Andreas2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θα ήθελα να μάθω όσοι πηγαίνατε ή πάτε πόσο καιρό θέλει κάποιος να δυναμώσει.Δεν θέλω να γινώ στυλ bodybuilder ή Hogan(μόνο σε δύναμη,όχι δηλαδή θα γινώ Hogan αλλά δυνατός πολύ)σε εμφάνιση.Πόσο καιρό;Και πόσο καιρό αρχίζει να δυναμώνει κάποιος αρχικώς;
jason_rethymno Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θα ήθελα να μάθω όσοι πηγαίνατε ή πάτε πόσο καιρό θέλει κάποιος να δυναμώσει 4-5 μηνες
nickarmy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 με καθημερινό τρέξιμο στο τοπικό γήπεδο για ενα μήνα για 2-3 ώρες ( σε αυτή την ώρα διατάσεις κοιλιακούς , ραχιαίους κτλ )
praktikarioς Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 με καθημερινό τρέξιμο στο τοπικό γήπεδο για ενα μήνα για 2-3 ώρες ( σε αυτή την ώρα διατάσεις κοιλιακούς , ραχιαίους κτλ ) Έτσι αποκτά δύναμη κανείς; Αεροβική != δύναμη. Αντδρεας2 πόσο δυνατός θέλεις να γίνεις παλίκαρε; Θέλεις να μπορείς να σηκώνεις αυτοκίνητα με το ένα χέρι κι έτσι;
nickarmy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 στα ποδια φουλ , για τα χέρια είναι η αλήθεια έκανα κανό στη θάλασσα (στο γήπεδο έκανα σφαίρα , άλμα εις ύψος και μήκος )
santana99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Για να δυναμώσεις κάνεις πολλές ασκήσεις κορμού, μονόζυγο, κάμψεις, βυθίσματα, καθίσματα και τέτοιες ασκήσεις γενικά. Μην βλέπεις τις κάμψεις σαν κάτι βαρετό μιας και υπάρχουν 9 (?) παραλλαγές ας πούμε! Αν θες να δείξεις κιόλας, πρέπει να μειώσεις το πάχος της πέτσας σου! () δλδ jogging
Andreas2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να γινώ δυνατός όπως τον Ryu αλλά να μην έχω κορμί bodybuilder σαν εμφάνιση.Αν καταφέρνω να σηκώνω αυτοκίνητα με ένα χέρι γιατί όχι;
kuzko21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 θες μπυροκοιλια και απο κατω ενα διαολεμενο 6pack δηλαδη. ε πες το απο την αρχη.
nickarmy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 αν θυμάμαι απο τη φώτο ... θέλεις τελικά πάνω απο 1 μηνα για τέτοιο πράγμα , με γυμναστική άνω των 2 ωρών (πιστεύω)
Andreas2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλά είναι αν είναι έτσι.Θα πέρνω το Sansa Fuze που δεν το χρησιμοποιούσα τόσο καιρό να περνά και η ώρα.
santana99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Γενικά άμα δεν έχεις ξαναγυμναστεί τακτικά στο παρελθόν ή το είχες κάνει και δεν σου άρεσε κάνε το εξής απλό...."άκου" το σώμα σου. Δεν υποβιβάσω συστήματα εκγύμνασης ή οτιδήποτε, απλά το ποιο αποδοτικό που έχω δει είναι πολλά βάρη σε σχετικά σύντομο χρόνο (δλδ μην κουράζεσαι υπερβολικά στο γυμναστήριο) και με διαλείμματα 1-2 μέρες ανάμεσα. Αλλά και πάλι εξαρτάται από τι ομάδες γυμνάζεις και έτσι... Από φαΐ, τρως καλά;
praktikarioς Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να γινώ δυνατός όπως τον Ryu αλλά να μην έχω κορμί bodybuilder σαν εμφάνιση.Αν καταφέρνω να σηκώνω αυτοκίνητα με ένα χέρι γιατί όχι; Αν δεν έχεις και την κατάλληλη εμφάνιση δεν πρόκειται να σε βάλουν στο street fighter ρε. Θα συμφωνήσω με τον σαντανά99 κατά τ' άλλα. Παρόλο που δεν απαντάει στην ερώτησή σου.
Andreas2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να χάσω περίπου 10 κιλά,έχασα 50 εώς τώρα.Κάνω την διατροφή της Ζώνης.
praktikarioς Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να χάσω περίπου 10 κιλά,έχασα 50 εώς τώρα.Κάνω την διατροφή της Ζώνης. Έβγαλες επιτέλους εκείνη την 50άκιλη ζώνη που φορούσες; Σου τα έλεγα πως αν την βγάλεις θα ελαφρύνεις αλλά δεν με άκουγες, επιβεβαιώθηκα για ακόμα μια φορά.
alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να γινώ δυνατός όπως τον Ryu αλλά να μην έχω κορμί bodybuilder σαν εμφάνιση.Αν καταφέρνω να σηκώνω αυτοκίνητα με ένα χέρι γιατί όχι; θες να γίνεις σαν τον rufus δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.