Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ! έχω ενα απροσδόκητο πρόβλημα και έχω τρελαθει!Πριν μια βδομάδα πήρα pc .Ο επεξεργαστής του , η ραμ και η καρτα γραφικών είναι τα εξής:

Intel R Core i5-2400 cpu @ 3.10 ghz 3.3ghz

Ram ddr3 corsair 16gb vengeance

vga-pci-x twitech gtx 470 1280 mb

Βάζω σήμερα το Pes2012 , και μόλις παίζω ξαφνικα κολλάει το παιχνίδι , η οθόνη μπαίνει σε αναμονή και ακούγεται ο ήχος του παιχνιδιού κολλημένος εκεί που ήμουν.

Τα ανεμιστηράκια τα ακούω να δουλεύουν.Δοκίμασα σε αναλύσεις 1920χ... και 1650...χ.Η οθόνη μου είναι LG FLATRON E2350V.

Ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει? είναι πραγματικά τρελό.Σημειώνω οτι το παιχνίδι μου γράφει απο μόνο του οτι ε΄χω όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χμ...Θα τρελαθούμε :P.To pro evolution soccer 2012 δεν ειναι συμβατό με windows 7 x64? Παίζει να ναι αυτό το πρόβλημα??Σημειώνω οτι κανω install παίζω κανα 5 λεπτο και στη συνέχεια δημιουργείται το πρόβλημα...

Δημοσ.

Μετά από πόση ώρα; Προλαβαίνεις να δεις θερμοκρασίες; Τσέκαρέ τες και χωρίς να τρέχεις τίποτα και πες τι βλέπεις.

Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι προβληματικό ή δεν επαρκεί αυτο που μου βαλαν? Δεν έχω καποιο να δοκιμάσω ,πρεπει να τους το πάω πίσω.Μιας βδομάδας μηχάνημα...

Δημοσ.

το furmark οταν το τρεχεις λεει και τη θερμοκρασια πανω αριστερα. Τσεκαρε το, θα προλαβεις πριν κολλησει. Στο speccy σε δειχνει idle γι'αυτο φαινονται ολα οκ. Εμενα μου μυριζει τροφοδοτικο παντως, οχι μονο γιατι ειναι turbo-x αλλα γιατι ειχα παρομοια κατασταση.

edit για να κλαφτω λιγο, δε μου το αλλαζουν, το κουμπωσαν σε μια μητρικη με ενσωματωμενα τα παντα και μου λενε να κυριε, μια χαρα ειναι. :-(

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι προβληματικό ή δεν επαρκεί αυτο που μου βαλαν? Δεν έχω καποιο να δοκιμάσω ,πρεπει να τους το πάω πίσω.Μιας βδομάδας μηχάνημα...

Το τροφοδοτικο σου επαρκει και καρα-περισσευει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...