SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 26 λεπτά πριν, F117 είπε @SagoniasSlutRos έχεις κάνει ribs μοσχάρι στην υγραερίου τώρα τελευταία? Eιχα κανει πριν μια 4ετια, πριν αγορασω την καρβουνου. Γυρω στις 5-6 ωρες ειχαν παρει. Αρκετα καλα ειχαν βγει. Αν μπεις στη διαδικασια να κανεις παρε οπωσδηποτε black angus choice/prime. Ειχα δοκιμασει 2 φορες ελληνικα με λιπος και ενω περιμενα να βγουν καλα ηταν κατω του μετριου. Τα black angus ειναι πολυ ευκολα στο να βγουν καλα. 1
johnt Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Στις 1/5/2025 στις 11:04 ΜΜ, johnt είπε Καλησπέρα και καλό μήνα, Έχετε να προτείνετε after market σούβλα για την BK gem 330? Δεν υπάρχει τίποτα?
F117 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 hours ago, SagoniasSlutRos said: Eιχα κανει πριν μια 4ετια, πριν αγορασω την καρβουνου. Γυρω στις 5-6 ωρες ειχαν παρει. Αρκετα καλα ειχαν βγει. Αν μπεις στη διαδικασια να κανεις παρε οπωσδηποτε black angus choice/prime. Ειχα δοκιμασει 2 φορες ελληνικα με λιπος και ενω περιμενα να βγουν καλα ηταν κατω του μετριου. Τα black angus ειναι πολυ ευκολα στο να βγουν καλα. Τώρα είναι αργά για δάκρυα....είχε βρει ελληνικά .... Όπως την μπρισκετα τα εψησες? Είχες αφήσει την μεμβράνη ε? Έμμεσο μέχρι 120 ? Ανά μία ώρα ψεκάζεις? 65 βαθμοί αλουμινοχαρτο? 93 απόσυρση και ξεκούραση?
protathlitis Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 hour ago, F117 said: Είχες αφήσει την μεμβράνη ε? Έμμεσο μέχρι 120 ? Ανά μία ώρα ψεκάζεις? 65 βαθμοί αλουμινοχαρτο? 93 απόσυρση και ξεκούραση? Εγώ το είχα κάνει πριν περίπου 1.5 χρόνο. Μεμβράνη πρέπει να βγει απαραίτητα. Βαθμοί 110-120. Επίσης αντί για αλουμινόχαρτο, πολύ καλύτερα χαρτί χασάπη (πουλάνε στα ειδικά μαγαζιά). Ψέκασμα θα έλεγα να σταματήσει τουλάχιστον μια ώρα πριν το τέλος. Αλλά εδώ οι απόψεις διίστανται. Τέλος θερμοκρασία 95 και τουλάχιστον μισή ώρα ξεκούραση τυλιγμένο. Ανάλογα πόσο μεγάλο είναι. 1
gsisr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Στις 1/5/2025 στις 8:33 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Κοντοσουβλι αρωματικό Μαλλιωρα μαζί με έξτρα κάπνισμα εγω συνηθως βαζω αλατι, πιπερι, μπουκοβο γλυκο, κολλιανδρο, ριγανη, λιγο ξυδι, κρασι και ηλιελαιο. πως σου φανηκε αυτη η συνθεση απο αποψη μπαχαρικων; 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 15 ώρες πριν, F117 είπε Είχες αφήσει την μεμβράνη ε? Στα μοσχαρισια την αφηνω, γιατι αν την βγαλεις θα φυγουν και τα κοκκαλα οταν ψηθουν, οποτε χανεις το εφε με το κοκκαλο στο σερβιρισμα. 15 ώρες πριν, F117 είπε Έμμεσο μέχρι 120 ? Ναι αρκετα χαμηλη θερμοκρασια εμμεσα μαζι με καπνισμα με dry/oak 15 ώρες πριν, F117 είπε Ανά μία ώρα ψεκάζεις? Χοντρικα ναι. Το κοιτας και ψεκαζεις κυριως στις ακρες που θα δεις να ξεραίνονται. Εννοειται οτι εχεις και μπωλ με νερο για υγρασια μεσα. 15 ώρες πριν, F117 είπε 65 βαθμοί αλουμινοχαρτο? Αλουμινοχαρτο και λαδοκολα σιγουρα οχι, γιατι θα κρατησει μεσα ολη την υγρασια και θα μουλιασει η κρουστα που προσπαθησες να φτιαξεις πριν. Εγω τα μοσχαρισια ribs τα ολοκληρωνω χωρις τυλιγμα. Το μπρισκετ το ειχα τυλιξει σε ειδικο χαρτι χασαπη. 15 ώρες πριν, F117 είπε 93 απόσυρση και ξεκούραση? Μπορει να ειναι 91, μπορει να ειναι και 95. Θα πρεπει να το τρυπησεις με ενα θερμομετρο και να ειναι μαλακο σαν βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου. Θελει υπομονη αυτο το σημειο, ειτε για να μην το βγαλεις νωρις, ειτε για να μην το αφησεις παραπανω. 15 ώρες πριν, F117 είπε Τώρα είναι αργά για δάκρυα....είχε βρει ελληνικά .... Αν εχουν φουλ λιπος κανε τα. Αλλιως θα ειναι δυσκολο να βγουνε καλα. Εχεις καμια φωτο; 5 ώρες πριν, gsisr είπε πως σου φανηκε αυτη η συνθεση απο αποψη μπαχαρικων; μας αρεσει γενικα πολυ, οποτε σε γιορτες και μαζωξεις κανω αυτη παντα που ειναι σιγουρακι. Ειχα δοκιμασει παλιοτερα και αλλη μια απο youtube (το κοντοσουβλι της Κατινας) και ηταν επισης πολυ καλη. Απλα αυτη ηταν συνταγη με το ματι, οποτε δεν μπορεις να την πετυχεις παντα ιδια. 2 2
F117 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες δυστυχώς είναι στην κατάψυξη και δεν θυμάμαι καθόλου. όπως και να έχει θα το κάνω κ θα ενημερώσω. 😇 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα