plasTOST Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, fidepab982 είπε θελω κατι ΠΟΛΥ ποιοτικο για να καθαρισω τις σχαρες της genesis μου (δεν ειναι stainless), αυτο που πουλαει η weber ειναι της πλακας αξεσουαρ.. θελω κατι καλο επαγγελματικο Το καλύτερο καθάρισμα το κάνω το χειμώνα. Όπως έχω αναμένο το τζάκι με θράκα και φωτιά βάζω τις σχάρες πάνω και καίγονται τα πάντα. Προσοχή να έχουν πρώτα θερμοκρασία δωματίου οι σχάρες και όχι κατευθείαν στα κάρβουνα για να μην υποστούν θερμικό σοκ. Μετά τις καθαρίζω με χαρτί και τις κάνω seasoning. 2
gsisr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου το κακο με το κοτοπουλο εινια πως αν το ψησεις ολοκληρο, το στηθος τρωγεται εκει στους 70 και παραμενει ζουμερο αλλα τα μπουτια αν και ψημενα, "κρατανε"
ilpapacha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, fidepab982 είπε θελω κατι ΠΟΛΥ ποιοτικο για να καθαρισω τις σχαρες της genesis μου (δεν ειναι stainless), αυτο που πουλαει η weber ειναι της πλακας αξεσουαρ.. θελω κατι καλο επαγγελματικο Το link που έχεις παραθέσει από το amazon, δεν περιέχει κάποια βούρτσα για σχάρες. Μία καλή λύση είναι αυτή που έχω αναφέρει σε παλαιότερο ποστ
protathlitis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, fidepab982 είπε θελω κατι ΠΟΛΥ ποιοτικο για να καθαρισω τις σχαρες της genesis μου (δεν ειναι stainless), αυτο που πουλαει η weber ειναι της πλακας αξεσουαρ.. θελω κατι καλο επαγγελματικο Αυτό εννοείς ότι είναι της πλάκας? https://www.kyso.gr/weber-strogguli-vourtsa-psistarias-30ek/p-el-987 Αυτό χρησιμοποιώ για την μαντεμένια weber μου και το θεωρώ αποτελεσματικό και ανθεκτικό. 1-2 λεπτά τρίψιμο θέλει αφού αποσύρεις αυτά που ψήνεις, όταν ακόμα καίει η σχάρα.
vins Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Πάντως μιας και μιλάμε για καθάρισμα, όποιος έχει ανοξείδωτες σχάρες το πιο εύκολο, αποτελεσματικό και οικονομικό καθάρισμα είναι με απλό συρμάτινο σφουγγάρι (βρεγμενο και λίγο υγρό σαπούνι πιάτων) 3
nick_81 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Επειδη ψαχνω τροπους να μειωθεί ο κοπος του καθαρισματος μετα το ψησιμο.. βαζοντας μια στρωση αλουμινοχαρτο κατω απο τους καυστήρες ωστε να πεφτει το λιπος εκει και οχι στο σωμα της ψησταριας θα δημιουργήσει καποιο θεμα που δεν το εχω σκεφτει? Επεξ/σία Σάββατο στις 12:05 πμ από nick_81
SagoniasSlutRos Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:22 πμ 1 ώρα πριν, nick_81 είπε Καλησπέρα.. Επειδη ψαχνω τροπους να μειωθεί ο κοπος του καθαρισματος μετα το ψησιμο.. βαζοντας μια στρωση αλουμινοχαρτο κατω απο τους καυστήρες ωστε να πεφτει το λιπος εκει και οχι στο σωμα της ψησταριας θα δημιουργήσει καποιο θεμα που δεν το εχω σκεφτει? Μπορεί να λιμνασει λίπος και να αρπάξει φωτιά 2
ventic139 Δημοσ. Σάββατο στις 12:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:52 μμ Καλημέρα στη ομάδα. Εχω τη εξής απορία. Βλέπω βίντεο από άλλες ψησταριές με αέριο που σε αρπάζουν φωτιά ενώ έχουν πολύ λίπος πάνω, και εγώ με τη naterial φυσικά με το ζόρι βάζω πανσέτα μην πάρω καμία φωτιά, δε συζητώ καν για το καθάρισμα. τι στο καλό κάνω λάθος ; 😢
vins Δημοσ. Σάββατο στις 03:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:30 μμ 2 hours ago, ventic139 said: Καλημέρα στη ομάδα. Εχω τη εξής απορία. Βλέπω βίντεο από άλλες ψησταριές με αέριο που σε αρπάζουν φωτιά ενώ έχουν πολύ λίπος πάνω, και εγώ με τη naterial φυσικά με το ζόρι βάζω πανσέτα μην πάρω καμία φωτιά, δε συζητώ καν για το καθάρισμα. τι στο καλό κάνω λάθος ; 😢 Καθαρισμός στους φλογοκρυπτες, και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Δεν γεμίζουμε τη σχάρα, ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε και σε τμήμα της που θα είναι σβηστός ο καυστήρας. Και στην στοκ νατεριαλ κάνοντας τα παραπάνω έψηνα και πρόβεια σουβλάκια χωρίς ιδιαίτερο θέμα. Ολες οι υγραερίου έχουν αναφλέξεις, ακόμα και οι πολύ ακριβές (εκτός του true infrared της charbroil που σε πνίγει στην κάπνα). Εγω πλέον έχω πάρει το αξεσουάρ με τα κοντοσούβλια της Napoleon για τη σούβλα και βάζω όλα τα λιπαρά εκεί πάνω. Απο κάτω ταψάκι με νερό και μετά μπαίνουν πλυντήριο πιάτων και τέλος. 1
ventic139 Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:46 μμ 14 λεπτά πριν, vins είπε Καθαρισμός στους φλογοκρυπτες, και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Δεν γεμίζουμε τη σχάρα, ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε και σε τμήμα της που θα είναι σβηστός ο καυστήρας. Και στην στοκ νατεριαλ κάνοντας τα παραπάνω έψηνα και πρόβεια σουβλάκια χωρίς ιδιαίτερο θέμα. Ολες οι υγραερίου έχουν αναφλέξεις, ακόμα και οι πολύ ακριβές (εκτός του true infrared της charbroil που σε πνίγει στην κάπνα). Εγω πλέον έχω πάρει το αξεσουάρ με τα κοντοσούβλια της Napoleon για τη σούβλα και βάζω όλα τα λιπαρά εκεί πάνω. Απο κάτω ταψάκι με νερό και μετά μπαίνουν πλυντήριο πιάτων και τέλος. Και φλογοκρυπτες και σχάρα και το ταψί πλένω κάθε φορά μετά από κάθε ψήσιμο. Εχωω πάρει inox ταψί που γεμίζει νερό και είναι εύκολο και στο καθάρισμα απλά μαζεύει και μέσα στη ψησταριά γύρω γύρω και όσο. Και να καθαρίσεις αφήνει λιπακια.
Moorer7 Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ Καλησπέρα, Για δώρο γάμου στον Αδερφό μου σκέφτομαι να του πάρω μια ψησταριά 800-1000€ μπατζετ έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο και αξιόλογο ;
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 04:11 μμ Δημοσ. χθες στις 04:11 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Moorer7 είπε Καλησπέρα, Για δώρο γάμου στον Αδερφό μου σκέφτομαι να του πάρω μια ψησταριά 800-1000€ μπατζετ έχετε να μου προτείνετε κάτι συγκεκριμένο και αξιόλογο ; Βρες Napoleon Rogue σε αυτο το budget, λογικα κατι υπαρχει. Aλλιως weber spirit την καινουρια. Επεξ/σία χθες στις 04:12 μμ από SagoniasSlutRos
Moorer7 Δημοσ. χθες στις 05:15 μμ Δημοσ. χθες στις 05:15 μμ 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Βρες Napoleon Rogue σε αυτο το budget, λογικα κατι υπαρχει. Aλλιως weber spirit την καινουρια. Απο Napoleon η Freestyle αξίζει; Γιατί βλέπω ότι έχει και ξεχωριστό υπέρυθρο μάτι για το θωρακισμα….
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 05:20 μμ Δημοσ. χθες στις 05:20 μμ 4 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Απο Napoleon η Freestyle αξίζει; Γιατί βλέπω ότι έχει και ξεχωριστό υπέρυθρο μάτι για το θωρακισμα…. Ναι αντιστοιχη με weber spirit @Moorer7 Napoleon Freestyle = Weber Spirit < Napoleon Rogue 2
johnniek13 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) ακυρο.... Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από johnniek13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα