Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, F117 said:

μπρισκέτα μια φορά....ΔΕΝ γίνεται... ;)

Σε ψησταριά υγραερίου με καπάκι λογικά γίνεται αρκεί να έχει πάνω από ένα καυστήρα. Ακόμα και ας είναι επαγγελματική με καπάκι πατέντα.  Τουλάχιστον έτσι υποψιάζομαι. 

Τα έχω βάλει κάτω και σύμφωνα με τις ανάγκες μου, με βλέπω να πηγαίνω στην ελληνική ανοιξειδωτη επαγγελματική με καπάκι πατέντα. 

Φυσικά όταν και αν το κάνω θα σας κρατάω ενήμερους! 

6 hours ago, ilpapacha said:

Λογικά αναφέρεται στη νέα γενιά, καθώς η προηγούμενη είναι η spirit ii, εκτός κι αν έχει κάνει κάποιο λάθος, στο αρχικό ποστ, στο μοντέλο που αναφέρει.

Για όποιον ενδιαφέρεται 

https://www.facebook.com/marketplace/item/1260548308698524/?

Ω ρε φίλε. Αν χωρούσε εκεί που θέλω να την βάλω θα την είχα τσιμπήσει. 

• Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Εννοείται και θα μιλήσω για μένα.

Το καπάκι της ψησταριάς το έχω μόνο ανοιχτό όταν κάνω smashed....και του καραμελωμενα....δλδ ότι έχει να κάνει με σμασντ.

Εσύ θες να πας σε μια λογική αχμ ...σαν τα κάρβουνα ένα πράμα.... ανοιχτό...δεν ξέρω τι θα γίνει κ πώς θα σε παει....καλή επιτυχία πάντως 

• Like 5
Δημοσ.

Όχι δεν θέλω κάτι σαν τα κάρβουνα θέλω μια υγραερίου που στο 1 μέτρο μήκος μέρος που θα μπει να έχει ανοιξειδωτη σχάρα και όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια. Μου αρέσει να ψήνω αρκετά λαχανικά μαζί με τα κρέατα οπότε θέλω μεγάλη επιφάνεια για να μην ψήνω με δώσεις. Με αυτά τα κριτήρια μάλλον εκεί πάω. Έχει και η ναπολεον κάτι ωραίες με ανοινειδωτες αλλά πάω σε άλλα χρήματα και για να είναι μέχρι ένα μέτρο πάω σε μικρότερη ψησταριά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, virginkiller said:

Όχι δεν θέλω κάτι σαν τα κάρβουνα θέλω μια υγραερίου που στο 1 μέτρο μήκος μέρος που θα μπει να έχει ανοιξειδωτη σχάρα και όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια. Μου αρέσει να ψήνω αρκετά λαχανικά μαζί με τα κρέατα οπότε θέλω μεγάλη επιφάνεια για να μην ψήνω με δώσεις. Με αυτά τα κριτήρια μάλλον εκεί πάω. Έχει και η ναπολεον κάτι ωραίες με ανοινειδωτες αλλά πάω σε άλλα χρήματα και για να είναι μέχρι ένα μέτρο πάω σε μικρότερη ψησταριά 

H ψησταριά που σκέφτεσαι όμως - με βάση τα λεγόμενα σου -

• Θέλει πατέντα  για να κάνει πολλά παραπάνω απο ψήσιμο κρεάτων & λαχανικών - που σημαίνει οτι ξεχνάς εγγύηση κ.τ.λ
  • Σίγουρα θα κάνει λιγότερα ""κόλπα" σε ψησίματα οπότε δεν έχεις την ίδια γκάμα επιλογών
  • Θέλει εξτρά λεφτά απο αυτά που σκέφτεσαι, τα οποία δεν ξέρεις ακριβώς πόσα είναι
  • Θέλει κόπο και χρόνο για την υλοποίηση.......         Αν όλα αυτά σου φαίνονται καλύτερα - φθηνότερα είναι σίγουρα- και θέλεις πάς εκεί με το ανάλογο ρίσκο τότε καλώς να πας και να μας ενημερώνεις.😀.  Οι επώνυμες -ακριβές - πουλάνε κάτι διαφορετικό στις ψησταριές τους
Επεξ/σία από skskre
Δημοσ.

Εφαγα μετα απο καιρο συκωτι τηγανητο (αλευρωμενο, ) το οποιο βγηκε πολυ ζουμερο και νοστιμο αλλα μου επεσε πολυ βαρυ στο στομαχι..Την αλλη φορα λεω να το βαλω στην υγραεριου, με ποιο τροπο προτεινετε;

Δημοσ.
53 minutes ago, skskre said:

H ψησταριά που σκέφτεσαι όμως - με βάση τα λεγόμενα σου -

• Θέλει πατέντα  για να κάνει πολλά παραπάνω απο ψήσιμο κρεάτων & λαχανικών - που σημαίνει οτι ξεχνάς εγγύηση κ.τ.λ
  • Σίγουρα θα κάνει λιγότερα ""κόλπα" σε ψησίματα οπότε δεν έχεις την ίδια γκάμα επιλογών
  • Θέλει εξτρά λεφτά απο αυτά που σκέφτεσαι, τα οποία δεν ξέρεις ακριβώς πόσα είναι
  • Θέλει κόπο και χρόνο για την υλοποίηση.......         Αν όλα αυτά σου φαίνονται καλύτερα - φθηνότερα είναι σίγουρα- και θέλεις πάς εκεί με το ανάλογο ρίσκο τότε καλώς να πας και να μας ενημερώνεις.😀.  Οι επώνυμες -ακριβές - πουλάνε κάτι διαφορετικό στις ψησταριές τους

Το πατέντα είναι τρόπος του λέγειν. Αναφέρομαι στην exivos που στην ουσία είναι παντερασισμενη επαγγελματική. Θεωρητικά κάνει αρκετά out of the box. 

9 minutes ago, energy52 said:

Εφαγα μετα απο καιρο συκωτι τηγανητο (αλευρωμενο, ) το οποιο βγηκε πολυ ζουμερο και νοστιμο αλλα μου επεσε πολυ βαρυ στο στομαχι..Την αλλη φορα λεω να το βαλω στην υγραεριου, με ποιο τροπο προτεινετε;

Καλά λαδωμένο συκωτάκι μαζί με πιπέρι και δεντρολίβανο και κατευθείαν πάνω στη καυτή σχάρα 

Στα σοβαρά τώρα.

2 ribeye ωρίμανσης σε σχήμα Τέξας.

Reverse searing με ελάχιστα λαχανικά γιατί δεν χωρούσαν άλλα.

Messenger_creation_1185235703076190.jpeg.a97ebfccd2aae58ba823572e78641d83.jpeg

• Like 7
Δημοσ.
On 04/04/2025 at 19:15, protathlitis said:

Σε όσους έχουν σχάρα 60χ40 περίπου, έχετε δοκιμάσει να την γεμίσετε με σουβλάκια? αυτά των 120 γρ. Αν ναι πόσα χώρεσαν?

Έχω ένα πάρτι αύριο και οργανώνομαι! 

Τελικά 25 χώρεσαν, με λίγο κενό ανάμεσά τους, χειροποίητα από κρεοπώλη, άρα και σχετικά ακανόνιστο μέγεθος.

• Like 6
Δημοσ.
3 hours ago, virginkiller said:

Το πατέντα είναι τρόπος του λέγειν. Αναφέρομαι στην exivos που στην ουσία είναι παντερασισμενη επαγγελματική. Θεωρητικά κάνει αρκετά out of the box. 

Καλά λαδωμένο συκωτάκι μαζί με πιπέρι και δεντρολίβανο και κατευθείαν πάνω στη καυτή σχάρα 

Στα σοβαρά τώρα.

2 ribeye ωρίμανσης σε σχήμα Τέξας.

Reverse searing με ελάχιστα λαχανικά γιατί δεν χωρούσαν άλλα.

Messenger_creation_1185235703076190.jpeg.a97ebfccd2aae58ba823572e78641d83.jpeg

Αδερφε αν ψήνεις τέτοια κρέατα, την αγορά ψησταριάς να την επισπεύσεις. Δεν εχεις ιδεα ποσο  βασανιζεσε αλλα κ πως υποβιβάζεται το φαγητό γευστικά.

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, sndev said:

Αδερφε αν ψήνεις τέτοια κρέατα, την αγορά ψησταριάς να την επισπεύσεις. Δεν εχεις ιδεα ποσο  βασανιζεσε αλλα κ πως υποβιβάζεται το φαγητό γευστικά.

Γι'αυτό κάθε μέρα κοιτάω ψησταριές 🤣 έλα που είμαι σε φάση μετακόμισης/ ανακαίνισης. Όταν πάω στο νέο σπίτι θα μπει το νέο εργαλείο. Εκεί που είναι δυστυχώς δεν μπαίνει άλλο 

7 hours ago, F117 said:

75x37 δλδ....και πόσο πάει αυτή έχεις μάθει?

970€ που ίσως είναι πολλά. Εφόσον έχω την ευχέρεια του χρόνου περιμένω μήπως παίξει καμία έκπτωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, ηνίοχος said:

Περίπου 1000€ φθηνότερη από την οικονομικότερη Napoleon 

Τα παραλες....δες εδώ πχ.... 

Εκτός αν εννοείς σε αυτό το μέγεθος....αλλά αυτή...

https://pyrostia.gr/psistaria-ygraeriou-rogue-525-se-napoleon?gQT=2

Την κατουράει την EXIVOS....

Παπάδες κάνεις.....

Υγ. https://kallipolitisgas.gr/rogue-525-sb?skr_prm=WyJlOWYwNjA0Yy05MTVkLTQ4M2EtOTAzYS02MWQ5OTNjNzc1MGUiLDE3NDM5MzMwMjQ4MjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Σε χαμηλή τιμή 

Επεξ/σία από F117
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, F117 said:

Τα παραλες....δες εδώ πχ.... 

Εκτός αν εννοείς σε αυτό το μέγεθος....αλλά αυτή...

https://pyrostia.gr/psistaria-ygraeriou-rogue-525-se-napoleon?gQT=2

Την κατουράει την EXIVOS....

Παπάδες κάνεις.....

Υγ. https://kallipolitisgas.gr/rogue-525-sb?skr_prm=WyJlOWYwNjA0Yy05MTVkLTQ4M2EtOTAzYS02MWQ5OTNjNzc1MGUiLDE3NDM5MzMwMjQ4MjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Σε χαμηλή τιμή 

Για να το προλάβω θα σου πει οτι είναι μαντέμι κ οχι Inox 

Εχεις πληροφορίες οτι παει στα dubai party? Για την ούρηση λεω

Συνεχίζουμε !

Επεξ/σία από sndev
  • Haha 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...