Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tutuyo είπε

Προσωπικα κοιτουσα σε κατι ποιο οικονομικο (για σουβλα) με δεδομενο οτι δεν θα χρησιμοποιειθει συχνα

Υπαρχουν εντυπωσεις για την σουβλα της Naterial ?

Επισης, εντυσα το τον λιποσυλλεκτη (ταψι) με αλουμινοχαρτο σε μια προσπαθεια να τον κρατησω καθαρο. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ετσι?

Σήμερα που διάβαζα για όλα, κάπου πήρε το μάτι μου ότι απαγορεύεται. Ας πουν και οι ειδικοί που ξέρουν 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tutuyo είπε

Προσωπικα κοιτουσα σε κατι ποιο οικονομικο (για σουβλα) με δεδομενο οτι δεν θα χρησιμοποιειθει συχνα

Υπαρχουν εντυπωσεις για την σουβλα της Naterial ?

Επισης, εντυσα το τον λιποσυλλεκτη (ταψι) με αλουμινοχαρτο σε μια προσπαθεια να τον κρατησω καθαρο. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ετσι?

10 λεπτά πριν, vaggy είπε

Σήμερα που διάβαζα για όλα, κάπου πήρε το μάτι μου ότι απαγορεύεται. Ας πουν και οι ειδικοί που ξέρουν 

Το απλό αλουμινόχαρτο που χρησιμοποιούμε όλοι μας κατά κόρον, δεν ενδείκνυται για τέτοιες θερμοκρασίες. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις «ζάρες» στην επιφάνειά του με αποτέλεσμα να «λιμνάζουν» τα λίπη και να έχεις αρκετές αναφλέξεις ή/και φωτιά.

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το απλό αλουμινόχαρτο που χρησιμοποιούμε όλοι μας κατά κόρον, δεν ενδείκνυται για τέτοιες θερμοκρασίες. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις «ζάρες» στην επιφάνειά του με αποτέλεσμα να «λιμνάζουν» τα λίπη και να έχεις αρκετές αναφλέξεις ή/και φωτιά.

Ναι αυτό ακριβώς και εγώ τις πρώτες φορές εβαζα αλουμινόχαρτο στο ταψακι ώστε να το πετάω και να ξεμπερδευω , μέχρι που μια μέρα μετά το ψήσιμο που άνοιξα για πυρόλυση και πήρε φωτιά το ταψι :) οπότε από τότε τον έβγαλα και μετά από κάθε ψήσιμο βγάζω  ταψί το πλένω 1 λεπτό και τελος

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Amaretos είπε

Ναι αυτό ακριβώς και εγώ τις πρώτες φορές εβαζα αλουμινόχαρτο στο ταψακι ώστε να το πετάω και να ξεμπερδευω , μέχρι που μια μέρα μετά το ψήσιμο που άνοιξα για πυρόλυση και πήρε φωτιά το ταψι :) οπότε από τότε τον έβγαλα και μετά από κάθε ψήσιμο βγάζω  ταψί το πλένω 1 λεπτό και τελος

Προσωπικά χρησιμοποιώ τα ειδικά ταψάκια που έχει η Napoleon και τα αλλάζω όταν είναι αναγκαίο.

Δημοσ.

Κοίτα επειδή είμαι λίγο "βλαμμένος" μετά από κάθε ψήσιμο πλεναω το ταψακι μπαμ μπαμ και τα καλύπτρα μετά από 3-4 ψησίματα και αυτά. Οπότε επειδή το κάνω πολύ συχνά δεν προλαβαίνει να μαζέψει ποσότητα και να ζοριστω. Έτσι και αλλιώς τόσο χρόνο γλιτώνουμε από άμα κάρβουνο , αναμονή κλπ κλπ λίγο χρόνο αφιέρωση στην καθαριότητα και είσαι άρχοντας 

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, skskre είπε

Interesting, τωρα με την ρητρα αναπροσαρμογης :) Να δουμε τι θα ρουφαει και γενικα "πως" ψηνει. Να βαλουμε μπριζες παντου !

Δημοσ.

Καλημέρεες στο φόρουμ, πρώτη φορά γράφω αλλά παρακολουθώ καιρό :D κάτοχος kenton naterial με 4 καυστήρες και πάάάρα πολυ ευχαριστημένος.. αυτή την περίοδο είμαι στην αναζήτηση μικρής σχετικά ψησταριάς υγραερίου (2 καυστήρες) για το εξοχικό και με δυνατότητα εύκολης μεταφοράς σε καμπινγκ..έχετε κάτι να προτείνεται? Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ποιότητα, να κάνει απλά την δουλειά της 20-25 φορές μέσα στο καλοκαίρι!!

Ευχαριστώ 💪

Δημοσ.

Ειμαι σε αναμονη για καμμια προσφορα για την αγορα μιας Ναπολεον.

Ομως.... εδω και 10 χρονια παω διακοπες σε σπιτι που εχουν τα πεθερικα μου και όταν ακουσα οτι ψαχνω για ψησταρια μου ειπαν πως εχουν στην αποθηκη μια που εφεραν απο Καναδα το 85 και χρησιμοποιουσαν εκει για 1 χρόνο μόνο.

Η μαρκα ειναι WEST BED και το ταμπελακι λέει 40000ΒΤU με 2 καυστηρες σχηματος πι αντικριστους που σχηματιζουν H. και στη ουσια ειναι καδος και καπακι απο ντουραλουμινιο και σχαρες με μια επιστρωση γυαλιστερη. Την ελυσα πληρως, (θερμομετρα, καυστηρες, χειριστηρια και βαση και την καθαρισα και ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Αυτο που θελω να παρω ειναι πετρες λαβα. 

Έχει 6 μαρκες στο σκρουτζ. Ειναι καποιος που χρησιμοποιει ή εχει χρησιμοποιησει να προτινει? Μου ειπαν οτι σε μερικες μαρκες τα μισα ειναι τσιμεντο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα , να δηλώσω ευτυχής κάτοχος μιας jamestown αγορασμένης από τα praktiker . Είναι αυτή  4+1 και έχω να πω ότι για 330 ευρώ που κοστίζει είναι αυτό το καιρό το απώλητο VFM στα bbq . Την έχω χρησιμοποίηση μέχρι στιγμής 3 φορές για ψησίματα απλά ( κοτόπουλο φιλέτο , σουβλάκια , συκώτι ) και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό . Μεγάλη ευκολία το ότι βγαίνει ο πάτος και μπορείς να τον πλύνεις , καθώς επίσης και η πλάνη υπέρυθρη εστία που δουλεύει εξαιρετικά και εκτός από " θωράκιση " σε υψηλή θερμοκρασία στα κρέατα εκτελεί και χρέη πλαϊνού ματιού , μιας και έφτιαξα εχθές ΚΑΙ πατάτες τηγανίτες στη φριτέζα ..... ( εδώ να πω ότι πρέπει να βρω ή να κάνω παραγγελία μία παραλληλόγραμμη φριτέζα για να καλυπτή όλη την επιφάνεια του υπέρυθρου ...) . Σαν υλικό να πω ότι είναι εξαιρετική , στιβαρή , κατά τη συναρμολόγηση η αίσθηση που αποκόμισα ήταν πολλή  θετική ( δεν υπήρχε πουθενά συναρμογή με λαμαρινόβιδα , όλες ήταν με σπείρωμα και κολλημένο παξιμάδι με πάσο στην αντίθετη πλευρά ) οι εσωτερικές επιφάνειες είναι επισμαλτομένες , το καπάκι έχει διπλό τοίχωμα και γενικότερα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να πλησιάζει αυτά που δίνει στα 330 ευρώ ακόμα και στα διπλά συνυπολογίζοντας και το ότι έχει και το υπέρυθρο πλαϊνό μάτι . Αυτά .

Επεξ/σία από soundkeeper
  • Like 5
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Ειμαι σε αναμονη για καμμια προσφορα για την αγορα μιας Ναπολεον.

Ομως.... εδω και 10 χρονια παω διακοπες σε σπιτι που εχουν τα πεθερικα μου και όταν ακουσα οτι ψαχνω για ψησταρια μου ειπαν πως εχουν στην αποθηκη μια που εφεραν απο Καναδα το 85 και χρησιμοποιουσαν εκει για 1 χρόνο μόνο.

Η μαρκα ειναι WEST BED και το ταμπελακι λέει 40000ΒΤU με 2 καυστηρες σχηματος πι αντικριστους που σχηματιζουν H. και στη ουσια ειναι καδος και καπακι απο ντουραλουμινιο και σχαρες με μια επιστρωση γυαλιστερη. Την ελυσα πληρως, (θερμομετρα, καυστηρες, χειριστηρια και βαση και την καθαρισα και ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Αυτο που θελω να παρω ειναι πετρες λαβα. 

Έχει 6 μαρκες στο σκρουτζ. Ειναι καποιος που χρησιμοποιει ή εχει χρησιμοποιησει να προτινει? Μου ειπαν οτι σε μερικες μαρκες τα μισα ειναι τσιμεντο. 

http://www.grill-repair.com/images/parts/westbend510burner2.jpg 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...