Paladin-}LoA{- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, geornirv είπε Καμια άποψη κάποιος για τις Char-broil Tru-infrared ;;;; Διαβάζω για ομοιομορφία στο ψήσιμο, εύκολο καθάρισμα, μεγάλες θερμοκρασίες και καθόλου αναφλέξεις. Αξίζουν ; Την έχω από το 2016, απίθανο ψήσιμο ομοιόμορφο, όντως μεγάλες θερμοκρασίες, ψήνει άνετα και indirect με τις μεσαίες πλάκες χαμηλωμένες σε θερμοκρασία και δεν έχει ποτέ μα ποτέ ανάφλεξη εφόσον χρησιμοποιείς τις infrared πλάκες. Επίσης απίθανα υλικά, την καθαρίζω λεπτομερώς μόνο μία φορά το χρόνο, και έχει διατηρηθεί ολοκαίνουργια. Στα πλην, εφόσον επιλέξεις νμα χρησιμοποιείς τις από κάτω πλάκες για να σου κρατάνε το κρέας ζουμερό και χωρίς έχεις αναφλέξεις (εγώ πάντα το έχω έτσι), θα πρέπει να τις καθαρίζεις σχετικά συχνά γιατί το ζουμί του κρέατος εκεί γίνεται άνθρακας και θα σου μαυρίζει το κρέας την επόμενη φορά που θα ψήσεις αν δεν το καθαρίσεις. Καθαρίζονται πάντως πολύ εύκολα οι πλάκες αυτές, σου δίνει και ένα τριγωνικό εργαλείο να το κάνεις. Επίσης ένα ακόμα θεματάκι είναι αν την έχεις κάπου με ισχυρό άνεμο. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να σηκώσει 300+ βαθμούς. Γενικά αν έβγαινα αγορά, και πάλι την ίδια θα έπαιρνα, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. 2
vins Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Σας έπρηξα παιδιά σορυ, την έστησα την 3b και την τοποθέτησα εκεί που με βολεύει στο μπαλκόνι. Όπως προανέφερα, έχω συρόμενα κουφώματα με πλαστικό παντζουριών, τα οποία θα έχουν απόσταση όπως το βλέπω γύρω στα 20-25cm από το πάνω μέρος της ψησταριάς. Λέτε να υπάρχει θέμα; Αν ναι, μια λύση είναι να το κλείνω το συρόμενο, όποτε θα έχει τοίχο (αλλά όχι και τόσο βολικό για μενα γιατί θα πρέπει να κάνω κύκλο να πάω από την άλλη μπαλκονόπορτα) Σκεφτομουν μετά μήπως πάρω καμία πλάκα ορυκτοβαμβακα να τη βάζω στο κενό των 20-25cm ανάμεσα όσο ψήνω.
Amaretos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Κατά 99% δεν έχεις θέμα δεν έχει τόσο ζεστή στο πάνω μέρος ανάβεις και βλέπεις βαζοντας το χέρι να δεις 1
geornirv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Paladin-}LoA{- είπε Την έχω από το 2016, απίθανο ψήσιμο ομοιόμορφο, όντως μεγάλες θερμοκρασίες, ψήνει άνετα και indirect με τις μεσαίες πλάκες χαμηλωμένες σε θερμοκρασία και δεν έχει ποτέ μα ποτέ ανάφλεξη εφόσον χρησιμοποιείς τις infrared πλάκες. Επίσης απίθανα υλικά, την καθαρίζω λεπτομερώς μόνο μία φορά το χρόνο, και έχει διατηρηθεί ολοκαίνουργια. Στα πλην, εφόσον επιλέξεις νμα χρησιμοποιείς τις από κάτω πλάκες για να σου κρατάνε το κρέας ζουμερό και χωρίς έχεις αναφλέξεις (εγώ πάντα το έχω έτσι), θα πρέπει να τις καθαρίζεις σχετικά συχνά γιατί το ζουμί του κρέατος εκεί γίνεται άνθρακας και θα σου μαυρίζει το κρέας την επόμενη φορά που θα ψήσεις αν δεν το καθαρίσεις. Καθαρίζονται πάντως πολύ εύκολα οι πλάκες αυτές, σου δίνει και ένα τριγωνικό εργαλείο να το κάνεις. Επίσης ένα ακόμα θεματάκι είναι αν την έχεις κάπου με ισχυρό άνεμο. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να σηκώσει 300+ βαθμούς. Γενικά αν έβγαινα αγορά, και πάλι την ίδια θα έπαιρνα, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. απλά ένα άλλο αρνητικό που είδα και λίγο με χάλασε να σου πω την αλήθεια...είναι η κάπνα που βγάζει. Σαν να ψήνεις με κάρβουνο την είδα σε βιντεακια...οντως;; 1
jimgoodman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Θα πρότεινα να πάς σε CO2, μιας και μετά την χρήση του πυροσβεστήρα σκόνεως θα κλαίς και οτι άλλο πετύχεις (που θα πετύχεις πολλά) στο μπαλκόνι κτλ., ενώ με το CO2 ειναι πολύ καθαρό είδος πυρόσβεσης και ολα καλά... https://www.skroutz.gr/s/31544959/Mobiak-Φορητός-Πυροσβεστήρας-Διοξειδίου-του-Άνθρακα-CO2-2kg-MBK04-020CA-P1B.html Πολύ καλά τα λές φίλε μου, CO2 είναι καλύτερα για σπίτι γιατί με ξηράς κόνεως θα γίνουν όλα χάλια.
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geornirv είπε απλά ένα άλλο αρνητικό που είδα και λίγο με χάλασε να σου πω την αλήθεια...είναι η κάπνα που βγάζει. Σαν να ψήνεις με κάρβουνο την είδα σε βιντεακια...οντως;; Θα έλεγα ότι είναι βάσει σχεδίασης όμως. Οι infrared πλάκες κρατάνε τα υγρά από το κρέας που πέφτουν, και τα "βράζουν" ουσιαστικά, δημιουργώντας περισσότερο καπνό. Ο λόγος όμως που το κάνουν έτσι είναι ότι ο ατμός αυτός βοηθάει το κρέας να ψηθεί ωραία χωρίς να ξεραίνεται, κάτι το οποίο ισχύει. Οπότε δεν ξέρω αν είναι πραγματικά μειονέκτημα ή πλεονέκτημα. Στη υφή του κρέατος θα έλεγα ότι είναι πλεονέκτημα αναμφίβολα πάντως. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από Paladin-}LoA{- 1
geornirv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Paladin-}LoA{- είπε Θα έλεγα ότι είναι βάσει σχεδίασης όμως. Οι infrared πλάκες κρατάνε τα υγρά από το κρέας που πέφτουν, και τα "βράζουν" ουσιαστικά, δημιουργώντας περισσότερο καπνό. Ο λόγος όμως που το κάνουν έτσι είναι ότι ο ατμός αυτός βοηθάει το κρέας να ψηθεί ωραία χωρίς να ξεραίνεται, κάτι το οποίο ισχύει. Οπότε δεν ξέρω αν είναι πραγματικά μειονέκτημα ή πλεονέκτημα. Στη υφή του κρέατος θα έλεγα ότι είναι πλεονέκτημα αναμφίβολα πάντως. Στο YouTube έλεγε κάτοχος της ψησταριάς ότι έχει τόσο καπνό που τα κρέατα αποκτούν και έντονη μυρωδιά αλλά και γεύση καπνιλας που σου δημιουργεί δυσαρέσκεια στο να τα καταναλώσεις. εσύ διαπιστώνεις κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από geornirv 1
MrZeroGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/12/2019 στις 1:15 ΜΜ, aenaos15 είπε Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια , πήρα τελικά την broil king monarch 320 , η οποία να σας ενημερώσω ότι προσφέρεται από γνωστό κατάστημα από σήμερα με την αγορά της όλο το κιτ της σούβλας (125 ευρώ ) δωρεάν. Μπορώ να έχω ένα λινκ;
costas_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Μπορώ να έχω ένα λινκ; Περάσανε 3 χρόνια από τότε
ritualistic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Το Τhe Greek Butcher απο την Κομοτηνη το γνωριζει καποιος ; Το εχει δοκιμασει να μας πει μια αποψη ; 1
sndev Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, ritualistic είπε Το Τhe Greek Butcher απο την Κομοτηνη το γνωριζει καποιος ; Το εχει δοκιμασει να μας πει μια αποψη ; Δες κ αυτό https://orimasis.com/ Μη σου πω το σκ κάνε βόλτα κ πηγαινε από κει , κάνα 50.λεπτο είναι. Αλλιώς delivery. Τίμιος ειναι 4 1
ChristophorosGiam Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geornirv είπε Στο YouTube έλεγε κάτοχος της ψησταριάς ότι έχει τόσο καπνό που τα κρέατα αποκτούν και έντονη μυρωδιά αλλά και γεύση καπνιλας που σου δημιουργεί δυσαρέσκεια στο να τα καταναλώσεις. εσύ διαπιστώνεις κάτι τέτοιο; Όντως σε κάποιες περιπτώσεις λιπαρών κρεάτων γίνεται έντονη ανάφλεξη, αν έχεις το νου σου και δε σου αρπάξει το κρέας, σίγουρα θα βγει καταπληκτικό! Ο σκοπός του infared είναι να θωρακίσει το κρέας, οπότε ανάλογα το κρέας, δε μένει επάνω στο μάτι πάνω από 2-3 λεπτά ανά πλευρά, οπότε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δε προλαβαίνει να καπνιστεί το κρέας, ακόμα και ξύλα που λέει ο λόγος, να έχεις από κάτω. 34 λεπτά πριν, ritualistic είπε Το Τhe Greek Butcher απο την Κομοτηνη το γνωριζει καποιος ; Το εχει δοκιμασει να μας πει μια αποψη ; παράγγειλα από εκεί το καλοκαίρι, ribeye, cowboy steak, κάτι ribs μαριναρισμένα, λουκάνικα και μερικά ακόμα κρεατικά! ήταν όλα πάρα πολύ νόστιμα και ποιοτικά! Σίγουρα θα ξαναπαραγγείλω (έχω βάλει στο μάτι το brisket το οποίο σκέφτομαι για τα Χριστούγεννα). Είχα κάνει μεγάλη παραγγελία και μεταφορικά για Εύβοια που ήμουν διακοπές. Τώρα για Αθήνα σίγουρα έχει εξίσου πολύ καλά κρεοπωλεία και δε ξέρω αν συμφέρουν τα μεταφορικά ειδικά για μικρές παραγγελίες Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από ChristophorosGiam 1
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, geornirv είπε Στο YouTube έλεγε κάτοχος της ψησταριάς ότι έχει τόσο καπνό που τα κρέατα αποκτούν και έντονη μυρωδιά αλλά και γεύση καπνιλας που σου δημιουργεί δυσαρέσκεια στο να τα καταναλώσεις. εσύ διαπιστώνεις κάτι τέτοιο; Ψήνω συχνά χοιρινές μπριζόλες και βάζω μέσα μαζί και κοτόπουλο. Κανένα θέμα απολύτως, παρόλο που οι χοιρινές βγάζουν πολλά υγρά στο ψήσιμο. Αν όμως βάλεις μέσα κρέας με πάρα πολύ λίπος, θα συμβεί αυτό που λες ναι, διότι θα λιώσει το λίπος και ο καπνός μετά είναι υπερβολικός. Μου έχει συμβεί σε πασετάκια αυτό κανα δύο φορές.
biovaggoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Το Τhe Greek Butcher απο την Κομοτηνη το γνωριζει καποιος ; Το εχει δοκιμασει να μας πει μια αποψη ; Πολύ ποιοτικά. Πήρα διαφράγματα και chuck eye black angus. Πεντανόστιμα... Βέβαια όσοι είστε Αθήνα έχετε σίγουρα κι άλλες επιλογές... 4
Evgenios_V Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, sndev είπε Δες κ αυτό https://orimasis.com/ Μη σου πω το σκ κάνε βόλτα κ πηγαινε από κει , κάνα 50.λεπτο είναι. Αλλιώς delivery. Τίμιος ειναι Αν και ειμαι φαν του να βλέπω τι αγοράζω σε κρέας, θα τον δοκιμάσω γιατί ειδα και οτι οι τιμές του ειναι ποιο λογικές απο τα φυσικά καταστήματα...και σε ποιο "premium" κρέατα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα