Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alimentas είπε

Eχω γραψει για landmann οτι εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα με οτι αυτο σημαινει για αντλακτικα κτλ.Εχω βρει μαγαζι στο Χαλανδρι εξ ολοκληρου landmann που εχει απο καρβουνα της εταιριας μεχρι σπατουλες κ οτιδηποτε σχετικα με τις ψησταριες.Για τις τιμες που εχουν φαινονται τιμιες.Η συγκεκριμενη ειδικα εχει τεραστια επιφανεια ψησιματος.

Χαλανδρι θα παω και γω να τις δω! Εχει και μια κουκουλα με καλη τιμη που θελω να παρω...

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cambo99 είπε

Ναι όλα τέλεια. Σε ευχαριστώ...

Τι καθαριστικό χρησιμοποιείς για την genesis σχετικά με το εσωτερικό... καυστήρες κλπ ;

Χρησιμοποιώ αυτο

https://www.skroutz.gr/s/13854423/Weber-Καθαριστικό-Κάδου-17684.html

και 

https://www.skroutz.gr/s/21856183/Weber-17875.html

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, filippos_kar είπε

Το πρώτο δεν είναι για ψησταριες με κάρβουνα ? Θα παρω και γω αυριο αλλα δεν ξερω ακομα πιο...

Για εμαγιέ σημεία είναι, δηλαδή για τον μαυρο κάδο της ψησταριάς

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cambo99 είπε

Όλες οι πέτρες καλές είναι... η ψησταριά παίζει σημαντικό ρόλο και εννοείται να μάθεις τους χρόνους / θερμοκρασία ψησίματος.

Δεν ειναι  ακριβως ετσι.

Παιζει ρολο και  η ποιοτητα της πετρας..

Απο το βαρος αλλα και  απο το υψος εξαρταται η ποιοτητα της.

Δεν υπαρχει περιπτωση η πετρα π.χ. του lidl να ειναι  ποιοτικα ιδια με της weber η  της broil king. Αλλες θερμοκρασιες θα ανεβαζει και  αλλες αντοχες θα εχει η μια και  αλλες η αλλη.

  • Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορα να υπαρχει σε μια πετρα περα απ το παχος??????Καμια.Και της weber ειδικα δεν ειναι κ καμοια χοντρη.Σαν τσιγαροχαρτο ειναι.Το παχος κανει ολη την διαφορα.

Παρε πυροτουβλα ή μια πυροπλακα που ειναι χοντρα ,θα σου βγει στο μισο κοστος απ οτι μια πετρα weber ,broil king κτλ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα δινει καλυτερο αποτελεσμα.

  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, alimentas είπε

Τι διαφορα να υπαρχει σε μια πετρα περα απ το παχος??????Καμια.Και της weber ειδικα δεν ειναι κ καμοια χοντρη.Σαν τσιγαροχαρτο ειναι.Το παχος κανει ολη την διαφορα.

Παρε πυροτουβλα ή μια πυροπλακα που ειναι χοντρα ,θα σου βγει στο μισο κοστος απ οτι μια πετρα weber ,broil king κτλ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα δινει καλυτερο αποτελεσμα.

https://www.e-wish.gr/petrini-plaka-psisimatos-pitsas-33cm-smile-skp-1/?skr_prm=WyIxMjQ4MjFlOS01ZjQzLTQ1MjgtOWI3OS1kNWU3NjNiN2JkMjYiLDE1OTE4MTYwNjgxMTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

 

Μόλις την παρήγγειλα... περαστικά μου :)

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι,τιμιοτατη.Το θεμα μ αυτες τις πετρες ειναι οτι ειναι βολικες κ ευχρηστες για οικιακη χρηση.Και του lidl μια χαρα ειναι για τα 8 ε.Εγω εκεινη ξαναπηρα.Ειχα παρει την ιδια πριν 5 χρονια νομιζω,μου ειχε κρατησει 3 κ επειδη λερωθηκε πολυ καποια στιγμη την πεταξα.Κατα τ αλλα κανενα προβλημα.Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 20ε για πετρα επειδη γραφει weber πανω.

Οι πυροπλακες κανουν την καλυτερη δουλεια αλλα αντε βαζε-βγαζε στον φουρνο......μεγαλη φασαρια.

  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alimentas είπε

Mια χαρα ειναι,τιμιοτατη.Το θεμα μ αυτες τις πετρες ειναι οτι ειναι βολικες κ ευχρηστες για οικιακη χρηση.Και του lidl μια χαρα ειναι για τα 8 ε.Εγω εκεινη ξαναπηρα.Ειχα παρει την ιδια πριν 5 χρονια νομιζω,μου ειχε κρατησει 3 κ επειδη λερωθηκε πολυ καποια στιγμη την πεταξα.Κατα τ αλλα κανενα προβλημα.Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 20ε για πετρα επειδη γραφει weber πανω.

Οι πυροπλακες κανουν την καλυτερη δουλεια αλλα αντε βαζε-βγαζε στον φουρνο......μεγαλη φασαρια.

Για την πέτρα όταν λερωθεί διάβασα πως την τρίβεις με πολύ ψιλό γιαλοχαρτο

  • Like 1
Δημοσ.

Βρήκα έναν κοντά στο σπίτι μου κ ρώτησα για σχάρα ανοξείδωτο ατσάλι. Για τη δική μου 51 μήκος επί 45,χωρίς ποδαράκια εννοείται,μου είπε 50 ευρώ κ σε πάχος 6 χιλιοστά. Καλά είναι;δεν έχω άποψη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε

Αυτή λογικά θα κάτσει και στο gbs

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alimentas είπε

Mια χαρα ειναι,τιμιοτατη.Το θεμα μ αυτες τις πετρες ειναι οτι ειναι βολικες κ ευχρηστες για οικιακη χρηση.Και του lidl μια χαρα ειναι για τα 8 ε.Εγω εκεινη ξαναπηρα.Ειχα παρει την ιδια πριν 5 χρονια νομιζω,μου ειχε κρατησει 3 κ επειδη λερωθηκε πολυ καποια στιγμη την πεταξα.Κατα τ αλλα κανενα προβλημα.Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 20ε για πετρα επειδη γραφει weber πανω.

Οι πυροπλακες κανουν την καλυτερη δουλεια αλλα αντε βαζε-βγαζε στον φουρνο......μεγαλη φασαρια.

Φαντάζομαι ότι και στο bbq έχεις διαλέξει κάτι τίμιο που δεν γράφει Weber επάνω!!!

Δημοσ.

Στο  bbq ειναι αλλο.Υπαρχει μια τεχνογνωσια κ μια τεχνολογια απο πισω που την πληρωνεις.Αμα εσυ πονηρε νομιζεις οτι μια πετρα με παχος ενα εκατοστο κανει καλυτερη δουλεια επειδη γραφει weber , broil king κτλ χαλα 50 ε κ παρτην.Δικα μου ειναι τα λεφτα για να με νοιαξει???

Συμφωνα με την εξυπναδα που εγραψες  στην προηγουμενη σελιδα η ποιοτητα εξαρταται απο το υψος της πλακας.......Η μια εχει παχος 1,1 εκ και ειναι του 15ερου και η αλλη η ''καλη'' ειναι ενα χιλιοστο πιο χοντρη κ κανει 56.41ε το χιλιοστο παει δηλαδη???

https://www.ergalia4u.gr/σπίτι-κήπος/οικιακός-εξοπλισμός/συσκευές-μαγειρικής/ψηστιέρες-γκριλιέρες/p,19931,πέτρινη-πλάκα-ψησίματος-πίτσας-33cm-smile-skp-1,smile.html?skr_prm=WyJmYjhjZWNhMS0xOTM4LTQwYjctODhmMC1iZTU3OTA1Zjk5NTgiLDE1OTE4NDE1NTkxNTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://bbq.gr/pizza-stone-strogguli-36-5-weber

  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 hours ago, alimentas said:

Στο  bbq ειναι αλλο.Υπαρχει μια τεχνογνωσια κ μια τεχνολογια απο πισω που την πληρωνεις.Αμα εσυ πονηρε νομιζεις οτι μια πετρα με παχος ενα εκατοστο κανει καλυτερη δουλεια επειδη γραφει weber , broil king κτλ χαλα 50 ε κ παρτην.Δικα μου ειναι τα λεφτα για να με νοιαξει???

Συμφωνα με την εξυπναδα που εγραψες  στην προηγουμενη σελιδα η ποιοτητα εξαρταται απο το υψος της πλακας.......Η μια εχει παχος 1,1 εκ και ειναι του 15ερου και η αλλη η ''καλη'' ειναι ενα χιλιοστο πιο χοντρη κ κανει 56.41ε το χιλιοστο παει δηλαδη???

https://www.ergalia4u.gr/σπίτι-κήπος/οικιακός-εξοπλισμός/συσκευές-μαγειρικής/ψηστιέρες-γκριλιέρες/p,19931,πέτρινη-πλάκα-ψησίματος-πίτσας-33cm-smile-skp-1,smile.html?skr_prm=WyJmYjhjZWNhMS0xOTM4LTQwYjctODhmMC1iZTU3OTA1Zjk5NTgiLDE1OTE4NDE1NTkxNTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://bbq.gr/pizza-stone-strogguli-36-5-weber

Tους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω ατοφιους γιατι αντικατοπτριζουν προφανως τον χαρακτηρα σου!!!

 

  • Like 1
Δημοσ.

χωρίς να είμαι ειδικός κ μη γνωρίζοντας απο πέτρες θα πω, ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει κ μετά μαντέμια, τα no name κάνουν 20-30 ε ξέρω γω τα επώνυμα καλά μπορεί κ 100 και δε μιλάω απαραίτητα για Weber broil king κτλ. Επειδή ειμαι από τους τυχερούς που κατά τύχη έχουν από τα ακριβά κ το έχω μόνιμα μέσα στη ψησταριά αυτό που βλέπω ειναι ότι όταν οι σχάρες οι "μαντεμένιες" έχουν κρυώσει το επώνυμο ακριβό μαντέμι βγάζει φωτιά που λεει ο λόγος, ε μαντέμι το ενα μαντέμι κ το αλλο. άλλη συμπεριφορά? ε άμα έχει προσμίξεις... που πιθανόν το ίδιο γίνεται κ στις πέτρες κ σε όλα τα παρελκόμενα.. είδα την ψησταριά του leroy απο κοντά που λεει κιόλας υλικό ψησίματος μαντεμι. ε για γέλια , όταν έχεις ψησεις σε πραγματικό μαντέμι . 

ξέρετε όμως τι γίνεται? άλλο η ποιότητα κ άλλο το vfm. Η ψησταριά του leroy συγκριτικά με οτι εχει περάσει απο τα χέρια μου είναι της πλάκας και όμως θα την αγοράσω γτ την προορίζω για χρηση 10 φορες το χρόνο σε σπιτι που θα ψήνω σουβλάκια κ στήθος κοτόπουλο και τα 200 ε θα τα βγάλει και με το παραπάνω. το ιδιο κ η πέτρα ψησίματος σου λεει ο αλλος ε κ να μου χαλάσει σε 3 χρόνια με 10 20 ε θα παρω αλλη και αφου ψήνει αξιοπρεπώς ειναι τέλεια θα τα βγάλει τα λευτα της . υπαρχει παιδιά ομως και κόσμος που θέλει ποιότητα στο αποτέλεσμα και το αξιοπρεπώς το δικό σας για εκείνον μπορεί να είναι μετριότητα οπότε καλό είναι να μη χαρακτηριζουμε γιατί όλα ειναι σχετικά.

  • Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...