vins Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Εγώ πάντως που είμαι τσιπης Νατεριαλούχος πήρα για όλα τα συμπράγκαλα αυτήν εδώ (την έχει και σε ανθρακί χρώμα και άλλες διαστάσεις) και είμαι ευχαριστημένος: https://www.apothiki365.gr/steelen-μεταλλική-ντουλάπα-90x45x101cm-πάχους-0.6mm-0.8mm-πάτωμα-γαλβανιζέ-με-2-ράφια-και-ρυθμιζόμενα-πόδια-3-αποθηκευτικοί-χώροι/ 3
ilpapacha Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ 10 λεπτά πριν, sndev είπε μου ειπε οτι ταιριαζει στη phantom που την εχουν λεει κ στην εκθεση στημενη στο γερακα μαζι με αυτα τα ντουλαπακια Αυτό εδώ κάνει για σένα https://www.napoleon.com/en/no/barbecues/products/accessories/storage-carts/rogue-pro-s-under-grill-68006 Αν και αναφέρει μόνο τα νέα μοντέλα. Μίλησε και με αντιπροσωπεία, μήπως μπορεί να στην φέρει.
sndev Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ Δημοσ. χθες στις 02:02 μμ (επεξεργασμένο) Just now, ilpapacha said: Αυτό εδώ κάνει για σένα https://www.napoleon.com/en/no/barbecues/products/accessories/storage-carts/rogue-pro-s-under-grill-68006 Αν και αναφέρει μόνο τα νέα μοντέλα. Μίλησε και με αντιπροσωπεία, μήπως μπορεί να στην φέρει. εισαι τεραστιος edit Με τη καλη εννοια Επεξ/σία χθες στις 02:03 μμ από sndev 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 02:10 μμ Δημοσ. χθες στις 02:10 μμ 7 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αυτό εδώ κάνει για σένα https://www.napoleon.com/en/no/barbecues/products/accessories/storage-carts/rogue-pro-s-under-grill-68006 Αν και αναφέρει μόνο τα νέα μοντέλα. Μίλησε και με αντιπροσωπεία, μήπως μπορεί να στην φέρει. Στην τιμη αυτη ειναι και τα δυο ντουλαπακια αριστερα δεξια ή μονο το ενα; αν ειναι και τα δυο ειναι πολυ κομπλε τιμη. 14 λεπτά πριν, plasTOST είπε Για μικροπράγματα προτιμώ κουτί αποθύκευσης πλαστικό με καπάκι και κάτω από την ψησταριά (οκ στην spirit έχει χώρο από κάτω μεταξύ πατώματος ραφιού). Και γω πλαστικα κουτια εχω, αλλα λογω του οτι ειναι ανοιχτος ο χωρος γεμιζουν πολυ βρωμια εξωτερικα, και επισης φαινεται λιγο σα τσαντιρι.
sndev Δημοσ. χθες στις 02:14 μμ Δημοσ. χθες στις 02:14 μμ 2 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Στην τιμη αυτη ειναι και τα δυο ντουλαπακια αριστερα δεξια ή μονο το ενα; αν ειναι και τα δυο ειναι πολυ κομπλε τιμη εννοειτε οτι ειναι μονο για το ΕΝΑ τι ειμαστε τπτ leroyνιανοι ? 3 minutes ago, SagoniasSlutRos said: αλλα λογω του οτι ειναι ανοιχτος ο χωρος γεμιζουν πολυ βρωμια εξωτερικα η phantom δε φανταζεσαι ποσο χαλια ειναι εξωτερικα κ δε καθαριζει με τπτ ... 4 minutes ago, SagoniasSlutRos said: επισης φαινεται λιγο σα τσαντιρι. αυτο ειναι το χειροτερο 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 02:15 μμ Δημοσ. χθες στις 02:15 μμ Μόλις τώρα, sndev είπε η phantom δε φανταζεσαι ποσο χαλια ειναι εξωτερικα κ δε καθαριζει με τπτ ... η genesis καθαριζει πολυ ευκολα παντως εξωτερικα
ilpapacha Δημοσ. χθες στις 02:23 μμ Δημοσ. χθες στις 02:23 μμ 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε η genesis καθαριζει πολυ ευκολα παντως εξωτερικα Έχει να κάνει με το ματ χρώμα. 9 λεπτά πριν, sndev είπε η phantom δε φανταζεσαι ποσο χαλια ειναι εξωτερικα κ δε καθαριζει με τπτ ... Δοκίμασες μωρομάντηλα; 1
sndev Δημοσ. χθες στις 02:38 μμ Δημοσ. χθες στις 02:38 μμ (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, ilpapacha said: Δοκίμασες μωρομάντηλα; ναι δε γινεται δουλεια... μονο λαστιχο κ πιεση ειχε αποτελεσμα αλλα δε γινεται αυτο το πραγμα καθε 3ς κ λιγο το συνδιασα με καλο εσωτερικο καθαρισμο οταν την εκανα μπανιο Επεξ/σία χθες στις 02:42 μμ από sndev
sndev Δημοσ. χθες στις 03:13 μμ Δημοσ. χθες στις 03:13 μμ Just now, plasTOST said: Εμένα με κουκούλα δεν βρωμίζουν 😀 ειναι πολυ ταλαιπωρια η κουκουλα ειδικα αν καθε 2 μερες την φουντωνεις 1
ilpapacha Δημοσ. χθες στις 03:17 μμ Δημοσ. χθες στις 03:17 μμ 3 λεπτά πριν, sndev είπε ειναι πολυ ταλαιπωρια η κουκουλα ειδικα αν καθε 2 μερες την φουντωνεις Τίποτα δεν είναι. Την χρησιμοποιώ από τότε που την αγόρασα. 3
protathlitis Δημοσ. χθες στις 03:18 μμ Δημοσ. χθες στις 03:18 μμ 3 λεπτά πριν, sndev είπε ειναι πολυ ταλαιπωρια η κουκουλα ειδικα αν καθε 2 μερες την φουντωνεις Μου παίρνει 10 δευτερόλεπτα να την βγάλω και περίπου μισό λεπτό να την βάλω. 3
sndev Δημοσ. χθες στις 03:23 μμ Δημοσ. χθες στις 03:23 μμ (επεξεργασμένο) τι να σας πω μπορει να καθομαι να καθαριζω 10 ωρες το μαντεμι να γινει καινουριο κ μετα να το περασω κ 3 seasosing αλλα τη κουκουλα βαλε βγαλε νιωθω οτι με βαζεις στη κολαση να πεταω πετραδακια στο κενο τη κουκουλα τη θεωρω το πιο αχρηστο αξεσουαρ για τη δικη μου χρηση / καθημερινοτητα και στο εξοχικο που λειπω 7 μηνες αντι να τη καλυψω προτειμω να τη σηκωσω απο την αυλη να τη βαλω μεσα στο σπιτι ψυχολογικα μαλλον Επεξ/σία χθες στις 03:25 μμ από sndev 3
virginkiller Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ Δημοσ. χθες στις 03:31 μμ 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Ντουλαπια για Napoleon https://www.facebook.com/share/r/1EMdA9HiGp/ Αλήτη θα με βάλεις σε έξοδα και δεν έχω ψήσει ακόμα. 13 minutes ago, protathlitis said: Μου παίρνει 10 δευτερόλεπτα να την βγάλω και περίπου μισό λεπτό να την βάλω. Η ψησταριά ήρθε με γνήσια κουκούλα της Ναπολεον. ΕΧΕΙ διαφορά από της Temu δεν το συζητάμε. Μπαίνο βγαίνει για πλάκα. Και πολύ είναι το μισό λεπτό που είπες. 2 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ Δημοσ. χθες στις 03:57 μμ Και γω την κουκουλα στην ψησταρια την εχω καταργησει. Σιγα μην καθομαι βαλε βγαλε καθε 2-3 μερες. Ενω στον φουρνο πιτσας που αναβει καθε 2-3 εβδομαδες και δεν θελω να λερωθεί μεσα, τον καλυπτω μολις κρυωσει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα