Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Θέλω να πάω στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Στο χάρτη που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Ελευθέριος Βενιζέλος, είδα διάφορους τρόπους!

Ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει το X97; Υπάρχουν καθυστερήσεις ή τίποτα άλλο που μπορεί να πει κανείς;

Συμφέρει καμία άλλη διαδρομή;

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

καλημέρα, δυστυχώς το Χ97 δεν το έχω πάρει ποτέ, αν όμως δε μας πεις από πού ξεκινάς και τι ώρες περίπου σκέφτεσαι να κάνεις τη διαδρομή, δύσκολα μπορεί να σου απαντήσει κανείς. εγώ ξεκινώ από κέντρο και προτιμώ να παίρνω το bus από σύνταγμα γιατί από κει περνά και το μετρό και έτσι έχω εναλλακτική λύση αν κάτι στραβώσει (και στραβώνει αρκετά συχνά).

Δημοσ.

πρεπει να μας πεις και το πότε επιθυμεις να πας αεροδρομιο γιατι αν πεσεις σε απεργια ΟΣΕ (νομιζω τριτη κ τεταρτη θα κανουν) ξεχνας την επιλογη του Μετρό . Οποτε λεωφορειο. Το απο που ξεκινας επισης να μας πεις ,οπως προειπε και η Φραντζεσκα

Δημοσ.

Στις 17/11 θα πάω και θα πρέπει να είμαι εκεί κατά τις 15:45 και με βολεύει να το πάρω από τη Δάφνη και όχι από το κέντρο λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας!

Φραντζέσκα εννοείς ότι παίρνεις το Χ95; Και τι εννοείς στραβώσει;

Ξέρετε περίπου πόση ώρα κάνει το μετρό, το Χ95, το Χ97;

Ξημερώματα λειτουργούν αυτά τα λεοφωρεία;

Δημοσ.

οκ αυριο δεν εχει απεργια ουτε τα ΜΜΜ ουτε οι ελεκτες εναεριας κυκλοφοριας συμφωνα με το apergia.gr οποτε παρε Μετρο. Μη ξεχνας οτι θελει παραπανω εισητηριο (σε χρηματικη αξια) ..Επισης η μπλε γραμμη δεν ειναι που παει αεροδρομιο ? νομιζω η μπλε ειναι ! Η κοκκινη ειναι ΑΓ.αντωνιος ΑΓ δημητριος...! Για το χρονικο διαστημα δε μπορω να σε βοηθησω με ακριβεια,γιατι οποτε χρειαστηκα πηρα το Χ96 εγω απο πειραια (αφου μενω πειραια) αλλα εκανε πολυ ωρα γιατι πηγε απο παραλιακη κ στριβει σε καποια φαση οποτε δεν ξερω...! Παντως επειδη πηγαινα εσωτερικου πτηση , δλδ σαμο βασικα , οτι ωρα ελεγε το εισητηριο εγω ημουν μια ωρα πριν στο αεροδρομιο , δλδ αν ελεγε πχ 6 εγω 5 ημουν εκει οποτε εδινα βαλιτσα κλπ κλπ κ εκανα τσεκ ιν. Τα Χ ναι ειναι 24ωρα ! Αν πας ξημερωματα δε θα χει και κινηση κιολας

Δημοσ.

Στις 17/11 θα πάω και θα πρέπει να είμαι εκεί κατά τις 15:45 και με βολεύει να το πάρω από τη Δάφνη και όχι από το κέντρο λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας!

Συγκεκριμένα για αύριο, που λειτουργεί το μετρό προτείνω. Μετρό από Δάφνη μέχρι Σύνταγμα ~8λεπτά. Μετεπιβίβαση στην μπλε γραμμή προς αεροδρόμιο. Σύνταγμα μέχρι Αεροδρόμιο, ~40 λεπτά. Από εδώ

Επίσης πρέπει να υπολογίσεις και τον χρόνο αναμονής για τον συγκεκριμένο συρμό από Σύνταγμα προς Αεροδρόμιο. Οι υπόλοιποι συρμοί τερματίζουν νωρίτερα. Ακριβές χρονοδιάγραμμα για τους συρμούς για αεροδρόμιο, εδώ. Όπως θα παρατηρήσεις έχει κάθε μισή ώρα.

Δημοσ.

σου δίνω παράδειγμα για το ''στραβώσει'': στις αρχές του μήνα, μια κυριακή, πήρα ένα τρόλεϋ απ΄την πατησίων να φτάσω σύνταγμα με σκοπό να πάρω το Χ95 για αεροδρόμιο. εκεί με ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να το πάρω από εθνική άμυνα γιατί στην πλατεία συντάγματος είχε μαζευτεί κόσμος για κάποιο event (χωρίς να σπάνε μάρμαρα πάντως :-D ) - σε λίγα λεπτά ήμουν με το μετρό εθνική άμυνα και πήρα άνετα-άνετα από κει το bus, μπορούσα όμως να συνεχίσω και με μετρό. καλό πράγμα η εναλλακτική :devil:

Δημοσ.

Ο ΟΣΕ τι σχέση έχει με το μετρό?

πρεπει να μας πεις και το πότε επιθυμεις να πας αεροδρομιο γιατι αν πεσεις σε απεργια ΟΣΕ (νομιζω τριτη κ τεταρτη θα κανουν) ξεχνας την επιλογη του Μετρό . Οποτε λεωφορειο. Το απο που ξεκινας επισης να μας πεις ,οπως προειπε και η Φραντζεσκα

Δημοσ.

απο τον τελευταιο σταθμο της μπλε γραμμης μεχρι τον σταθμο του αερολιμενα αθηνων νομιζω αναλαμβανουν μηχανοδηγοι του ΟΣΕ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...