Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο κάδος είναι εμαγιέ προτείνω ξύσιμο με σπάτουλα μόνο. Λιποκαθαριστη στις σχάρες θα το απέφευγα αλλά αν δεν είναι κάτι πολύ καυστικό όπως τα καθαριστικά φούρνου μπορείς στο κάδο 

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1174

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Κοτοπουλάκι με πατατουλες προβρασμενες. 

Το κοτόπουλο είχε ένα δικό μου rub με αλάτι, πιπέρι, παπρικα, σκόρδο, κάρυ και λίγη ζάχαρη. 

Οι πατάτες βούτυρο, σκόρδο, αλάτι, μουσταρδα και φρέσκο θυμάρι. Βγήκαν τρομερές. 

20250811_203156.jpg

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, virginkiller είπε

αν δεν τις προβρασεις δεν θα ψηθουν με το κοτόπουλο?

Το κοτόπουλο θέλει γύρω στη μία ώρα. Οι πατάτες θέλουν άπειρο χρόνο, τουλάχιστον αυτές που χρησιμοποιω εγώ. Στο φούρνο θέλουν 2 ώρες και... 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, virginkiller είπε

2ωρες στο φούρνο;;;;; Καλέ τι πατάτες είναι αυτές; Εμένα συνήθως στο 40λεπτο με μια ώρα είναι κομπλε

φρεσκιες πατατες Ναξου ποικιλια spunta.

Τι πατατες παιρνεις και σου ειναι ετοιμες στα 40'; Αν σου βγαινουν σε τοσο χρονο τοτε δεν θελουν προβρασιμο.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω τη μαντεμενια πλάκα του leroy για χρήση στις εστίες αερίου που έχω στη κουζίνα. Αξίζουν γενικά; Τι διαφορετικό έχουν οι lodge με τριπλάσια τιμή εκτός από το όνομα;

Η χρήση τους θα είναι λόγω μεγαλύτερης και πιο ομοιόμορφης επιφάνειας searing σε σχέση με ένα τηγάνι.

Δημοσ.

Και γω για εστιες κουζινας μια no name ειχα παρει απο αμαζον πριν καμια 10ετια και ειναι κομπλε ακομα. Βεβαια εχει χρησιμοποιηθει γυρω στις 15φορες. Αν η διαφορα ειναι καμια 20αρια ευρω, που αμφιβαλω, θα πηγαινα σε lodge.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/8/2025 στις 3:00 ΜΜ, mastoras007 είπε

Καλησπέρα,

Ο κουνιάδος μου θέλει να πάρει ψησταριά υγραερίου, μαξ μέχρι 500€

Εγώ έχω μια unimac  αλλά δεν θα τού την πρότεινα, φθηνότερη από το budget του βέβαια.

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα?

naterial hudson 3+1 499 leroy

Δημοσ.
5 hours ago, SagoniasSlutRos said:

φρεσκιες πατατες Ναξου ποικιλια spunta.

Τι πατατες παιρνεις και σου ειναι ετοιμες στα 40'; Αν σου βγαινουν σε τοσο χρονο τοτε δεν θελουν προβρασιμο.

Ότι έχει ο Παναγιώτης 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...