orestiss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Οσοι τα πλενουμε συχνα δε χρειαζομαστε τετοια. Ενα μαλακο φιλικο με τα χερια θελουμε. Οι πολυ βρωμυλοι ας εχουν αντιμικροβιακο...
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 γιατί ρε ορέστη πόσο πιάνεις το πουλί σου όταν κατουράς; τσακ το βγάζεις, πυροβολείς, τσουκ το τινάζεις (προαιρετικά), τσικ το ξαναβάζεις. όπως ο λουκηλού. εγώ προσωπικά το πιάνω ή καθόλου ή το πολύ με 2 δάχτυλα (δείκτη, μέσο). και στην τελική τι σε νοιάζει αν πάνε μικρόβια, τσιμπούκι θα δώσεις;
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Προτείνω την διοργάνωση μίας επιτροπής για την δημιουργία της παγκόσμιας ημέρας κατά των παγκόσμιων ημερών. Θα είναι μία επιτροπή από χρήστες του insomnia.
g_alkis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Είναι δυνατόν να λείπει από το συγκεκριμένο θρεντ ο Andreas2?
black_widow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 και εγώ έχω μεγάλο θέμα με το πλύσιμο των χεριών. τα πλένω πολλές φορές την ημέρα. Και εγώ σε σημείο να μου τη λένε όλοι γύρω μου . Μη ξεχνάμε τα ΑΤΜ , τα ασανσέρ και τις τηλεφωνικές συσκευές ( κινητές + σταθερές ) , εκεί να δεις μικρόβια.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 μήν ξεχνάτε, όσοι είστε μανιακοί με το πλύσιμο των χεριών, θέλει και κρεμούλα μετά. αλλιώς σκάει το δέρμα και τότε πάει η 1η γραμμή άμυνας!
devil-ji Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 }Και εγω τραβαω ωρες ωρες κολληματα με το θεμα αλλα ας αφησουμε και λιγο τις αμυνες μας να εργαστουν για να μη σκουριασουν
orestiss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 γιατί ρε ορέστη πόσο πιάνεις το πουλί σου όταν κατουράς; τσακ το βγάζεις, πυροβολείς, τσουκ το τινάζεις (προαιρετικά), τσικ το ξαναβάζεις. όπως ο λουκηλού. εγώ προσωπικά το πιάνω ή καθόλου ή το πολύ με 2 δάχτυλα (δείκτη, μέσο). και στην τελική τι σε νοιάζει αν πάνε μικρόβια, τσιμπούκι θα δώσεις; Eε, επειδη πινω πολυ νερο το πιανω συχνα. Οταν πεφτεις στο κρεβατι να κοιμηθεις τα πλενεις ή ουτε εκει? Μαλλον εισαι απ αυτους που δε τα πλενουν καθολου, εχω δικιο? μήν ξεχνάτε, όσοι είστε μανιακοί με το πλύσιμο των χεριών, θέλει και κρεμούλα μετά. lol... καλυτερα μανιακοι με τo πλυσιμο παρα μανιακοι με τη βρωμια και ολες τις αρρωστειες που αυτη φερνει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δουλεύω με λάδια γι αυτό. Στη Siemens, ε;
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Πλύσιμο όταν είναι λερωμένα εμφανώς. Αντισηπτικό όταν δεν. Νοσοκομειακές συνήθειες.
orestiss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 16 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 16 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ακυρο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.