Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια οσοι δε θελουν να βοηθησουν,το να τον κραζουν δε βγαζει σε κατι.αν πιστευετε οτι ειναι απατεωνας αγνοηστε τον(τσαμπα ειναι αυτο),γιατι εστω και1% να ειναι αληθεια του γαματε (κι αλλο τη ψυχολογια)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τη εχει η σελιδα 4 τοτε ειχα μονο το κινιτικο ποιο ειναι το προβλημα στο ποστ και δεν το καταλαβα

Κανένα πρόβλημα gtr,ίσα- ίσα που στη σελίδα 4 αναφέρεις/υποννοείς και τότε το πρόβλημα σου και γι'αυτό ακριβώς την διευκρίνησα για τον απο πάνω που κάτι θέλει να υποννοήσει παραθέτοντας εκείνο το θρεντ.

Δημοσ.

ρε παιδια οσοι δε θελουν να βοηθησουν,το να τον κραζουν δε βγαζει σε κατι.αν πιστευετε οτι ειναι απατεωνας αγνοηστε τον(τσαμπα ειναι αυτο),γιατι εστω και1% να ειναι αληθεια του γαματε (κι αλλο τη ψυχολογια)

Εχει παραγίνει όμως το κακό , δεν συμφωνείς?Πολλοί οι beggers...

Θα προτιμούσα μια πιο τίμια παρουσίαση του προβλήματος του παρά την παρότρυνση ελεημοσύνης. Δεν τα ζητάς αυτά τα πράγματα.

Δημοσ.

Και μπήκες στο φόρουμ για να μας πεις οτι έχουν παραγίνει οι μπέγκερζ στα φανάρια; Έλα ρε παλικάρι μου τώρα.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν με πειθεις....

Προσωπικά βοηθάω τους ανθρώπους , που ακόμα και πρωην junkies/αλκοολικοι να είναι , και είχα πολλους στην Αγγλία , έχουνε ένα χαμόγελο και μια αισιοδοξία στο πρόσωπό του.

Κατα τα άλλα μου μυρίζει τρελή απάτη φάσης make money online.

Μου θυμίζεις τους beggers στα φανάρια που έχουνε ταμπελίτσα " Εχω καρκίνο , 3 παιδιά , παρακαλώ βοηθήστε"

και είναι όλα εκτυπωμένα σε Verdana , aligned 0.5 , Centered ,σε ίδιο μέγεθος όλα κλπ κλπ.

Ολο το Office μαζεμένο σε ένα χαρτάκι εκτυπωτή μαζικής εκτύπωσης.

Και μια συμβουλή , εαν κάνω τραγικό λάθος :

Καλυτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζείς γονατιστός.......

Πρώτον το Verdana , aligned 0.5 , Centered ,σε ίδιο μέγεθος όλα κλπ κλπ. είναι γιατί δεν τα πάω καλά με τα ορθογραφικά μου και αναγκάζομαι να γράψω σε σε word για να μην με κράξουν οι ατμών και θα είχαν και δίκιο δεύτερον κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει αν δεν το θέλει αλλά αν πραγματικά μπορείς στείλε μου ένα πμ να σε πείσω και τρίτον αν διάβαζες καλά το ποτ μου το λέω πρώτο πρώτο για τα ορθογραφικά

μην φοβασαι φιλε η ψθχολογια μου μια χαρα ειναι εχω ακουσει πολυ χειροτερα ακαι απο ποιο επισιμα χειλη

απλα φοβαμια οτι το θεμα παει να γινει λιγο εκτος θεματος

Δημοσ.

Πρώτον το Verdana , aligned 0.5 , Centered ,σε ίδιο μέγεθος όλα κλπ κλπ. είναι γιατί δεν τα πάω καλά με τα ορθογραφικά μου και αναγκάζομαι να γράψω σε σε word για να μην με κράξουν οι ατμών και θα είχαν και δίκιο δεύτερον κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει αν δεν το θέλει αλλά αν πραγματικά μπορείς στείλε μου ένα πμ να σε πείσω και τρίτον αν διάβαζες καλά το ποτ μου το λέω πρώτο πρώτο για τα ορθογραφικά

μην φοβασαι φιλε η ψθχολογια μου μια χαρα ειναι εχω ακουσει πολυ χειροτερα ακαι απο ποιο επισιμα χειλη

Αλλα λέω εγώ άλλα εσύ....

Αλλα θες να πάρουμε σοβαρά έναν άνθρωπο που δεν μας δίνει το πραγματικό του όνομα , και λέει να τον βοηθήσουμε βάζωντάς του λεφτα?

Δημοσ.
make money online.
καλα θα ηταν απατη και θα ελεγα να μου πειτε καποιυς αντμιν να ερθω σε εποικινονια μαζι τους ελεος

Αλλα λέω εγώ άλλα εσύ....

Αλλα θες να πάρουμε σοβαρά έναν άνθρωπο που δεν μας δίνει το πραγματικό του όνομα , και λέει να τον βοηθήσουμε βάζωντάς του λεφτα?

δεν ειπα αυτο ειπα τη χρειαζομαι και αν θυμαμαι καλα δεν εβαλα κανενα αριθμο λογαριασμου χωρις να συνενοιθο με τους αντμιν οσο για τα στοιχεια μου με ενα πμ θα τα εχεις αν πραγματικα θελεις και μπορεις να με βοηθησεις αλα αν ο μονος τροπος ειναι αυτος τοτε θα γινει μονο αν παρο το οκ απο τους αντμιν του φορουμ

Δημοσ.

Και σχετικά με τους admin...είναι ένα πράμα στύλ Russia.You don't find them...they find you.

επειδη δεν ξερω καλα αγκλικα μπορεις να μου πεις πως μπορω να βρω καποιον αντμιν δεν κανο πλακα
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αρκετά. Όποιος επιθυμεί, συμμετέχει, βοηθάει, συμπαραστέκεται, οτιδήποτε.

Όποιος δεν επιθυμεί, ας μείνει εκτός με αξιοπρέπεια και χωρίς χλευασμούς, κανείς δεν υποχρεώνεται στο αδύνατο.

Σιγά μη ζητάμε και φορολογικές δηλώσεις εδώ...

Δημοσ.

Αρχικα θα σου προτεινα να στραφειs για βοηθεια ψυχολογικη και οικονομικη σε οργανισμουs οπωs το χαμογελο του παιδιου και σε αυτουs που ειδικευονται σε ατομα με ειδικεs αναγκεs. Θα το ψαξω αυριο καλυτερα και θα επικοινωνησω μαζι σου με πμ οπωs ομορφα,ωραια και διακριτικα ζητησεs. Καταλαβαινω πωs οταν ο ανθρωποs βρισκεται σε δυσκολη κατασταση καταφευγει σε διαφορεs διεξοδουs αλλα αυτοs ο τροποs δεν ειναι και ο πιο σωστοs γιατι κανειs δεν σε πιστευει. Ειδικα οταν ανοιγειs ενα τετοιο θεμα σε ενα τεχνολογικο φορουμ. Ψαξτο λιγο καλυτερα, ψαξε πληροφοριεs στο ιντερνετ για το προβλημα σου,κατεφυγε εστω και στην αννιτα! Στα μεσα ενημερωσηs! Αν πραγματικα θεs να βοηθησειs τον εαυτο σου,ψαξου λιγο καλυτερα. Κι οσο για τουs ινσομνιαξ τοσο χρονια που εισαι μελοs επρεπε να τουs ξερειs.. την καχυποψια και το "καλο" το λογο τον εχουν ετοιμο:-P κουραγιο και λυση θα βρεθει!

Δημοσ.

Φίλε τι να σου πω, κουράγιο.

Εδώ μέσα δε νομίζω να βρεις προκοπή, καλώς ή κακώς η ανωνυμία μας κάνει όλους μας δύσπιστους. Μπορείς να απευθυνθείς σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, με τα χαρτιά σου και τις αποδείξεις σου.

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Δημοσ.

Φίλε τι να σου πω, κουράγιο.

Εδώ μέσα δε νομίζω να βρεις προκοπή, καλώς ή κακώς η ανωνυμία μας κάνει όλους μας δύσπιστους.

Its called ωριμότητα...με συγχωρείτε αλλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.

Εαν γίνει κίνηση απο το ινσομνια , δεσμευομαι ότι θα συμμετέχω και ας την είπα του παιδιού. Συγνώμη , μαλακία μου.

Να μας δωθούνε όμως επαρκή στοιχεία...

Δημοσ.

Its called ωριμότητα...με συγχωρείτε αλλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.

Εαν γίνει κίνηση απο το ινσομνια , δεσμευομαι ότι θα συμμετέχω και ας την είπα του παιδιού. Συγνώμη , μαλακία μου.

Να μας δωθούνε όμως επαρκή στοιχεία...

Έχεις δίκιο,

+1 σε όσα είπες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...