shawnm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα!αντιμετοπιζω ενα προβλημα σε σχεση με τα video games.παιζω ενα παιχνιδι και ολα καλα αλλα μετα απο καμια ωρα πεξιματος κατεβενουν δραματικα τα fps με αποτελεσμα ειναι αφορητο lag.κανω restart στο παιχνιδι αλλα τιποτα...και οποιο αλλο παιχνιδι να παιξω κολαει επεισης.!!εχω ολους τους τελευταιους drivers και εχω κανει ολες τις τελευταιες ενημερωσεις!οσο για σκονη στον πυργο δεν υπαρχει ιχνος! το καθαριζω πολυ συχνα και πολυ λεπτομεριως!η καρτα γραφικων που εχω ειναι η nvidia geforce gt 430 1gb και οταν δεν φορτωνω παιχνιδια η θερμοκρασια της ειναι γυρω στους 42-45 βαθμους ενω οταν παιζω καποι παιχνιδια η θερμοκρασια δεν ξεπερναει ποτε τους 71 βαθμους.τι χρειαζεται να κανω??
Cosbuster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τι επεξεργαστή έχεις και τι θερμοκρασίες πιάνει? Το PC πόσο καιρό το έχεις? Πότε εμφανίστηκε το πρόβλημα πρώτη φορά, πείραξες εσύ κάτι? Συμβαίνει σε όλα τα games ή μόνο σε μερικά και για πόση διαφορά στα fps μιλάμε?
shawnm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Τι επεξεργαστή έχεις και τι θερμοκρασίες πιάνει? Το PC πόσο καιρό το έχεις? Πότε εμφανίστηκε το πρόβλημα πρώτη φορά, πείραξες εσύ κάτι? Συμβαίνει σε όλα τα games ή μόνο σε μερικά και για πόση διαφορά στα fps μιλάμε? intel core 2 quad Q8200 2.33 ghz και οι θερμοκρασιες που πιανει ειναι: CPU 1: 44 C CPU 2: 43 C CPU 3: 42 C CPU 4: 47 C το pc το εχω 2 χρονια αλλα η καρτα γραφικων δεν εχει κλεισει ουτε μηνα γιατι αγορασα καινουργια, και οχι δεν νομιζω να εχω πειραξει κατι εγω. ναι συμβαινει σε ολα τα games και η διαφορα ειναι μεγαλη.θα παρω για παραδειγμα το league of legends που το παιζω πιο πολυ!περνω στην αρχη 120-150 fps και καμια φορα φτανει και στα 10 αν δε φτασει στα 10, 20-30 σιγουρα αλλα και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα
shawnm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μήπως τρέχει τίποτα άλλο παράλληλα; απωλυτως τιποτα!και το firewall του AVG το απενεργοποιω πριν μπω στο παιχνιδι και κανψ enable game mode αλλα δεν βοηθαει και πολυ
Cosbuster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι να μην σηκώνει καλά τη νέα σου κάρτα το τροφοδοτικό, τι έχεις?
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Τρέξε κανα FurMark και άφησέ το για ώρα να δούμε τι παίζει.
shawnm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι να μην σηκώνει καλά τη νέα σου κάρτα το τροφοδοτικό, τι έχεις? αυτο το εκανε και με την πρωτη καρτα...το τροφοδοτικο μου ειναι ενα της fujitsu και ειναι 280 W
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 το τροφοδοτικο μου ειναι ενα της fujitsu και ειναι 280 W Αστειεύεσαι έτσι;
Cosbuster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά ενα 280w PSU 2 χρόνων σαν να μου φαίνεται πολύ λίγο για Q8200 και GT430. Έχεις κανα φίλο να δοκιμάσεις το δικό του τροφοδοτικό πάνω?
mchls Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αστειεύεσαι έτσι; Δεν αστειευεται και αυτο ειναι τραγικο... Shawnm δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο, γιατι μαλλον θα πας για περισσοτερα watt και ισως καλυτερη ''μαρκα''...
shawnm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αστειεύεσαι έτσι; γιατι?δεν ειναι τοσο καλο? δεν ξερω και πολλα απο αυτα Δεν αστειευεται και αυτο ειναι τραγικο... Shawnm δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο, γιατι μαλλον θα πας για περισσοτερα watt και ισως καλυτερη ''μαρκα''... υπαρχουν καποια καλα και φτηνα στην αγορα? Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά ενα 280w PSU 2 χρόνων σαν να μου φαίνεται πολύ λίγο για Q8200 και GT430. Έχεις κανα φίλο να δοκιμάσεις το δικό του τροφοδοτικό πάνω? οχι, δηστυχως δεν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησει σε αυτο
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 τραγικη μαρκα για τροφοδοτικο τραγικα λιγη ισχυς και ειμαι σιγουρος οτι τα 280 watt ειναι ψεφτικα καμια 200ρια θα χει πραγματικα οταν ζοριζεται και ριχνει fps για δες ποσο ζεστο ειναι... παρε σημερα αλλο... αν δεν εχεις λεφτα ψαξε στις αγγελιες πχ ενα καλο σε καλη τιμη ειναι αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/29680-coolemaster-silent-pro-600w/
shawnm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 τραγικη μαρκα για τροφοδοτικο τραγικα λιγη ισχυς και ειμαι σιγουρος οτι τα 280 watt ειναι ψεφτικα καμια 200ρια θα χει πραγματικα οταν ζοριζεται και ριχνει fps για δες ποσο ζεστο ειναι... παρε σημερα αλλο... αν δεν εχεις λεφτα ψαξε στις αγγελιες πχ ενα καλο σε καλη τιμη ειναι αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/29680-coolemaster-silent-pro-600w/ 75 ευρψ ειναι πολλα για εμενα (κριση) αν οι τιμες στα καλα τροφοδοτικο κυμαινονται καπου εκει φενεται οτι θα πρεπει να υποστω τα πολυ λιγα fps
mchls Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 75 ευρψ ειναι πολλα για εμενα (κριση) αν οι τιμες στα καλα τροφοδοτικο κυμαινονται καπου εκει φενεται οτι θα πρεπει να υποστω τα πολυ λιγα fps Σεβαστο... Αν και με 75 ευρω δεν βρισκεις ευκολα 600αρι και CM κιολας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.