johnniek13 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 μμ Τελικα το πηρα το φουρνακι του LIDL. Βαζω φωτος μηπως καποιος ενδιαφερεται. Εψησα 2 πιτσες ~25ψcm που ειναι σε ποσοτητα ζυμης οσο 1 απο αυτες που εκανα στην Napoleon. Θεωρω οτι πηγε πολυ καλα σε ψησιμο απο πανω και σε γευση και μετρια σε ψησιμο απο κατω. Η θερμοκρασια που εδειχνε οταν τις εβαλα ηταν 340 και στην δευτερη 300. περιπου 3,5 λεπτα η καθε μια με 3-4 γυρισματα. 7 1
vins Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ 25 minutes ago, johnniek13 said: Τελικα το πηρα το φουρνακι του LIDL. Βαζω φωτος μηπως καποιος ενδιαφερεται. Εψησα 2 πιτσες ~25ψcm που ειναι σε ποσοτητα ζυμης οσο 1 απο αυτες που εκανα στην Napoleon. Θεωρω οτι πηγε πολυ καλα σε ψησιμο απο πανω και σε γευση και μετρια σε ψησιμο απο κατω. Η θερμοκρασια που εδειχνε οταν τις εβαλα ηταν 340 και στην δευτερη 300. περιπου 3,5 λεπτα η καθε μια με 3-4 γυρισματα. Μεγειες! Να τη χαρείς! Αφησες την πέτρα να κάψει καλά;
SagoniasSlutRos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 μμ 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Εψησα 2 πιτσες ~25ψcm που ειναι σε ποσοτητα ζυμης οσο 1 απο αυτες που εκανα στην Napoleon. Θεωρω οτι πηγε πολυ καλα σε ψησιμο απο πανω και σε γευση και μετρια σε ψησιμο απο κατω. Η θερμοκρασια που εδειχνε οταν τις εβαλα ηταν 340 και στην δευτερη 300. περιπου 3,5 λεπτα η καθε μια με 3-4 γυρισματα. Υπολόγισε 250-270γρ ζύμη για κάθε πίτσα. Θερμοκρασία να μετράς με infrared θερμόμετρο την πέτρα στο κέντρο. Αναλόγως την πίτσα που θες να φτιάξεις πρέπει να είναι και η θερμοκρασία σου. Καλό είναι βέβαια να την αφήνεις να ζεσταθεί καλά για να πιάσει σωστή θερμοκρασία όλη η πέτρα! Περιμένουμε κι άλλες φώτο και εντυπώσεις!! Μεγιες!!!!
johnniek13 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Υπολόγισε 250-270γρ ζύμη για κάθε πίτσα. Θερμοκρασία να μετράς με infrared θερμόμετρο την πέτρα στο κέντρο. Αναλόγως την πίτσα που θες να φτιάξεις πρέπει να είναι και η θερμοκρασία σου. Καλό είναι βέβαια να την αφήνεις να ζεσταθεί καλά για να πιάσει σωστή θερμοκρασία όλη η πέτρα! Περιμένουμε κι άλλες φώτο και εντυπώσεις!! Μεγιες!!!! Εχω παραγγειλει θερμομετρο απο TEMU. Θεωρω οτι επρεπε να την αφησω και αλλα 5 λεπτα για προθερμανση. Πιστευω ηταν κατω απο 15. Το ζυμαρι ειναι ακριβως 250γρ η καθε μια. Οπως ειπα αυτο θα παει στο διαμερισμα στο Αστρος στο μπαλκονι οποτε θα αργησω την επομeνη δοκιμη. Τωρα σκεφτομαι τι θα παρω. 5κιλη ή 10 κιλη coral. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:24 μμ από johnniek13
Amaretos Δημοσ. χθες στις 08:22 πμ Δημοσ. χθες στις 08:22 πμ 8 ώρες πριν, johnniek13 είπε Εχω παραγγειλει θερμομετρο απο TEMU. Θεωρω οτι επρεπε να την αφησω και αλλα 5 λεπτα για προθερμανση. Πιστευω ηταν κατω απο 15. Το ζυμαρι ειναι ακριβως 250γρ η καθε μια. Οπως ειπα αυτο θα παει στο διαμερισμα στο Αστρος στο μπαλκονι οποτε θα αργησω την επομeνη δοκιμη. Τωρα σκεφτομαι τι θα παρω. 5κιλη ή 10 κιλη coral. Γεια σου ρε κοντοχωριανε απο εκει εισαι, εγω παρακατω στον Αγ.Ανδρεα
johnniek13 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 15 hours ago, Amaretos said: Γεια σου ρε κοντοχωριανε απο εκει εισαι, εγω παρακατω στον Αγ.Ανδρεα Απο Τριπολη. Καταγωγη Καστάνιτσα. Αλλα εχω χρονια να παω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα