Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκεί που ήμουν στα windows ξαφνικά έφαγα μπλε οθόνη και τέρμα κάτω δεξιά έλεγε κάτι για physica memory και μετρούσε μέχρι να πάει 100%.

υποψιάζεστε απο τι μπορεί να προ είρθε το πρόβλημα ?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Περα απο το "physical memory", στο επανω μερος της οθονης ελεγε κατι αλλο?

Στο κατω μερος(πανω απο το "physical memory") μηπως ανεφερε καποιο αρχειο/driver?

Στο εχει ξανακανει ή ειναι η πρωτη φορα?

• Moderators
Δημοσ.

ναι παλιότερα μου το ξανά έκανε αλλά όχι συχνά.

Παλαιοτερα=?

Και ειχε σταματησει να εμφανιζεται μεχρι τωρα?

• Moderators
Δημοσ.

To παλαιοτερα τι σημαινει?1 μηνα πριν?6 μηνες?1 χρονο?

Σε ρωταω για να καταλαβω εαν ειναι επαναλαμβανομενο το φαινομενο, το οποιο σημαινει πως πρεπει να βρεις το προβλημα.

Εαν ομως ηταν μια και μοναδικη μπλε οθονη το τελευταιο 6μηνο, δεν υπαρχει λογος να το ψαξεις,εκτος και αν εμφανιστει ξανα.

• Moderators
Δημοσ.

πριν 3 μήνες περίπου

Ok,οποτε προς το παρον δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Σε περιπτωση που εμφανιστει ξανα,ξεκινας να το ψαχνεις.

Δημοσ.

Σήμερα ξανα έφαγα μπλέ οθόνη όταν μπήκε στα windows , κάνω ρεσετ μπαίνει κανονικά και εκει που διάβαζα εδώ στο φορουμ σκάει μπλέ οθόνη και δεν κατάφερε να ξαναμπεί στα windows προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα περνάει όλα τα τεστ τον win αλλα τιποτα, και επαναφορά συστήματος δεν την ολοκληρώνει.και με safe mode δεν μπαίνει δυστυχώς.τράβηξα photo την μπλέ οθόνη.

http://imageshack.us/photo/my-images/27/dsc00018dlj.jpg/

Δημοσ.

Εχεις κανει overclocking?

Οι μνημες σου ποιες ειναι?στα ποσα δουλευουν και με τι ρευμα?

Προβλημα με τις μνημες δειχνει ο κωδικος ειτε με τα dimms ειτε με το ρευμα τους η με το ρευμα QPI/VTT

Δημοσ.

O/C ποτέ.

η μνήμες είναι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-2GB-DDR2-800-Ram-Kit.htm χ2 σύνολο 4 GB.

mobo έχω http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842

όλα default τα ρεύματα όπως ήταν απο το e-shop.

Κανε εναν ελεγχο στον σκληρο δισκο, ισως εχει λαθη, μπορει ακομη να εχει και bad sectors

κάποιο πρόγραμμα ?

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου φαίνεται να οφείλεται στην κάρτα γραφικών και τους drivers. Είχα το ίδιο πρόβλημα με την 4850 όταν την είχα πρωτοβάλει. Προτείνω να ξηλώσεις ό,τι ΑΤΙ driver έχεις. Xτύπα και ένα clean με το Driver Sweeper και πέρνα τους 11.8 / 11.6 (ήταν οι πιο σταθεροι για μενα μπορείς φυσικά να περάσεις τους πιο προσφατους!).

Επίσης με μια ματιά στην επίσημη σελίδα της Gygabite υπάρχουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα BIOSes που αφορούν βελτίωση συμβατότητας της κάρτας γραφικών (αυτό που σου λέω εγώ) και μνήμης (αυτό που λέει ο Thanos πιο πάνω). Τώρα ποιο ΒΙΟS έχεις πάνω, ξέρεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...