giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 η κουζινα δεν εχει χρονομετρητη; Κάπου σε έχασα. Ναι, έχει. Η δικιά μου και πάλι δε κλείνει μόνη της, αν το πας από αυτή την άποψη, αλλά δε θα με χάλαγε να έκλεινε η Actifry μόνη της, χωρίς να λέω ότι είναι αρνητικό. Άκυρο. Νομίζω μέσα στις οδηγίες έλεγε ότι μπορείς να κάνεις και κεφτεδάκια ξερωγω. Δοκίμασα μια μέρα, αλλά μου τα έκανε νιανιά αυτό που γυρίζει. Παίζει κανάς κολπάς; Αν βγάζω αυτό που ανακατεύει, παίζει να υπάρξει κανά πρόβλημα;
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Οκ, το να τηγανισετε σωστα το σκεφτηκατε ποτε? Το σωστο λαδι στην σωστη θερμοκρασια για την καθε τροφη => δεν παιρνει τα τρελλα λαδια πανω της η τροφη. Δεν θυμαμαι ακριβως σε ποιο good eats το ειχε, που ειχε μετρησει το λαδι πριν και μετα το τηγανισμα και ειχαν "φυγει" ελαχιστα ml.
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Οκ, το να τηγανισετε σωστα το σκεφτηκατε ποτε? Το σωστο λαδι στην σωστη θερμοκρασια για την καθε τροφη => δεν παιρνει τα τρελλα λαδια πανω της η τροφη. Δεν θυμαμαι ακριβως σε ποιο good eats το ειχε, που ειχε μετρησει το λαδι πριν και μετα το τηγανισμα και ειχαν "φυγει" ελαχιστα ml. εδω θα συμφωνισω με τον τουφα. η φατε τηγανιτο η φατε κατι βραστο/ψητο αν θελετε να ειναι υγειηνο. αυτα τα ντεμι πραματα ειναι μεγαλη παγιδα/κοροιδια ασε που δεν ειναι ποτε σαν το real thing.
Xorxhs! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εδω θα συμφωνισω με τον τουφα. η φατε τηγανιτο η φατε κατι βραστο/ψητο αν θελετε να ειναι υγειηνο. αυτα τα ντεμι πραματα ειναι μεγαλη παγιδα/κοροιδια ασε που δεν ειναι ποτε σαν το real thing. εχεις δοκιμασει τη συγκεκριμενη? οχι γενικα και αοριστα,αλλα επειδη φιλος μου με διαβεβαιωσε οτι τις καλυτερες πατατες τι εχει φαει απο actifry...ε θα κανουν καλη δουλεια τοτε..
apd453 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εχεις δοκιμασει τη συγκεκριμενη? οχι γενικα και αοριστα,αλλα επειδη φιλος μου με διαβεβαιωσε οτι τις καλυτερες πατατες τι εχει φαει απο actifry...ε θα κανουν καλη δουλεια τοτε.. Και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω αλλά δε περιμένω να είναι και της προκοπής οι πατάτες.
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εχεις δοκιμασει τη συγκεκριμενη? οχι γενικα και αοριστα,αλλα επειδη φιλος μου με διαβεβαιωσε οτι τις καλυτερες πατατες τι εχει φαει απο actifry...ε θα κανουν καλη δουλεια τοτε.. E ναι, ο φιλος σου να μην εχει φαει σωστες πατατες ποτε του, δεν παιζει... Το πιο πιθανο ειναι να τρωει παντα τις τροφες μαγειρεμενες σωστα και να εχει δικιο. Δεν μειωνω την συσκευη btw, μπορω να δω γιατι ειναι βολικη αλλα μην λεμε τετοια πραγματα...
Xorxhs! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 E ναι, ο φιλος σου να μην εχει φαει σωστες πατατες ποτε του, δεν παιζει... Το πιο πιθανο ειναι να τρωει παντα τις τροφες μαγειρεμενες σωστα και να εχει δικιο. Δεν μειωνω την συσκευη btw, μπορω να δω γιατι ειναι βολικη αλλα μην λεμε τετοια πραγματα... μεταφερω αυτουσια τα λεγομενα απο χρηστη της συσκευής...
Lucifer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, μιλάμε για τηγανητές πατάτες ε. Δεν ήταν ποτέ προορισμένες να είναι η αμβροσία των θεών. Χαλαρώστε λίγο. Και καλά ο τούφας που λόγω επαγγέλματος έχει καταπιεί θερμόμετρο κρέατος και την τινάζει με σπάτουλες, αλλά.
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και ομως, μπορουν να ειναι η αμβροσια! 3πλοτηγανητη αμβροσια, τραγανη απο εξω και μαλακη μεσα.
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και ομως, μπορουν να ειναι η αμβροσια! 3πλοτηγανητη αμβροσια, τραγανη απο εξω και μαλακη μεσα. γιατί με κανεις να υποφέρω? προτιμώ να φάω καλές πατάτες και να μην φάω κρέας παρα το ανάποδο. aaax frites belges να γουστάρουμε.
Lucifer Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και ομως, μπορουν να ειναι η αμβροσια! 3πλοτηγανητη αμβροσια, τραγανη απο εξω και μαλακη μεσα. Δεν το αμφισβητώ, απλώς υποψιάζομαι πως το "πφφφ τι ντεμί μαλακίες είναι αυτές" δε το λένε άνθρωποι που ξέρουν από μπάλα όσο εσύ. Απλώς "ουγκ, δεν είναι τηγάνι".
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν το αμφισβητώ, απλώς υποψιάζομαι πως το "πφφφ τι ντεμί μαλακίες είναι αυτές" δε το λένε άνθρωποι που ξέρουν από μπάλα όσο εσύ. Απλώς "ουγκ, δεν είναι τηγάνι". ναι γτ πρεπει να ειναι καποιος σεφ για να εχει δοκιμασει μερικα βασικα πραματα.
SpectralQ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Επειδή τυχαίνει να την έχω (Actifry) τη συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα. Για την Philips δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο μπελαλίδικη. Εκτός του ότι μπορείς να φτιάξεις τέλειες πατάτες, ομοιόμορφα ψημένες, τραγανές, νόστιμες & χωρίς να είναι τίγκα στο λάδι έχει κι αλλα, σημαντικά για μένα, πρωτερήματα. 1. Δεν μυρίζει τηγανητό όλο το σπίτι! & δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καθάρισμα. 2. Ναι, μπορει να κάνει 30-45 λεπτά να σου ετοιμάσει τις πατάτες αλλά κατά τη διάρκεια που ψήνονται μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο θέλεις χωρίς να έχεις το άγχος μη σου καούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο απ' τη στιγμή που τις βάζεις μέσα μέχρι να γίνουν. Εμένα αντιθέτως μου φαίνεται ότι μου έδωσε περισσότερο χρόνο γιατί παράλληλα φτιάχνω και τα άλλα συνοδευτικά. Ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω και σε ποση ώρα, οπότε μπορώ να προγραμματίσω. 3. Κάνεις οικονομία στο λάδι. Άλλο 1 κουταλιά φρέσκο ελαιόλαδο άλλο 1 λίτρο τηγανισμένο και ξανατηγανισμένο!
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ναι γτ πρεπει να ειναι καποιος σεφ για να εχει δοκιμασει μερικα βασικα πραματα. Θυμίζω πως έχεις ποστάρει αρκετές φωτογραφίες φαγητών σου. Ως εκ τούτου, το δικαίωμά σου να επικαλείσαι γνώση σε "μερικά βασικά πρά(γ)ματα" περιορίζεται δραστικά. Αλλά αν επιμένεις, μπορείς να μου δώσεις την εκδοχή σου για τις τέλειες πατάτες που φτιάχνεις. Είμαι τόσο καλοπροαίρετος που δε θα αναρωτηθώ αν βρήκες συνταγή από το google. Για πες λοιπόν, πως τις κάνεις συνήθως;;;
slygeo87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Επειδή τυχαίνει να την έχω (Actifry) τη συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα. Για την Philips δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πιο μπελαλίδικη. Εκτός του ότι μπορείς να φτιάξεις τέλειες πατάτες, ομοιόμορφα ψημένες, τραγανές, νόστιμες & χωρίς να είναι τίγκα στο λάδι έχει κι αλλα, σημαντικά για μένα, πρωτερήματα. 1. Δεν μυρίζει τηγανητό όλο το σπίτι! & δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καθάρισμα. 2. Ναι, μπορει να κάνει 30-45 λεπτά να σου ετοιμάσει τις πατάτες αλλά κατά τη διάρκεια που ψήνονται μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο θέλεις χωρίς να έχεις το άγχος μη σου καούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο απ' τη στιγμή που τις βάζεις μέσα μέχρι να γίνουν. Εμένα αντιθέτως μου φαίνεται ότι μου έδωσε περισσότερο χρόνο γιατί παράλληλα φτιάχνω και τα άλλα συνοδευτικά. Ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω και σε ποση ώρα, οπότε μπορώ να προγραμματίσω. 3. Κάνεις οικονομία στο λάδι. Άλλο 1 κουταλιά φρέσκο ελαιόλαδο άλλο 1 λίτρο τηγανισμένο και ξανατηγανισμένο! Μπορεί να επιβεβαίωσει κάποιος αυτά που είπε το παλικάρι; ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ; Ρε παιδιά είναι ακριβό το λάδι. Πείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα