Deu164 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγώ προπανίου ήθελα να πάρω την ασήμι πετρογαζ 13kg από ότι είχα υπολογίσει χωράει από κάτω για αποθήκευση αλλά δε βρήκα τον ανάλογο ρυθμιστή για προπάνιο σε 3-4 καταστήματα που πουλάνε φιάλες εδώ τριγύρω και τελικά πήρα τη 10kg μπλε πετρογαζ μείγμα Όταν πήγα στο LM είχε μόνο ένα ρυθμιστή τον ποιο φθηνό αν και τον αγόρασα δε μου έκανε για εμπιστοσύνης λόγο ότι είναι made in china, δεν τον χρησιμοποίησα τον άφησα στην άκρη για spare. Στο κατάστημα που πήρα τη φιάλη επιστρέφοντας πήρα και έναν made in Italy της Reca Spoiler Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από Deu164
gudinakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Όλα αυτά που όλα αυτά που περιγράφεις και σε ανάγκασαν να χρησιμοποιήσεις μεμβράνες συμβαίνουν σε Ναπολέων ; Όλα αυτά που περιγράφω συμβαίνουν σε αυτή με την Ναπολέων δεν έχω κανένα πρόβλημα ψήνω τα πάντα και δεν έχω χρησιμοποιήσει στην Ναπολέων ποτέ μεμβράνες
Evgenios_V Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, paposgsxr είπε Το θερμόμετρο μου δεν έχει γράψει ποτέ πάνω από 220 βαθμούς, οπότε είμαι safe πως προς την αντοχή και την υγιεινή των μεμβρανών που είναι οι 250+ βαθμοί Το προβλημα δεν εχει να κάνει με το θέμα της θερμοκρασίας στον περιβαλλον χώρο που μετράει το θερμομετρο της ψησταριας (το οποιο μπορεί και να μην μετράει ακριβώς) αλλά στα σημεία επαφης δλδ την σχάρα (οπου συσσωρέυετε η θερμοκρασια)...οπότε αν έχεις 220 στην ψηασταιά λογικά στην σχάρα ειναι κατα πολύ μεγαλύτερη η θερμοκρασία. 3
Deu164 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας και το topic έχει περάσει τις 900 σελίδες και δεν ξέρω αν έχει γραφτεί παλιότερα μετά από 5-6 ψησίματα (λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια μαριναρισμένα και όχι μπιφτέκια, κεμπάπ) σήμερα δοκίμασα να της κάνω τον πρώτο καθαρισμό να δω πόσο εύκολα η δύσκολα καθαρίζει. Για τις εμαγιέ σχάρες και προφυλακτήρες των καυστήρων χρησιμοποίησα ένα μπρούτζινο συρμάτινο σφουγγάρι και ένα καθαριστικό για φούρνους από το supermarket Αρχικά τα έβαλα όλα μέσα σε μια λεκάνη τα ψέκασα με το καθαριστικό και μετά από 5-10 λεπτά πριν στεγνώσει τη γέμισα με νερό να τα καλύψει και τα μούλιασα για άλλη μισή ώρα. Τελος τα έτριψα με το συρμάτινο σφουγγάρι και έγιναν σαν καινούρια σαν να μη τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ . Η συρμάτινη επένδυση του σφουγγαριού είναι αρκετά μαλακή φθείρεται εύκολα max να αντέχει για 2 πλυσίματα (φθηνά είναι 0,90eu τα 2), το απορρυπαντικό αν και αραιωμένο ήταν σαν λιπαντικό πάνω στο καθαρό εμαγιέ μάγκωνε μόνο στα καμένα λίπη. Δεν προκάλεσε καμία φθορά ούτε καν θάμπωσε το φινίρισμα. Εννοείτε μετά καλό ξέπλυμα πλύσιμο με απορρυπαντικό πιάτων και κάψιμο στο max Εσωτερικά στο πλαίσιο / φούρνο δεν έκανα πολλά μόνο ένα καθάρισμα με πλαστική σπάτουλα και σκούπισμα με χαρτί να καθαρίσει τα χοντρά. Spoiler Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Deu164 6
est Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Deu164 είπε ...... Τελος τα έτριψα με το συρμάτινο σφουγγάρι και έγιναν σαν καινούρια σαν να μη τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ . Η συρμάτινη επένδυση του σφουγγαριού είναι αρκετά μαλακή φθείρεται εύκολα max να αντέχει για 2 πλυσίματα (φθηνά είναι 0,90eu τα 2) ...... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κάθε πολυχρησιμοποιημένο σφουγγαράκι και βιτέξ που αποσύρεται από την κουζίνα, θα καθαρίσει μια φορά την ψησταριά και μετά θα πεταχτεί. Κανόνας 🤭. 2
Deu164 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό ναι αλλά τέτοιου τύπου σφουγγάρια δεν είναι από τα συνηθισμένα για την κουζίνα οπότε πήρα μερικά και για την ψησταριά https://www.skroutz.gr/s/30172557/Viosarp-Σετ-Συρμάτινα-Σφουγγάρια-Κουζίνας-4τμχ.html Σταματήσαμε για κάποια ψώνια... Μπήκα στο κρεοπωλείο και έφυγα και με 3 μοσχαρίσιες τέρατα σχεδόν στα 5kg και οι 3 πως ψήνονται αυτά τα θηρία? κανένα tip? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Deu164 2
ChristophorosGiam Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Σχετικά με το πλαϊνό μάτι υπερύρθων της Ναπολεον, να πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με τη "θωράκιση" που κάνει στο κρέας, όμως τις τελευταίες φορές που έχω ψήσει κάνα τιμπόουν ή κάνα ριμπάη, πραγματικά παίρνει φωτιά, συν το γεγονός ότι στάζει το λίπος από κάτω στο πλακάκι. Εννοείται τον καυστήρα τον έχω στο φουλ και τη σχάρα στην πάνω θέση. Κάτι δεν κάνω καλά μου φαίνεται...
nikodemus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα μερακλήδες, μπήκα κι εγώ στο club με μια Napoleon Freestyle 365. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την πορεία της συμβίωσης που θα έχουμε! Καλά ψησίματα! https://photos.app.goo.gl/ibVNaH6io5tNJCNY6 7
invisiblesurfer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, nikodemus είπε Καλησπέρα μερακλήδες, μπήκα κι εγώ στο club με μια Napoleon Freestyle 365. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την πορεία της συμβίωσης που θα έχουμε! Καλά ψησίματα! https://photos.app.goo.gl/ibVNaH6io5tNJCNY6 Καλά ψησίματα με υγεία
ilpapacha Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikodemus είπε Καλησπέρα μερακλήδες, μπήκα κι εγώ στο club με μια Napoleon Freestyle 365. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την πορεία της συμβίωσης που θα έχουμε! Καλά ψησίματα! https://photos.app.goo.gl/ibVNaH6io5tNJCNY6 Καλορίζικη και καλά ψησίματα! 5 ώρες πριν, Deu164 είπε Μιας και το topic έχει περάσει τις 900 σελίδες και δεν ξέρω αν έχει γραφτεί παλιότερα μετά από 5-6 ψησίματα (λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια μαριναρισμένα και όχι μπιφτέκια, κεμπάπ) σήμερα δοκίμασα να της κάνω τον πρώτο καθαρισμό να δω πόσο εύκολα η δύσκολα καθαρίζει. Για τις εμαγιέ σχάρες και προφυλακτήρες των καυστήρων χρησιμοποίησα ένα μπρούτζινο συρμάτινο σφουγγάρι και ένα καθαριστικό για φούρνους από το supermarket Αρχικά τα έβαλα όλα μέσα σε μια λεκάνη τα ψέκασα με το καθαριστικό και μετά από 5-10 λεπτά πριν στεγνώσει τη γέμισα με νερό να τα καλύψει και τα μούλιασα για άλλη μισή ώρα. Τελος τα έτριψα με το συρμάτινο σφουγγάρι και έγιναν σαν καινούρια σαν να μη τα είχα χρησιμοποιήσει ποτέ . Η συρμάτινη επένδυση του σφουγγαριού είναι αρκετά μαλακή φθείρεται εύκολα max να αντέχει για 2 πλυσίματα (φθηνά είναι 0,90eu τα 2), το απορρυπαντικό αν και αραιωμένο ήταν σαν λιπαντικό πάνω στο καθαρό εμαγιέ μάγκωνε μόνο στα καμένα λίπη. Δεν προκάλεσε καμία φθορά ούτε καν θάμπωσε το φινίρισμα. Εννοείτε μετά καλό ξέπλυμα πλύσιμο με απορρυπαντικό πιάτων και κάψιμο στο max Εσωτερικά στο πλαίσιο / φούρνο δεν έκανα πολλά μόνο ένα καθάρισμα με πλαστική σπάτουλα και σκούπισμα με χαρτί να καθαρίσει τα χοντρά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν γνωρίζω ποιο καθαριστικό χρησιμοποίησες, όμως καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς χημικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις υγρό πιάτων. 3 ώρες πριν, Deu164 είπε Αυτό ναι αλλά τέτοιου τύπου σφουγγάρια δεν είναι από τα συνηθισμένα για την κουζίνα οπότε πήρα μερικά και για την ψησταριά https://www.skroutz.gr/s/30172557/Viosarp-Σετ-Συρμάτινα-Σφουγγάρια-Κουζίνας-4τμχ.html Σταματήσαμε για κάποια ψώνια... Μπήκα στο κρεοπωλείο και έφυγα και με 3 μοσχαρίσιες τέρατα σχεδόν στα 5kg και οι 3 πως ψήνονται αυτά τα θηρία? κανένα tip? Καλύτερα πήγαινε με reverse sear. Πρώτα έμμεσο ψήσιμο και στο τέλος άμεσο. 3 ώρες πριν, ChristophorosGiam είπε Σχετικά με το πλαϊνό μάτι υπερύρθων της Ναπολεον, να πω ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με τη "θωράκιση" που κάνει στο κρέας, όμως τις τελευταίες φορές που έχω ψήσει κάνα τιμπόουν ή κάνα ριμπάη, πραγματικά παίρνει φωτιά, συν το γεγονός ότι στάζει το λίπος από κάτω στο πλακάκι. Εννοείται τον καυστήρα τον έχω στο φουλ και τη σχάρα στην πάνω θέση. Κάτι δεν κάνω καλά μου φαίνεται... Εάν δεις βιντεάκια και στο YouTube, η φωτιά που αναφέρεις είναι σύνηθες φαινόμενο στα λιπαρά κρέατα Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Δεν έχει στάξει ποτέ λίπος κάτω από την ψησταριά. Μήπως έχει φύγει από την θέση του το συρταράκι λιποσυλλέκτης που έχει; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από ilpapacha
johnniek13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Εχει κανεις αποψη για την πιο ακριβη bormann zenith BBQ5500? Παρ' ολο που στο skroutz αναφερει μαντεμενια σχαρα, στην πραγματικοτητα ειναι ανοξειδωτη και με δεδομενο την τιμη και αυτα που δινει (διπλο καπακι, 2 εξωτ εστιες, ανοξειδωτοι φλογοκρυπτες) μου φαινεται καλη αγορα. Με αλλα 60 ευρω βαζω και την σουβλα και με κατω απο 800 εχω τα παντα. Και ανταλλακτικα 99% χωρις προβλημα για τα επομενα χρονια. Το θεμα ειναι αν θα ανεβαζει σωστα θερμοκρασια και το ποσο καλο ανοξειδωτο ειναι αυτο, ποσο χοντρο.
sndev Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Εχει κανεις αποψη για την πιο ακριβη bormann zenith BBQ5500? Παρ' ολο που στο skroutz αναφερει μαντεμενια σχαρα, στην πραγματικοτητα ειναι ανοξειδωτη και με δεδομενο την τιμη και αυτα που δινει (διπλο καπακι, 2 εξωτ εστιες, ανοξειδωτοι φλογοκρυπτες) μου φαινεται καλη αγορα. Με αλλα 60 ευρω βαζω και την σουβλα και με κατω απο 800 εχω τα παντα. Και ανταλλακτικα 99% χωρις προβλημα για τα επομενα χρονια. Το θεμα ειναι αν θα ανεβαζει σωστα θερμοκρασια και το ποσο καλο ανοξειδωτο ειναι αυτο, ποσο χοντρο. Δε θα δινα 800 ε για δευτεραντζα. Προσωπικά πάντα θα δινα 300 για τριτοτεταρτη κεντον από lerroy η θα βάζα κάτι έξτρα για μια καλύτερη weber Napoleon. Δεν είναι θέμα ανταλλακτικών αλλά γτ να δώσεις 800 κ σε 5 χρόνια να λιμπιζεσαι κάτι καλύτερο στα 900 πχ. Πάρτο από την αρχή κ σιγά σιγά πρόσθετε ότι σου λείπει 2
johnniek13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, sndev είπε Δε θα δινα 800 ε για δευτεραντζα. Προσωπικά πάντα θα δινα 300 για τριτοτεταρτη κεντον από lerroy η θα βάζα κάτι έξτρα για μια καλύτερη weber Napoleon. Δεν είναι θέμα ανταλλακτικών αλλά γτ να δώσεις 800 κ σε 5 χρόνια να λιμπιζεσαι κάτι καλύτερο στα 900 πχ. Πάρτο από την αρχή κ σιγά σιγά πρόσθετε ότι σου λείπει Για NAP 525 στα 1080 δεν τα δινω παντως, την θεωρω υπερεκτιμημενη. Με μια προσφορα -15% θα ημουν οκ, αλλα απο οτι φαινεται θα περασει το καλοκαιρι ετσι. Παντως το δευτεραντζα, οταν ολα ειναι ανοξειδωτα δεν το λες ευκολα. Απλα υπαρχουν καποιες ανακολουθιες που δημιουργουν αμφιβολιες υπερ των επωνυμων. Napoleon μονο 4 εστιες και μονό καπακι = 70 κιλα Bormann +2 εστιες με διπλο καπακι - 58 κιλα. (με Inox σχαρα αντε να εχασε 3 κιλα, τα υπολοιπα 10-12 κιλα που ειναι?) Napoleon, καυστηρες διπλης σωληνωσεως Inox Bormann, μαλλον Universal Απλοι inox. αλλα ποια η διαφορα στην ουσια? διαρκεια? Napoleon, Φλογοκρυπτες 7 inox Bormann, Φλογοκρυπτες 4 inox. ιδιο Inox? μαλλον οχι. και μαλλον καλυτερη κατανομη εχουν οι 7. Ολα τα παραπανω ποσο διαφορετικοι αποτελεσμα εχουν στο ψησιμο? Η εγγυηση εχει τεραστια διαφορά, αλλα και η τιμη αυτη την στιγμη ειναι +380 ευρω. Μηπως σε 10 χρονια Napoleon εγγυηση, με 380 ευρω αλλαζω 2 φορες καυστηρες στην Bormann?
sndev Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Για NAP 525 στα 1080 δεν τα δινω παντως, την θεωρω υπερεκτιμημενη. Με μια προσφορα -15% θα ημουν οκ, αλλα απο οτι φαινεται θα περασει το καλοκαιρι ετσι. Παντως το δευτεραντζα, οταν ολα ειναι ανοξειδωτα δεν το λες ευκολα. Απλα υπαρχουν καποιες ανακολουθιες που δημιουργουν αμφιβολιες υπερ των επωνυμων. Napoleon μονο 4 εστιες και μονό καπακι = 70 κιλα Bormann +2 εστιες με διπλο καπακι - 58 κιλα. (με Inox σχαρα αντε να εχασε 3 κιλα, τα υπολοιπα 10-12 κιλα που ειναι?) Napoleon, καυστηρες διπλης σωληνωσεως Inox Bormann, μαλλον Universal Απλοι inox. αλλα ποια η διαφορα στην ουσια? διαρκεια? Napoleon, Φλογοκρυπτες 7 inox Bormann, Φλογοκρυπτες 4 inox. ιδιο Inox? μαλλον οχι. και μαλλον καλυτερη κατανομη εχουν οι 7. Ολα τα παραπανω ποσο διαφορετικοι αποτελεσμα εχουν στο ψησιμο? Η εγγυηση εχει τεραστια διαφορά, αλλα και η τιμη αυτη την στιγμη ειναι +380 ευρω. Μηπως σε 10 χρονια Napoleon εγγυηση, με 380 ευρω αλλαζω 2 φορες καυστηρες στην Bormann? Ναι συμφωνώ κ επειδή το βλέπω ότι το έχεις ψάξει κ δε ρωτάς γενικότητες θα σου απαντήσω πιο σοβαρά. Έχω ξαναπεί τα ίδια αλλά πάει καιρός για να ψάξεις. Λένε πχ μαντέμι δε λένε όμως τι προσμίξεις έξτρα έχουν κάνει. Υπάρχουν κάτι κινεζιες 20 ε μαντέμι λένε κ έχει κ τα lodge των 80 . Πας να κάνεις smash burger στων 30 40 ε κ αντί να καραμελωνουν λόγο υψηλής θερμοκρασιας βράζουν στα ζουμια τους. Αντί να θες 20 λεπτά να κάψει το μαντέμι θες 40 κ πάει λέγοντας. Στη λογική αυτή υπάρχει inox και "inox" φυσικά δεν είναι τα ίδια όλα κ γι'αυτό διάφορες στο κόστος. Είναι σα τις μπάρες healthy επειδή έχουν βρώμη κ διαβάζεις συστατικά κ λένε 40% ζάχαρη 5% βρώμη 1% κακάο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όλα αυτά στη πράξη όταν ψήνεις έχουν σημαντικές διαφορές αλλά θα τις καταλάβεις ΜΟΝΟ όταν ψήσεις σε καλύτερο. Επίσης ΝΑΙ σε 10 χρόνια όχι 2 αλλά 3ς φορές θα έχεις αλλάξει καυστήρες κ χρηματικά θα σου βγει συμαντικά λιγότερο κυρίως λόγο δεύτερης ποιότητας υλικων όμως εάν το θέμα είναι τα λεφτά να σε ενημερώσω ότι δεν είναι μόνο το κόστος των καυστήρων. Είναι η ψυχική σου υγεία όταν ψήνεις στους 10 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία κ η δευτεραντζα θέλει 3πλασιο χρόνο να ζεσταθεί κ εσύ θα κρυώνεις έξω, το πόσο εύκολα καθαρίζει, το πόσο εύκολα σκουριάζουν τα γύρω γύρω που κρατανε τα inox" ότι δε θα βγάζει το ίδιο καλό ψήσιμο σε ακριβά κρέατα, θα πάω να πάρω rib eye 60 e κ δε θα χω το φόβο να μη βγει όπως πρέπει; Διάσπαρτα στα γράφω αλλά επειδή το έψαξες θεωρώ θα καταλάβεις πως το εννοώ. Ψήσιμο θα κάνεις κ σε καζάνι θερμοσίφωνα το θέμα είναι σε τι ποιότητα θα το κάνεις. Έχωντας περάσει από 4ς ψησταριές εγώ 600 700 800 ε δε θα έδινα για κάτι μη καταξίωμενο τα θεωρώ πάρα πολλά για αυτά που ΔΕΝ προσφέρει συγκριτικά πάντα.. γι'αυτό είπα kenton των 300σιων ε σε αυτή τη κατηγορία κ κάθε 5 χρόνια παίρνε καινουρια 4
johnniek13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sndev είπε Ναι συμφωνώ κ επειδή το βλέπω ότι το έχεις ψάξει κ δε ρωτάς γενικότητες θα σου απαντήσω πιο σοβαρά. Έχω ξαναπεί τα ίδια αλλά πάει καιρός για να ψάξεις. Λένε πχ μαντέμι δε λένε όμως τι προσμίξεις έξτρα έχουν κάνει. Υπάρχουν κάτι κινεζιες 20 ε μαντέμι λένε κ έχει κ τα lodge των 80 . Πας να κάνεις smash burger στων 30 40 ε κ αντί να καραμελωνουν λόγο υψηλής θερμοκρασιας βράζουν στα ζουμια τους. Αντί να θες 20 λεπτά να κάψει το μαντέμι θες 40 κ πάει λέγοντας. Στη λογική αυτή υπάρχει inox και "inox" φυσικά δεν είναι τα ίδια όλα κ γι'αυτό διάφορες στο κόστος. Είναι σα τις μπάρες healthy επειδή έχουν βρώμη κ διαβάζεις συστατικά κ λένε 40% ζάχαρη 5% βρώμη 1% κακάο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όλα αυτά στη πράξη όταν ψήνεις έχουν σημαντικές διαφορές αλλά θα τις καταλάβεις ΜΟΝΟ όταν ψήσεις σε καλύτερο. Επίσης ΝΑΙ σε 10 χρόνια όχι 2 αλλά 3ς φορές θα έχεις αλλάξει καυστήρες κ χρηματικά θα σου βγει συμαντικά λιγότερο κυρίως λόγο δεύτερης ποιότητας υλικων όμως εάν το θέμα είναι τα λεφτά να σε ενημερώσω ότι δεν είναι μόνο το κόστος των καυστήρων. Είναι η ψυχική σου υγεία όταν ψήνεις στους 10 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία κ η δευτεραντζα θέλει 3πλασιο χρόνο να ζεσταθεί κ εσύ θα κρυώνεις έξω, το πόσο εύκολα καθαρίζει, το πόσο εύκολα σκουριάζουν τα γύρω γύρω που κρατανε τα inox" ότι δε θα βγάζει το ίδιο καλό ψήσιμο σε ακριβά κρέατα, θα πάω να πάρω rib eye 60 e κ δε θα χω το φόβο να μη βγει όπως πρέπει; Διάσπαρτα στα γράφω αλλά επειδή το έψαξες θεωρώ θα καταλάβεις πως το εννοώ. Ψήσιμο θα κάνεις κ σε καζάνι θερμοσίφωνα το θέμα είναι σε τι ποιότητα θα το κάνεις. Έχωντας περάσει από 4ς ψησταριές εγώ 600 700 800 ε δε θα έδινα για κάτι μη καταξίωμενο τα θεωρώ πάρα πολλά για αυτά που ΔΕΝ προσφέρει συγκριτικά πάντα.. γι'αυτό είπα kenton των 300σιων ε σε αυτή τη κατηγορία κ κάθε 5 χρόνια παίρνε καινουρια Δεχομαι αυτα που λες, μιας και εχεις τοσες εμπειριες. Τελικώς και παλι καταληγω οτι θα περιμενω την καλυτερη τιμη της NAPOLEON. Ευχαριστω για την απαντηση. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από johnniek13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα