Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να βγάλω φωτογραφία, και η sd ήταν γεμάτη.

Χαχαχαχαlaugh.gif ξεπέρασες και ένα φίλο μου, που τράβηξε φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης και από απόσταση . Όταν ήρθε η ώρα για τα ξαναβάλει, δεν μπορούσε να δει τα κουμπιά πως ήταν ούτε με zoom.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παιδια διαβαζοντας αυτα,μολις εβγαλα το enter που ειναι στο αριθμητικο δεξια,κ οταν προσπαθησα να το ξαναβαλω χαλασε...-.-

γαμω τα threads και την αχρηστια μου γαμω

Δημοσ.

Εγώ το ξεβιδώνω, βγάζω όλα τα πλαστικά μέρη και τα πλένω στο νιπτήρα με σαπούνι. Το αφήνω λίγες ώρες να στεγνώσει και μετά είναι σαν καινούριο. Δεν γίνεται σε όλα τα πληκτρολόγια όμως, είναι αναλόγως την κατασκευή

Δημοσ.
Δεν γίνεται σε όλα τα πληκτρολόγια όμως, είναι αναλόγως την κατασκευή

Το παραπάνω είναι το disclaimer του παρόντος thread. :devil:

εγω παιδια διαβαζοντας αυτα,μολις εβγαλα το enter που ειναι στο αριθμητικο δεξια,κ οταν προσπαθησα να το ξαναβαλω χαλασε...

Μερικά μεγάλα πλήκτρα έχουν ένα σιδεράκι από κάτω σε στυλ έλασμα για να δουλέυουν ομαλά όπου κι αν τα πιέσεις. Μερικές φορές αυτό είναι δύσκολο να ξαναμπεί, αλλά γίνεται. Εγώ μερικές φορές έβγαζα όλα τα γύρω πλήκρτα εκτός από αυτά για να μη παιδεύομαι να τα ξαναβάλω μετά. Αν εννοείς αυτό, τότε απλά πρέπει να το ξαναβάλεις όπως ήταν. Αν έσπασε, δες disclaimer παραπάνω, εγώ τη κάνω, πάω να βάλω ταινία να δω σε λίγο...

Δημοσ.

Ε, το έβγαλες που το έβγαλες, δε το καθαρίζεις κιόλας πριν το ξαναβάλεις; Ένα είναι, πού να βγάλεις και τα υπόλοιπα εκατόν κάτι... :-D

Δημοσ.
Μερικά μεγάλα πλήκτρα έχουν ένα σιδεράκι από κάτω σε στυλ έλασμα για να δουλέυουν ομαλά όπου κι αν τα πιέσεις. Μερικές φορές αυτό είναι δύσκολο να ξαναμπεί, αλλά γίνεται. Εγώ μερικές φορές έβγαζα όλα τα γύρω πλήκρτα εκτός από αυτά για να μη παιδεύομαι να τα ξαναβάλω μετά. Αν εννοείς αυτό, τότε απλά πρέπει να το ξαναβάλεις όπως ήταν. Αν έσπασε, δες disclaimer παραπάνω, εγώ τη κάνω, πάω να βάλω ταινία να δω σε λίγο...

το δικό μου πληκτρολόγιο (microsoft wireless keyboard 3000 v2.0) είχε τέτοια σιδεράκια στα μεγάλα κουμπιά, αλλά βγήκαν εύκολα μιας και όταν τράβαγα το κουμπί από το πάνω μέρος του το σιδεράκι έβγαινε από την θέση του με αυτό τον τρόπο και έτσι δεν είχα πρόβλημα. Μετά για να έχω άνεση έβαλα πρώτα αυτά και μετά τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Τελικά μίλησα με έναν φίλο μου που είχε το ίδιο πρόβλημα με έμενα και βρήκε μία βούρτσα και τον έσωσ. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Δημοσ.

χαρτι και στυλο.γραφεις ολα τα πληκτρα με την σειρα που ειναι στο πληκτρολογιο σου. γυρνας το πληκτρολογιο τουμπα. σταυροκατσαβιδο. βγαζεις ολες τις βιδες.αφαιρεις το πισω καπακι προσεχτικα για να μην κοψεις/σπασεις κατι.βγαζεις οτι εχει προβλημα στην επαφη με το νερο.μπανιερα η νιπτηρας.ξεκουμπωνεις τα πληκτρα σιγα σιγα και αρχιζεις να πλενεις.νερο με σαπουνι(σκονη-υγρο.οτι θες εσυ).πλενεις καλα και ξεπλενεις ακομα καλυτερα.περιμενεις να στεγνωσουν.βαζεις πληκτρα και οτι αλλο εβγαλες.τουμπα και βιδωνεις ξανα το πισω καπακι.

enjoy

Δημοσ.

καθε 6 μηνες πλενω πληκτρολογιο με αυτο τον τροπο.βεβαια (λογω της δουλειας μου) εχω ακομα 3 ιδια πληκτρολογια για backup..αυτο που δουλευω τωρα (microsoft comfort curve 2000) το εχω ηδη 1 χρονο και το εχω καθαρισει μια φορα.την δευτερα θα το καθαρισω παλι.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

σε ολα τα πληκτρολογια ειτε λαπτοπ ειτε κανονικα κανω τη ιδια διαδικασια.τα γυρναω αναποδα και τα κοπαναω στον αερα για να φυγει η μπιχλα και μετα με πανακι με ελαχιστο αζαχ(μιλαμε ελαχιστο!) και προσοχη περνω τη βρώμα απο τα πλήκτρα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά απλά πετάξτε το και πάρτε άλλο, άμα δεν έχετε κανένα keyboard 300e δεν αξίζει να μπαίνεις στον κόπο. Εγώ αγοράζω ένα φθηνό MS ασύρματο κάθε 1-1.5 χρόνο και έχω βρει την υγεία μου...

Δημοσ.

Ρε παιδιά απλά πετάξτε το και πάρτε άλλο, άμα δεν έχετε κανένα keyboard 300e δεν αξίζει να μπαίνεις στον κόπο. Εγώ αγοράζω ένα φθηνό MS ασύρματο κάθε 1-1.5 χρόνο και έχω βρει την υγεία μου...

εσυ εισαι πλιουσιος και τα πετας τα λεφτα σαν πετσετακια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...