virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Αν ο κάδος είναι εμαγιέ προτείνω ξύσιμο με σπάτουλα μόνο. Λιποκαθαριστη στις σχάρες θα το απέφευγα αλλά αν δεν είναι κάτι πολύ καυστικό όπως τα καθαριστικά φούρνου μπορείς στο κάδο
SagoniasSlutRos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 μμ Κοτοπουλάκι με πατατουλες προβρασμενες. Το κοτόπουλο είχε ένα δικό μου rub με αλάτι, πιπέρι, παπρικα, σκόρδο, κάρυ και λίγη ζάχαρη. Οι πατάτες βούτυρο, σκόρδο, αλάτι, μουσταρδα και φρέσκο θυμάρι. Βγήκαν τρομερές. 6
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 μμ αν δεν τις προβρασεις δεν θα ψηθουν με το κοτόπουλο?
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 πμ 2 ώρες πριν, virginkiller είπε αν δεν τις προβρασεις δεν θα ψηθουν με το κοτόπουλο? Το κοτόπουλο θέλει γύρω στη μία ώρα. Οι πατάτες θέλουν άπειρο χρόνο, τουλάχιστον αυτές που χρησιμοποιω εγώ. Στο φούρνο θέλουν 2 ώρες και... 2 1
virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 09:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:58 πμ 2ωρες στο φούρνο;;;;; Καλέ τι πατάτες είναι αυτές; Εμένα συνήθως στο 40λεπτο με μια ώρα είναι κομπλε
plasTOST Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 πμ Εξαρτάται και πόσο χοντρές τις κόβεις.
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ 26 λεπτά πριν, virginkiller είπε 2ωρες στο φούρνο;;;;; Καλέ τι πατάτες είναι αυτές; Εμένα συνήθως στο 40λεπτο με μια ώρα είναι κομπλε φρεσκιες πατατες Ναξου ποικιλια spunta. Τι πατατες παιρνεις και σου ειναι ετοιμες στα 40'; Αν σου βγαινουν σε τοσο χρονο τοτε δεν θελουν προβρασιμο.
gsisr Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 πμ Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω τη μαντεμενια πλάκα του leroy για χρήση στις εστίες αερίου που έχω στη κουζίνα. Αξίζουν γενικά; Τι διαφορετικό έχουν οι lodge με τριπλάσια τιμή εκτός από το όνομα; Η χρήση τους θα είναι λόγω μεγαλύτερης και πιο ομοιόμορφης επιφάνειας searing σε σχέση με ένα τηγάνι.
epir21 Δημοσ. Τρίτη στις 11:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:02 πμ 13 ώρες πριν, F117 είπε @epir21 smasharame τπτ? Όχι ακόμα γιατί λείπω, αλλά θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 πμ Και γω για εστιες κουζινας μια no name ειχα παρει απο αμαζον πριν καμια 10ετια και ειναι κομπλε ακομα. Βεβαια εχει χρησιμοποιηθει γυρω στις 15φορες. Αν η διαφορα ειναι καμια 20αρια ευρω, που αμφιβαλω, θα πηγαινα σε lodge. 1
fysikos Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:53 πμ Στις 10/8/2025 στις 3:00 ΜΜ, mastoras007 είπε Καλησπέρα, Ο κουνιάδος μου θέλει να πάρει ψησταριά υγραερίου, μαξ μέχρι 500€ Εγώ έχω μια unimac αλλά δεν θα τού την πρότεινα, φθηνότερη από το budget του βέβαια. Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα? naterial hudson 3+1 499 leroy
nemesiskp Δημοσ. Τρίτη στις 02:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:48 μμ Γιατί όχι την παρακάτω; https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-mantemi-124056
virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:48 μμ 5 hours ago, SagoniasSlutRos said: φρεσκιες πατατες Ναξου ποικιλια spunta. Τι πατατες παιρνεις και σου ειναι ετοιμες στα 40'; Αν σου βγαινουν σε τοσο χρονο τοτε δεν θελουν προβρασιμο. Ότι έχει ο Παναγιώτης 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα