vins Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 15 minutes ago, psycho said: Όχι τον καυστήρα τον αριστερό που ήταν η μπριζόλα τον είχα πάντα κλειστό. Οι άλλοι δύο έψηναν κοτόπουλο. Αρχίζω να σκέπτομαι μήπως ο αριστερός να έχει τελικά διαρροή (γίνεται αυτό;;;), κι ενώ εγώ νόμιζα ότι ήταν κλειστός να μην ηταν; Μήπως η μπουκάλα είναι παραπάνω ανοιχτή σπίτι πρέπει; Η ακόμα το μάτι υπερύθρων πετάει πολύ αέριο που δεν προλαβαίνει να το κάψει ολοκληρωτικά; Το μάτι υπερύθρων το άναψες πρώτα και μετά έβαλες το κρέας πάνω, ή έβαλες το κρέας και μετά το άναψες; 8 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Αν τον είχες αφήσει ανοιχτό και πέταγε αέριο, λογικά θα άρπαζε μετά από λίγο Αυτό ακριβώς. Ή και μετά από όχι λίγο και θα άκουγες κάνα μπαμ άμα ήταν κλειστό το καπάκι. Ρωτα με πώς το ξέρω 😅
sndev Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Αμα είναι στο χαμηλο ο ακριανος κ οι αλλοι 2 ππυ καίνε παλι στο μίνιμουμ δεν ειναι απαραίτητο οτι θα ανάψει Δεν γίνεται η μπουκαλα να βγαζει περισσότερο ξεχνατο , ουτε το ματι , σε τέτοιες θερμοκρασίες κανει στάχτη το κρεας δε θα κάψει το αέριο πιστεύεις;
psycho Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 54 minutes ago, vins said: Το μάτι υπερύθρων το άναψες πρώτα και μετά έβαλες το κρέας πάνω, ή έβαλες το κρέας και μετά το άναψες; Αυτό ακριβώς. Ή και μετά από όχι λίγο και θα άκουγες κάνα μπαμ άμα ήταν κλειστό το καπάκι. Ρωτα με πώς το ξέρω 😅 Όχι το άφησα να κάψει πρώτα. Να σου πω την αλήθεια τρόμαξα από την ένταση και το χαμήλωσα στο ελάχιστο και μετά το άνοιξα πάλι στο φουλ. Λες να παίζει ρόλο; Να υποθέσω ότι είμαστε τυχεροί που είσαι μαζί μας 😅 41 minutes ago, sndev said: Αμα είναι στο χαμηλο ο ακριανος κ οι αλλοι 2 ππυ καίνε παλι στο μίνιμουμ δεν ειναι απαραίτητο οτι θα ανάψει Δεν γίνεται η μπουκαλα να βγαζει περισσότερο ξεχνατο , ουτε το ματι , σε τέτοιες θερμοκρασίες κανει στάχτη το κρεας δε θα κάψει το αέριο πιστεύεις; Δεν ξέρω τι να υποθέσω και τα σκέφτομαι όλα. Ήταν πολύ έντονη η μυρωδιά πάντως. Αν είναι αυτό που λες ότι ο αριστερός καυστήρας που ήταν η μπριζόλα έβγαζε λίγο αέριο, τόσο λίγο που δεν έφθανε ώστε να ανάψει (αν και φαινομενικά κλειστός), πως μπορώ να το τεσταρω;
sndev Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 hours ago, psycho said: Όχι το άφησα να κάψει πρώτα. Να σου πω την αλήθεια τρόμαξα από την ένταση και το χαμήλωσα στο ελάχιστο και μετά το άνοιξα πάλι στο φουλ. Λες να παίζει ρόλο; Να υποθέσω ότι είμαστε τυχεροί που είσαι μαζί μας 😅 Δεν ξέρω τι να υποθέσω και τα σκέφτομαι όλα. Ήταν πολύ έντονη η μυρωδιά πάντως. Αν είναι αυτό που λες ότι ο αριστερός καυστήρας που ήταν η μπριζόλα έβγαζε λίγο αέριο, τόσο λίγο που δεν έφθανε ώστε να ανάψει (αν και φαινομενικά κλειστός), πως μπορώ να το τεσταρω; εγω ειπα να τον ειχες ανοιχτό πάντως στο μίνιμουμ. Anyway αν κ δε πιστεύω οτι έχεις διαρροή μονο για να σου φυγει η ιδέα Νερο με σαπούνι να δεις αν κάνει φουσκαλες Spoiler 1. Απενεργοποίησε πλήρως τη ροή αερίου από τη φιάλη. Βεβαιώσου ότι η βάνα της φιάλης είναι κλειστή (στρίψε δεξιόστροφα μέχρι να σταματήσει). 2. Ανάμειξε σαπουνάδα: Βάλε σε ένα δοχείο ή μπουκάλι ψεκασμού νερό με υγρό πιάτων (π.χ. 1 μέρος υγρού πιάτων σε 3-4 μέρη νερού). 3. Άνοιξε τη βάνα της φιάλης αερίου. ΟΧΙ τον καυστήρα — μόνο τη φιάλη — για να υπάρχει πίεση στη γραμμή. 4. Ψέκασε ή άπλωσε σαπουνάδα: Αν υπάρχει διαρροή σε κάποιο σημείο, θα αρχίσουν να σχηματίζονται φυσαλίδες. 5. Δες τι γίνεται στον καυστήρα ενώ ο διακόπτης είναι κλειστός: Αν βλέπεις φυσαλίδες υπάρχει διαρροή ακόμη και όταν είναι "κλειστός".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα