχω δοκιμασει, (και χυμα κομμενο σε φετες) το ψευτικο ειναι το καλυτερο με διαφορα.

Εγω της εκανα το πρωτο της καλο καθαρισμα μετα απο 9 μηνες κατοχος, πριν 15 μερες κι απο τοτε δεν εχω ευκαιρισει να ψησω.Δε με παιδεψε πολυ ειναι η αληθεια, αλλα δεν κανω και περιεργα ψησιματα με τρελες sauce κτλ, οποτε τη γλυτωσα ευκολα.

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια μέρα έκανα μπεργκερ με μπιφτέκια φούρνου και ψωμάκι σούπερ μάρκετ. Και για κάποιο λόγο βγήκαν τα καλύτερα που έχω κάνει. Πικλα ντομάτα κρεμμύδι μέσα . Σάλτσα λίγο σιρατσα. 

Δημοσ.

Δήμο την έχω 4 χρόνια, έχει ψήσει κοπάδια. Τα μαντέμια της θα φθαρούν. Μετά από 4 χρόνια χρήσης, σου προτείνω να πας σε ανοξείδωτη από τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Απλό καθάρισμα και είσαι εντάξει. Τα μαντέμια σπάνε νεύρα μετά από καιρό, και είναι μεγάλη σπατάλη ενέργειας για να φτάσουν τη max θερμοκρασία.

To ανοξείδωτο θερμαίνεται αμέσως αλλά και κρυώνει γρήγορα. Θα μάθεις να γυρνάς το κρέας σε διπλανό σημείο, γιατί κάτω από το κρέας, το μέταλλο θα είναι πιο κρύο. Αλλά αυτό μαθαίνεται εύκολα.

Η ψησταριά έχει 4 ζώνες ψησίματος:

1/ Μπροστά σχετικά κρύα όπως και η πλειοψηφία των ψησταριών.

2/ Μέση λαμπάδα

3/ Πίσω λίγο πιο κρύο αλλά ψήνει.

4/ Η πάνω σχάρα. Εκεί πάνω έχει 400 βαθμούς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να κρατάει το φαγητό ζεστό. Τα κοτόπουλα παϊδάκια και μπούτια φιλέτο εκεί τα ψήνω με πέτσα κάτω. Τραγανιστότατη γίνεται!

 

Πάρε ανοξείδωτες σχάρες και θα με θυμηθείς...

Δημοσ.

Τσιπούρες σε high temp & 1-2 γυρίσματα.

Screenshot_2025-03-26-13-13-41-024_com_mi.android.globalFileexplorer-edit.jpg.8bfcc77428775760585365a6b42f7066.jpg

Μπουγάτσα σε low temp & συχνά γυρίσματα.

Screenshot_2025-03-26-13-08-59-277_com_mi.android.globalFileexplorer-edit.jpg.c4cb7dc4d8b5894aa7bb0fd3f0ecba06.jpg

Άμεσα, γρήγορα και απλά...

  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω...

Στο φουλ ή κάπου εκεί. Αυτό που έχει σημασία είναι η καλή προθέρμανση και μετά, η διατήρηση υψηλής θερμοκρασίας για μεγάλο μέρος του ψησίματος. Και εννοείται, να μην επιχειρηθεί γύρισμα πριν δούμε ότι το ψάρι ανασηκώνεται εύκολα και δεν κολλάει πια στη σχάρα.

Edit: Ξέχασα να επισημάνω ότι μιλάω για ψησταριά που δεν έχει αναφλέξεις. Εννοείται ότι σε μια διαφορετική ή/και πιο ισχυρή, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις αναφλέξεις με ψάρια σαν αυτά, χαμηλώνοντας θερμοκρασία και αλλάζοντας θέσεις στη σχάρα.

Επεξ/σία από est
  • Like 4
Δημοσ.

Τα ψάρια αρχικά και εγώ τα φοβόμουν ότι θα κολλήσουν, ότι θα είναι άψητα, ότι θα είναι καμμένα κτλ.

Τελικά, είναι πολύ πιο εύκολα στο ψήσιμο σε σχέση με τα κρέατα.

Τα βήματα είναι απλά:

- Καλό λάδωμα στην σχάρα

- Καλό λάδωμα στα ψάρια

- Καλή προθέρμανση (εγώ το αφήνω να πάει 300 βαθμούς)

- Ψήσιμο για 5' περίπου σε υψηλή θερμοκρασία. Μετά, με την τσιμπίδα και μία σπάτουλα, σηκώνω λίγο το ψάρι στην ουρά για να δω αν κολλάει. Εφόσον δεν κολλάει, το γυρίζω από την άλλη για άλλα 5 λεπτά

- Έτοιμο

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...