ilpapacha Δημοσ. Παρασκευή στις 01:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:06 μμ 5 λεπτά πριν, tasos9791 είπε παρά μόνο με κάποιο καθαριστικό φούρνου τις υπόλοιπες επιφάνειας. Σε καμία περίπτωση. Υγρό πιάτων, ζεστό νερό και σφουγγάρι κουζίνας. Τα χοντρά στον κάδο θα τα παίρνεις πρώτα με μια σπάτουλα πλαστική/ξύλονη. Η ψησταριά δεν πρόκειται να γίνει όπως ήταν καινούργια και δεν υπάρχει κανένας λόγος γι αυτό. 5
rallistas Δημοσ. Παρασκευή στις 03:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:02 μμ 2 hours ago, ilpapacha said: Έχεις κάνει παράθεση λάθος ποστ. Δεν ενδιαφέρομαι για αγορά ψησταριάς. Απάντησα στο μέλος που ενδιαφέρεται και την πρότεινα ως εναλλακτική. Ελα μωρε τωρα κι εσυυυυυυ! Κρατα το οτι εχουμε καλυτερη τιμη στο προϊον γιατι ειναι φιλος ο κατοχος. Νομιζω καποιος του εστειλε κιολας 1 1
michkal91 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ήταν για φίλο και τελικά πήρε τη weber και δεν είπε τπτ. Τσάμπα ο κόπος σας. 2
est Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, michkal91 είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ήταν για φίλο και τελικά πήρε τη weber και δεν είπε τπτ. Τσάμπα ο κόπος σας. Όποια και να ήταν η επιλογή του, έχει μπει σε έναν άλλο κόσμο 👌 Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:48 μμ από est 2
ventic139 Δημοσ. Σάββατο στις 09:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:46 πμ Στις 25/5/2025 στις 10:43 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Μπριζόλες όμως, όχι ολόκληρο tritip. Ένα σημερινό μη μερακλιδικο ψήσιμο 😜 Καλημέρα. Είχες αναφλέξεις από τα λίπη καθόλου; έχω αγοράσει φλογοκρυπτες ινοξ και από τα λίπη κτλπ έχουν γεμίσει μαυρίλα. Υπάρχει κανένα σπρέι κάτι για να τα καθαρίσω ακόμη πιο πολύ; Το ίδιο και η σχάρα. Τα οποία καθαρίζονται μετά από κάθε ψήσιμο. Το καθάρισμα μόνο εμένα μ παίρνει κάθε φορά πάνω από ώρα; 1
tasos9791 Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ Καλησπέρα, ερώτηση αρχαρίου τέρμα.. Στην πρώτη χρήση ψησταριάς υγραερίου πέρα από κάψιμο για 20 λεπτά που γράφουν οι οδηγίες προτείνετε να κάνω ή να προσέξω και κάτι άλλο;
ilpapacha Δημοσ. Σάββατο στις 05:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:32 μμ 3 ώρες πριν, tasos9791 είπε Καλησπέρα, ερώτηση αρχαρίου τέρμα.. Στην πρώτη χρήση ψησταριάς υγραερίου πέρα από κάψιμο για 20 λεπτά που γράφουν οι οδηγίες προτείνετε να κάνω ή να προσέξω και κάτι άλλο; Αν έχεις μαντεμένιες σχάρες θα πρέπει να κάνεις και seasoning
skskre Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:56 μμ 8 hours ago, ventic139 said: έχω αγοράσει φλογοκρυπτες ινοξ και από τα λίπη κτλπ έχουν γεμίσει μαυρίλα. Υπάρχει κανένα σπρέι κάτι για να τα καθαρίσω ακόμη πιο πολύ; Το ίδιο και η σχάρα. Τα οποία καθαρίζονται μετά από κάθε ψήσιμο. Το καθάρισμα μόνο εμένα μ παίρνει κάθε φορά πάνω από ώρα; Οι φλογοκευπτες σου δεν θα γίνουν σαν το καινούριο inpx ποτέ ξανά αλλά αυτό δεν είναι κακό, είναι καθαρά οπτικό το θέμα... Θα παιδευτείς πολύ να τις ξαναφέρεις και νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Το καθάρισμα είναι υποκειμενικό για τον καθένα και εξαρτάται τι θέλεις να καθαρισεις, κάθε φορά μετά το ψήσιμο. Αν θέλεις να την ξανακάνεις σαν καινούρια, sorry αλλά δεν θα γίνει. Απαραίτητα είναι να καθαρίζεις τα χοντρά λίπη από φλογοκευπτες, κάδο, σχάρες, καπάκι και ταψί και να κοιτάς τις σχάρες σου -ειδικά αν είναι από μαντέμι- να είναι το seasoning καλό. Μια πλαστική ξύστρα θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων από το ψήσιμο και αν θες τις περνάς και λίγο λαδάκι, ώστε να είναι έτοιμες για το επόμενο ψήσιμο. Προσωπικά δεν κάνω πυρόλυση κάθε φορά, το θεωρώ περιττά... Ελπίζω να βοήθησα 5
tasos9791 Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 μμ 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Αν έχεις μαντεμένιες σχάρες θα πρέπει να κάνεις και seasoning Η ψησταριά είναι η Spirit II E210, GBS - Weber και έχει μαντεμένια σχάρα με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση αν κατάλαβα καλά. Σε αυτή την περίπτωση αλλάζει κάτι στο seasoning ή απλώς την πλένω την στεγνώνω και μετά μια λεπτή στρώση σπορέλαιο και μετά στον φούρνο; Επίσης όσο αφορά το υγραέριο που πρέπει να πάρω είναι το μείγμα προπάνιο-βουτάνιο πχ Coral prime 10kg; Θα πρέπει να πάρω και τον ρυθμιστή με την ένδειξη στάθμης;
ventic139 Δημοσ. Σάββατο στις 07:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:40 μμ 43 λεπτά πριν, skskre είπε Οι φλογοκευπτες σου δεν θα γίνουν σαν το καινούριο inpx ποτέ ξανά αλλά αυτό δεν είναι κακό, είναι καθαρά οπτικό το θέμα... Θα παιδευτείς πολύ να τις ξαναφέρεις και νομίζω ότι δεν χρειάζεται. Το καθάρισμα είναι υποκειμενικό για τον καθένα και εξαρτάται τι θέλεις να καθαρισεις, κάθε φορά μετά το ψήσιμο. Αν θέλεις να την ξανακάνεις σαν καινούρια, sorry αλλά δεν θα γίνει. Απαραίτητα είναι να καθαρίζεις τα χοντρά λίπη από φλογοκευπτες, κάδο, σχάρες, καπάκι και ταψί και να κοιτάς τις σχάρες σου -ειδικά αν είναι από μαντέμι- να είναι το seasoning καλό. Μια πλαστική ξύστρα θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων από το ψήσιμο και αν θες τις περνάς και λίγο λαδάκι, ώστε να είναι έτοιμες για το επόμενο ψήσιμο. Προσωπικά δεν κάνω πυρόλυση κάθε φορά, το θεωρώ περιττά... Ελπίζω να βοήθησα Ευχαριστω πολυ για τη απαντηση. Ναι τα πολυ χοντρα κανω, δε περιμενω να γινει καινουργια αλλα μου φαινεται οτι παιρνει πολυ χρονο για αυτο ρωταω, αν ειμαι υπερβολικος.
ilpapacha Δημοσ. Σάββατο στις 09:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:12 μμ 1 ώρα πριν, tasos9791 είπε Η ψησταριά είναι η Spirit II E210, GBS - Weber και έχει μαντεμένια σχάρα με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση αν κατάλαβα καλά. Σε αυτή την περίπτωση αλλάζει κάτι στο seasoning ή απλώς την πλένω την στεγνώνω και μετά μια λεπτή στρώση σπορέλαιο και μετά στον φούρνο; Επίσης όσο αφορά το υγραέριο που πρέπει να πάρω είναι το μείγμα προπάνιο-βουτάνιο πχ Coral prime 10kg; Θα πρέπει να πάρω και τον ρυθμιστή με την ένδειξη στάθμης; Ή Weber αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις seasoning https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/how-to-season-your-new-grates/weber-30505.html Προσωπικά πάντως, θα έκανα. Καλύτερα να πάρεις προπάνιο. Από την στιγμή που θα επιλέξεις να πάρεις coral prime, είτε προπάνιο είτε μείγμα, θα χρειαστείς τον αντίστοιχο δικό τους ρυθμιστή, 30mbar για το μείγμα ή 37mbar για το προπάνιο. Ο ρυθμιστής δεν έχει ένδειξη στάθμης, η ένδειξη που έχει είναι για την πίεση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια 2η μπουκάλα. 2
miltostammy Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 πμ Μια βοήθεια παιδιά. Θέλω να μπω στον κόσμο της ψησταριάς υγραερίου αλλά δεν έχω καμία ιδέα. Έχω αρχίσει να διαβάζω ήδη σε διάφορα φορά και έχω δει πολλά βίντεο. Θέλω για αρχή τη μεγαλύτερη βοήθεια σας. Αγορά ψησταριάς. Budget Μέχρι 400. Είμαι ανάμεσα στις παρακατω https://www.skroutz.gr/s/26746738/Bormann-Elite-BBQ5050-PSistaria-Ygraeriou-Scharas-69x45ek-me-4-Esties-14-4kW-kai-Plaino-Mati.html https://www.skroutz.gr/s/34206673/Jamestown-Maddox-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-62-5x41-5ek-me-4-Esties-13-5kW-kai-Plaino-Mati.html Φυσικά προτάσεις για κάτι καλύτερο δέκτες. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Συνεχίζω το διάβασμα...
skskre Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 πμ 20 minutes ago, miltostammy said: Μια βοήθεια παιδιά. Θέλω να μπω στον κόσμο της ψησταριάς υγραερίου αλλά δεν έχω καμία ιδέα. Έχω αρχίσει να διαβάζω ήδη σε διάφορα φορά και έχω δει πολλά βίντεο. Θέλω για αρχή τη μεγαλύτερη βοήθεια σας. Αγορά ψησταριάς. Budget Μέχρι 400. Είμαι ανάμεσα στις παρακατω https://www.skroutz.gr/s/26746738/Bormann-Elite-BBQ5050-PSistaria-Ygraeriou-Scharas-69x45ek-me-4-Esties-14-4kW-kai-Plaino-Mati.html https://www.skroutz.gr/s/34206673/Jamestown-Maddox-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-62-5x41-5ek-me-4-Esties-13-5kW-kai-Plaino-Mati.html Φυσικά προτάσεις για κάτι καλύτερο δέκτες. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Συνεχίζω το διάβασμα... Αρκετοί φίλοι εδω μέσα έχουν πάρει την παρακάτω και είναι ευχαριστημένοι, έχει και μικρότερο budget απο το ταβάνι σου, ώστε να έχεις περιθώριο και για τα παρελκόμενα. Θεωρείτε πολύ τίμια για τα λεφτά της. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?ref=reccodo-search 1
ventic139 Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 πμ 9 ώρες πριν, skskre είπε Αρκετοί φίλοι εδω μέσα έχουν πάρει την παρακάτω και είναι ευχαριστημένοι, έχει και μικρότερο budget απο το ταβάνι σου, ώστε να έχεις περιθώριο και για τα παρελκόμενα. Θεωρείτε πολύ τίμια για τα λεφτά της. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?ref=reccodo-search Έχω τη ίδια 3 χρόνια τώρα κοντά. Πρώτη μου με μπουκάλα κι εμένα για το μπαλκόνι. Μέχρι να μάθεις τα κόλπα της κτλπ νομίζω είναι καλή αρχή μέχρι να πας σε κάτι καλύτερο.
phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 πμ Ποια είναι η φθηνότερη/πιο value for money που να έχει πλαϊνό μάτι που να μπορεί να τηγανίσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα