agnostos13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, johng4 είπε Μάλλον για την Kenton με βλέπω με τους 3 καυστήρες λόγω τιμής. Ειδα επίσης και αυτήν στα praktiker πάνω κάτω στα ίδια λεφτά αλλά δεν βρήκα κριτικές. Το παράξενο με την Kenton είναι οτι δηλώνει πολύ μικρή επιφάνεια ψησίματος στα χαρακτηριστικά της (συγκριτικά και με αντίστοιχου μεγέθους ψησταρίες).
theo93 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Το παράξενο με την Kenton είναι οτι δηλώνει πολύ μικρή επιφάνεια ψησίματος στα χαρακτηριστικά της (συγκριτικά και με αντίστοιχου μεγέθους ψησταρίες). Αυτή η διάσταση είναι η σχάρα, έχει και πλάκα(25cm νομίζω). Συνολικά νομίζω είναι περίπου 65 cm πλάτος. Στην εικόνα είναι η διαφορά της 3 με την 4. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από theo93 1
Theofanis88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλος η 1η φιάλη και παρήγγειλα να μου φέρουν coral prime με ρυθμιστή. Αλλαγή με τη δική μου την απλή χωρίς εγγύηση + ρυθμιστής. 25€ το περιεχόμενο, 8€ ο ρυθμιστής. Αναμένω αύριο για να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου. Η 1η μ’ έβγαλε 6 μήνες με μέσο όρο 2 ψησίματα τη βδομάδα. Ελπίζω να μην έχω θέματα με θερμοκρασίες που ετυχε να διαβάσω δεξιά και αριστερά. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από Theofanis88
tinapo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Η coral prime είναι καλύτερη και σε τι από τις άλλες φιάλες;
ilpapacha Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, tinapo είπε Η coral prime είναι καλύτερη και σε τι από τις άλλες φιάλες; Εύκολο κούμπωμα, χωρίς να χρειάζεσαι κλειδί. Μπορείς να κάνεις αλλαγή μπουκάλας σε λιγότερο από λεπτό και λιγότερο βάρος. Έχει αναφερθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάρτα πόντων της shell, για την αλλαγή.
tinapo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Εύκολο κούμπωμα, χωρίς να χρειάζεσαι κλειδί. Μπορείς να κάνεις αλλαγή μπουκάλας σε λιγότερο από λεπτό και λιγότερο βάρος. Έχει αναφερθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάρτα πόντων της shell, για την αλλαγή. Βασικά αναφέρομαι στην ποιότητα του μίγματος.
ilpapacha Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, tinapo είπε Βασικά αναφέρομαι στην ποιότητα του μίγματος. Προσωπικά χρησιμοποιώ coral prime προπάνιο και λειτουργεί μια χαρά. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο μείγμα ή στο προπάνιο, σε σχέση με άλλες εταιρείες ή τις συμβατικές μπουκάλες. Η διαφορά είναι στην βαλβίδα flv που έχουν και στον ρυθμιστή.. https://www.coralgas.gr/products/φιάλη-prime/ Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ρυθμιστής που έχει για το μείγμα, στα 30mbar, έχει ροή 1,3kg/h, ενώ οι περισσότερες ψησταριές διαθέτουν/προτείνουν ρυθμιστή με ροή 1,5kg/h. Ο ρυθμιστής για το προπάνιο, στα 37mbar, έχει ροή 1,5kg/h. 1
skskre Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Προσωπικά χρησιμοποιώ coral prime προπάνιο και λειτουργεί μια χαρά. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο μείγμα ή στο προπάνιο, σε σχέση με άλλες εταιρείες ή τις συμβατικές μπουκάλες. Η διαφορά είναι στην βαλβίδα flv που έχουν και στον ρυθμιστή.. https://www.coralgas.gr/products/φιάλη-prime/ Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ρυθμιστής που έχει για το μείγμα, στα 30mbar, έχει ροή 1,3kg/h, ενώ οι περισσότερες ψησταριές διαθέτουν/προτείνουν ρυθμιστή με ροή 1,5kg/h. Ο ρυθμιστής για το προπάνιο, στα 37mbar, έχει ροή 1,5kg/h. Σε συζήτηση με έμπορο φιαλών, μου είπε για διαφορά και στη διάμετρο της βαλβίδας του ρυθμιστή, που παίζει ρόλο στην ροή του καυσίμου - είναι σχετικά μικρότερη άρα δίνει λιγότερο αέριο. Επίσης, το προπάνιο βοηθάει στις χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το μείγμα για τα ίδια ψησίματα- αν και δεν το έχω τεστάρει πρόσφατα- αν κάποιος έκανε το τεστ ας ενημερώσει.
JLEE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Στην Coral Prime πότε καταλαβαίνουμε ότι θέλει αλλαγή? Πρέπει να πάει στο κόκκινο ή την αλλάζουμε από το κίτρινο?
zanskou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, JLEE είπε Στην Coral Prime πότε καταλαβαίνουμε ότι θέλει αλλαγή? Πρέπει να πάει στο κόκκινο ή την αλλάζουμε από το κίτρινο? καλο ειναι να εχεις και μια δευτερη απο διπλα. έτσι την χρησιμοποιεις μεχρι την τελευταία σταγόνα περιεχομενου και οταν αδειάσει εντελώς την αλλάζεις σε 30 δευτερόλεπτα.
Amaretos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, JLEE είπε Στην Coral Prime πότε καταλαβαίνουμε ότι θέλει αλλαγή? Πρέπει να πάει στο κόκκινο ή την αλλάζουμε από το κίτρινο? Ο δεικτης δεν δειχνει ποσο εχει μεσα, δειχνει την πιεση και εγω μπερδευτικα την 1η φορα, και οταν αδειασε λεω δεν μπορει , 2η μπουκαλα ειναι η λυση παντα
JLEE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Amaretos είπε Ο δεικτης δεν δειχνει ποσο εχει μεσα, δειχνει την πιεση και εγω μπερδευτικα την 1η φορα, και οταν αδειασε λεω δεν μπορει , 2η μπουκαλα ειναι η λυση παντα Κατάλαβα! Απλά μπορεί να μείνω την ώρα του ψησίματος! Δεύτερη μπουκάλα δεν θέλω να πάρω γιατί θα μου πιάνει χώρο! Θα την χτυπήσω όπως το κρασί στο βαρέλι να δω που αλλάζει ο ήχος!
Amaretos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, JLEE είπε Κατάλαβα! Απλά μπορεί να μείνω την ώρα του ψησίματος! Δεύτερη μπουκάλα δεν θέλω να πάρω γιατί θα μου πιάνει χώρο! Θα την χτυπήσω όπως το κρασί στο βαρέλι να δω που αλλάζει ο ήχος! Αν μπορεσεις και βρεις χωρο θα σε σωσει παντως, γιατι αλλιως θα εισαι με το αγχος, αχ θα μου φτασει να ψησω ξερω γω, αλλιως σου τελειωνει σε 30 δευτερολεπτα βαζεις την αλλη και συνεχιζεις
JLEE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Amaretos είπε Αν μπορεσεις και βρεις χωρο θα σε σωσει παντως, γιατι αλλιως θα εισαι με το αγχος, αχ θα μου φτασει να ψησω ξερω γω, αλλιως σου τελειωνει σε 30 δευτερολεπτα βαζεις την αλλη και συνεχιζεις Πάντως το ότι μου πήγε στο κίτρινο δεν είναι ένδειξη οτι αδειάζει?
Evgenios_V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, JLEE είπε Κατάλαβα! Απλά μπορεί να μείνω την ώρα του ψησίματος! Δεύτερη μπουκάλα δεν θέλω να πάρω γιατί θα μου πιάνει χώρο! Θα την χτυπήσω όπως το κρασί στο βαρέλι να δω που αλλάζει ο ήχος! το ίδιο έλεγα και εγώ αλλά τελικά το μόνο πλάνο (πραγματικό) είναι η δεύτερη μπουκάλα που και εγώ, αλλά μετά απο κανα χρόνο τελικά πήρα μπουκάλα...και ηρέμησα... για να μην μου πιάνει χώρο, πήρα μια βάση στρογγυλή γλάστρας με ροδάκια και την αποθηκεύω κάτω από το ένα πλαινο της ψησταριάς και όταν σκεπάζω την ψησταριά με την κουκούλα δεν φαίνεται ότι είναι εκεί... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα