nkoumo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, nogoso είπε Καλημέρα, Χτες την έστησα οπότε δεν μπορώ να σου πω πολλά. Έκανα δύο ψησίματα κρέατα και 2 φορές πίτσα. Γρήγορο ψήσιμο και Ανεβάζει θερμοκρασία εύκολα. Δεν είχα άλλη υγραερίου για να συγκρίνω. Με ενδιαφέρει πως πάω με τις αναφλέξεις. Έβαλες λιπαρό ή μαριναρισμενο κρέας να μας πεις?
vforvaggelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 42 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Επισης αν θες να εισαι σιγουρος παρε ενα θερμομετρο για να μην τα τρως ωμα ή παραμαγειρεμενα. Εχει θερμομετρο
aenaos15 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Εχει θερμομετρο Τα χοιρινα σουβλακια τα κανω σε σχετικα χαμηλη φωτια στους 180-200 , διαφορετικα τα βαζω στη μαντεμενια πλακα. Δεν εχει νοημα το θερμομετρο κρεατος για τα σουβλακια!! Τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του!!! Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από aenaos15 1
vforvaggelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Τα χοιρινα σουβλακια τα κανω σε σχετικα χαμηλη φωτια στους 180-200 , διαφορετικα τα βαζω στη μαντεμενια πλακα. Δεν εχει νοημα το θερμομετρο κρεατος για τα σουβλακια!! Τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του!!! Θα κανω δοκιμες το σκ να δουμε σε τι επιπεδο βρισκομαι
sounis11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, n4sleep είπε Πάντως όσοι σκέφτεστε για ανοξείδωτη σχάρα να ξέρετε ότι θα χάσατε πολύ σε ψήσιμο σε σχέση με το μαντέμι. Ανοξείδωτη θα έβαζα μόνο πάνω από “sizzle zone» δηλαδή υπέρυθρο καυστήρα. Απο ποιά αποψη το λες αυτο;
Astronautis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Η μαντεμενια σχάρα έχει μεγάλη θερμοχωρητικότητα, επομένως διευκολύνει την γρήγορη μεταφορά θερμότητας στα ψητά. Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται η ανοξείδωτη, ειδικά αν είναι από ανοξείδωτο σωλήνα και όχι συμπαγές μέταλλο. Έχει κάποιος ινοξ ιδιοκατασκευη για να μας πει.τι γίνεται;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Αν είναι μασιφ και όχι σωλήνα, λογικά θα είναι οκ. Είχα δει ένα βιντεάκι που είχε και τις δύο πάνω σε ένα Weber genesis και έκαναν ίδιο searing στην ουσία το μαντεμι με το inox.
zanskou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Χαλαρό ψησιματακι σήμερα με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο. Αρνίσια παϊδάκια τα οποία πριν είχαν μείνει για περίπου δύο ώρες σε μια λεκάνη με μπύρα και γάλα εβαπορε (δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε). Η πιατέλα στο τσακ γλύτωσε το φάγωμα 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Τι προσφέρει η διαδικασία με τη μπύρα και το γάλα? Btw από τότε που δοκίμασα προβατίνα το αρνί μου φαίνεται ανωστο τελείως. 2
zanskou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Τι προσφέρει η διαδικασία με τη μπύρα και το γάλα? Btw από τότε που δοκίμασα προβατίνα το αρνί μου φαίνεται ανωστο τελείως. Το κρέας γίνεται εντελώς λιώμα και φεύγουν οι πολύ έντονες μυρωδιές (που στο αρνί ας πούμε στη γυναίκα μου δεν αρέσει, ενώ η γεύση της αρέσει. Τι να πεις :P) ενώ παράλληλα κρατάει ατόφια τη γεύση του. Και βέβαια βγαίνει τέρμα ζουμερό όταν το τρως. 2
invisiblesurfer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, zanskou είπε Χαλαρό ψησιματακι σήμερα με τον παλιό καλό παραδοσιακό τρόπο. Αρνίσια παϊδάκια τα οποία πριν είχαν μείνει για περίπου δύο ώρες σε μια λεκάνη με μπύρα και γάλα εβαπορε (δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε). Η πιατέλα στο τσακ γλύτωσε το φάγωμα Πω πω αδερφέ αυτή η θέα με τα παϊδάκια και τη θάλασσα στα 20 βήματα.... Να το χαίρεσαι! 2
Xorxhs! Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Για να μαλακώσει το κρέας , ιδιαίτερα το μοσχαρίσιο , βάζεις ακτινίδιο για 1 ώρα max . Γίνεται λιώμα 1
sounis11 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Astronautis είπε Η μαντεμενια σχάρα έχει μεγάλη θερμοχωρητικότητα, επομένως διευκολύνει την γρήγορη μεταφορά θερμότητας στα ψητά. Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται η ανοξείδωτη, ειδικά αν είναι από ανοξείδωτο σωλήνα και όχι συμπαγές μέταλλο. Έχει κάποιος ινοξ ιδιοκατασκευη για να μας πει.τι γίνεται; Μιλαμε παντα για μασιφ διαμετρου ενος εκατοστου.Άλλωστε νομιζω οι ακριβές σειρες της weber οπως επισης οι napoleon ανοξειδωτες σχαρες εχουν. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Για να μαλακώσει το κρέας , ιδιαίτερα το μοσχαρίσιο , βάζεις ακτινίδιο για 1 ώρα max . Γίνεται λιώμα Και με ανανα εχω δει και το κανει ο guga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα